Stiri despre solidaritate

  218 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Zeci de pantofi vor fi expuşi, joi seară, în Piaţa Universităţii într-un
gest de solidaritate cu persoanele gay din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de pantofi vor fi expuşi, joi seară, în Piaţa Universităţii într-un gest de solidaritate cu persoanele gay din România

  Zeci de pantofi vor fi expuşi diseară în Piaţa Universităţii din Bucureşti, într-un gest simbolic, „pentru a arăta că persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) din România nu sunt invizibile“, a transmis asociaţia MozaiQ. Participanţii, indiferent de orientarea lor sexuală, sunt încurajaţi să aducă câte o pereche de pantofi pentru fiecare persoană LGBT pe care o cunosc.

 • Ce facem cu spionii ruşi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce facem cu spionii ruşi?

  Pe 3 martie a.c., un rus pe nume Serghei Skripal şi fiica sa, Iulia, erau otrăviţi la Salisbury, un orăşel din sudul Marii Britanii. Trei săptămâni mai târziu, şefii de stat şi de guvern din UE discutau acest caz în Consiliul European, iar statele-membre hotărau să expulzeze spioni ruşi. Ce s-a petrecut?

 • Preşedinta Maltei a făcut o donaţie impresionantă pentru un român mort în urma unui accident oribil pe insula din Marea Mediterană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedinta Maltei a făcut o donaţie impresionantă pentru un român mort în urma unui accident oribil pe insula din Marea Mediterană

  Sute de oamenii au făcut donaţii pentru a ajuta la repatrierea trupului românului care a murit strivit de un copac weekendul trecut în Malta. Banii strânşi o vor ajuta şi pe soţia bărbatului, care a rămas singură cu doi copii mici. Printre donatori s-a numărat atât preşedinta Maltei, cât şi o companie aeriană din Malta.

 • Solidarităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Solidarităţi

  Un articol vechi (din 2004), pe care l-am regăsit cu o crescîndă melancolie... Îl scot, deci, de la naftalină, fac mici readaptări şi îl dedic, la sfîrşit de an, cititorilor obosiţi (ca şi mine): cu cele mai bune urări, fără mari iluzii, dar şi cu speranţa că, pînă la urmă, „n-o fi după voia hainilor de tătari“...

 • Cine sunt câştigătorii Galei HOP 2017. O festivitate de premiere plină de surprize, comedie şi solidaritate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt câştigătorii Galei HOP 2017. O festivitate de premiere plină de surprize, comedie şi solidaritate

  Joi au fost decernate premiile de la Gala HOP. Marele premiu al galei- „Ştefan Iordache”a fost acordat Cosminei Olariu pentru „Mică criză de identitate”, după „Livada de vişini” de Cehov, premiul fiind înmânat de actorul Victor Rebengiuc. Festivitatea de premiere a fost plină de voie bună, cu un spectacol invitat care a cucerit publicul, cu un spectacol final care le-a jucat spectatorilor o farsă, dar şi de susţinere pentru actriţa Dorina Lazăr.

 • Ministrul Carmen Dan se ţine de pronunciamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Carmen Dan se ţine de pronunciamente

  Doamna Carmen Dan este, după alegerile din 11 decembrie 2016, senator în Parlamentul României, iar din ianuarie 2017 deţine postul de ministru de Interne. A trecut fără nici un fel de probleme din guvernul condus de dl. Sorin Grindeanu în cel care îl are în frunte pe dl. Mihai Tudose. Probabil, un semn de competenţă. Aşa cum înţelege dl. Liviu Dragnea conceptul.

 • Cum mi-am petrecut Cluj Pride
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum mi-am petrecut Cluj Pride

  Recent, la Cluj Napoca a avut loc prima ediţie a festivalului Cluj Pride. Cinci zile de evenimente, între 28 iunie şi 2 iulie, menite să atragă atenţia asupra discriminării cu care încă se confruntă comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi personae transgender) locală şi din întreaga Românie, dar şi asupra faptului că persoanele LGBT există peste tot în societate şi trebuie să fie respectate de către statul român.

 • Refuz să fiu solidar cu guvernul de cancan al României!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Refuz să fiu solidar cu guvernul de cancan al României!

  Cu ceva timp în urmă, într-un moment de simulare a relaxării, voind să pozeze în fiinţă populară, apropiată de clasa muncitoare, de naţiunea care trudeşte, aventurierul politic Liviu Dragnea s-a pus pe făcut confidenţe.

 • Patriarhia Română, alături de rudele creştinilor omorâţi în atentatul din Egipt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patriarhia Română, alături de rudele creştinilor omorâţi în atentatul din Egipt

  Patriarhia Română a aflat cu multă durere de vestea uciderii a 26 de creştini, printre care şi copii, şi de rănirea câtorva zeci în provincia Minya, Egipt, la 250 de kilometri sud de capitala Cairo, după ce mai mulţi bărbaţi au deschis focul asupra unui autobuz plin cu pasageri care se îndrepta spre mănăstirea Anba Samuel din apropierea oraşului Minya, care are o populaţie numeroasă de creştini copţi.