Stiri despre sondaj inscop

  68 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INFOGRAFIE Sondaj: un român din doi are încredere în NATO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Sondaj: un român din doi are încredere în NATO

  Potrivit cercetării INSCOP Research, realizată în perioada martie 2013 – martie 2014, nu mai puţin de 50,5% din români au “multă şi foarte multă încredere” în Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord.

 • 10 motive pentru desfiinţarea USL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 motive pentru desfiinţarea USL

  Războiul rece din interiorul USL, care durează de mai multe luni, s-a transformat într-un conflict în toată regula, cu arme, gloanţe şi chiar artilerie grea lansată tocmai sub cupola Parlamentului devenit din scena conflictului democratic putere-opoziţie, teatrul de război politic dintre putere şi… putere.

 • De ce mai votaţi, doamnelor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mai votaţi, doamnelor?

  Pentru milioanele de victime ale violenţei domestice din ultimii 20 de ani, victime tăcute în imesa lor majoritate, nu a plătit şi nu plăteşte nimeni. Închisorile României sunt pline de tâlhari, mari şi mici. Dar bătăuşii de profesie huzuresc liniştiţi, protejaţi de nepăsare şi bine hrăniţi de femeia sărmană pe care o stâlcesc la fiecare 30 de secunde

 • Adevărul despre România: Judecata politică a românilor. Moromete 2.0
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul despre România: Judecata politică a românilor. Moromete 2.0

  Datele politice măsurate de Sondajul INSCOP în cadrul Barometrului Adevărul despre România oferă un tablou provocator. Românii creditează cu scoruri mari partidele aflate la guvernare. Aceeaşi români sunt foarte îngrijoraţi de creşterea preţurilor, de pierderea locului de muncă şi diminuarea veniturilor. Şi tot ei, românii, vreo 40%, au încredere mare şi foarte mare în Guvern şi în primul ministru.