Stiri despre sofia

  221 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marian Oprea a câştigat concursul de la Sofia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marian Oprea a câştigat concursul de la Sofia

  Marian Oprea a câştigat proba de triplusalt din cadrul reuniunii atletice “Pavlev Pavlov” de la Sofia. Alte două sportive din România, Liliana Bărbulescu şi Cristina Vasiloiu, s-au impus în probele lor, 800 de metri, respectiv 3.000 de metri.

 • „Struţul”, victorios la Sofia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Struţul”, victorios la Sofia

  Atletul Marian Oprea a câştigat proba de triplusalt din cadrul reuniunii atletice de la Sofia. Alte două sportive din România, Liliana Bărbulescu şi Cristina Vasiloiu, s-au impus în probele lor, 800 de metri, respectiv 3000 de metri. 

 • Bulgaria și Ungaria, bunul și răul regiunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bulgaria și Ungaria, bunul și răul regiunii

  Oficialii de la Sofia sunt convinşi că ţara lor va scăpa de recesiune până la sfârşitul verii, iar cei de la Budapesta încep noi negocieri cu finanţatorii externi. Bulgaria poate produce surpriza anului, în condiţiile în care semnele revenirii economiei devin evidente. Ungaria, însă, vrea un nou acord cu FMI.

 • Bulgarii o acuză pe Lena de plagiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bulgarii o acuză pe Lena de plagiat

  O parte din melodia „Satellite“, care i-a adus tinerei germane Lena victoria în finala Eurovision 2010, a fost copiată după o melodie populară în Bulgaria, susţine postul de radio Darik din Sofia.

 • Remediu pentru ger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remediu pentru ger

  Un bărbat îşi încălzeşte mâinile la un izvor termal din oraşul Sofia, capitala Bulgariei.

 • De ce mă tem de cazul de la Constanţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mă tem de cazul de la Constanţa

  Multe rele are România. Le ştiţi cu toţii foarte bine. Dar, umblând prin diferite colţuri ale lumii, acolo unde m-a trimis meseria, am constatat că avem şi noi ceva ce merită păstrat şi apreciat: un bun nivel al siguranţei personale şi o anumită lejeritate cu care societatea noastră este obişnuită să trateze lucrurile. La noi, totul se poate negocia. Totul are un preţ. O fi rău, dar e mai bine decât să porţi mereu războaie

 • Sofia Vicoveanca, ignorată de edili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sofia Vicoveanca, ignorată de edili

  Şefii oraşului spun că artista nu poate cânta în această seară pentru că ar fi ocupată. Interpreta susţine că nu a fost invitată. Sucevenii care s-au obişnuit cu prezenţa interpretei de muzică populară la concertul de Revelion sunt revoltaţi.

 • Bătaie între suporterii italieni şi cei bulgari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bătaie între suporterii italieni şi cei bulgari

  Opt fani ai echipei italiene de fotbal AS Roma au fost arestaţi miercuri seara la Sofia, după ce s-au bătut cu suporteri bulgari, înaintea meciului pe care gruparea 'giallorossa' l-a disputat în compania formaţiei ŢSKA Sofia, din ultima etapă a competiţiei Europa League.

 • România vrea locul Bulgariei în gazoductul South Stream
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România vrea locul Bulgariei în gazoductul South Stream

  Potrivit presei din Sofia, România ar dori să ia locul Bulgariei în gazoductul South Stream şi de a lua parte astfel la acest proiect. Însă situaţia politică din ţară îngreunează discuţiile pe această temă între Gazprom şi  România.

 • RFI-Sofia, vândut unei companii private
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RFI-Sofia, vândut unei companii private

  Filiala de la Sofia a postului de radio Radio France Internationale va fi vândută unei companii private, informează cotidianul Dnevnik. Negocierile cu cumpărătorul sunt într-o fază foarte avansată şi se aşteaptă că acestea să fie finalizate în curând. Noi proprietarii trebuie să se angajeze că vor păstra caracterul public al programului.