Stiri despre smecheri

  55 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Românu-i frate cu maneaua!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românu-i frate cu maneaua!

  În fiecare an, o dată pe semestru, aduc la mine la curs un taraf. Sprijinit de prestaţia lor live, explic studenţilor despre semnificaţia muzicilor de mahala, despre lăutari ca mijlocitori ai comunicării şi mai ales despre cum nu trebuie să judecăm pe cineva doar după muzica pe care o ascultă. PSD şi nunta familiei Dragnea îmi dau posibilitatea să scriu acest articol.

 • Defilare, „ne-ve“ şi democraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Defilare, „ne-ve“ şi democraţie

  Ce se întâmplă zilele astea îmi aduce aminte de o întâmplare petrecută în copilăria mea, care mi-a arătat faţa nevăzută a prostiei, urii, nepăsării şi a şmecheraşului de duzină…

 • Despre o cultură bazată pe etichete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre o cultură bazată pe etichete

  Ştiu! E greu să vorbeşti de dublul standard pe care-l folosim într-o ţară în care credem că noi suntem geniali, buni şi primitori şi toţi cei din jur ne urăsc pentru că avem „oi mai multe, mândre şi cornute“. E greu să accepţi că undeva, în educaţia noastră, s-a produs o ruptură şi că valorile pe care ni le-am asumat în relaţie cu cei din jur sunt deseori arbitrare, fiind cauzate de o cultură parţial construită pe o pseudo-superioritate.

 • Dani Mocanu şi fariseii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dani Mocanu şi fariseii

  Vă aduceţi minte ştirea, din mai 2016, cu manelistul care a fost invitat la petrecerea unui copil de grădiniţă să cânte, celor mici, despre puşcărie, gabori şi infracţiuni? Fusese invitat de părinţii sărbătoritului să întreţină distracţia puştilor şi imaginile filmate de tatăl unuia dintre cei prezenţi au stârnit un val de reacţii. Acela a fost momentul de la care Dani Mocanu a devenit celebru pentru publicul larg.

 • Scuarul folosit de „şmecherii cu BMW” ca loc de parcare, ocupat cu 
jardinere de mari dimensiuni. Primăria speră ca astfel să restabilească 
ordinea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scuarul folosit de „şmecherii cu BMW” ca loc de parcare, ocupat cu jardinere de mari dimensiuni. Primăria speră ca astfel să restabilească ordinea

  Pentru că amenzile Poliţiei Locale îi lasă indiferenţi pe posesorii de BMW, Audi şi alte mărci de renume care obişnuiesc să îşi lase maşinile pe un scuar aflat vizavi de o terasă din zona centrală a oraşului, deşi există o parcare amenajată la doar câteva zeci de metri distanţă, Primăria a montat mai multe jardiniere de mari dimensiuni în zona respectivă.

 • „Noi, interlopii, suntem
oameni, pur şi simplu“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Noi, interlopii, suntem oameni, pur şi simplu“

  „Interlopii sunt oameni”, spunea Clămparu într-un interviu acordat celor de la Kanal D şi avea dreptate. Sunt oamenii de lângă noi şi pe unii chiar îi considerăm modele de urmat. Au bani, putere, influenţă, poliţia la picioare, maşini, gagici etc. Sunt şmecheri!

 • România lumilor paralele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România lumilor paralele

  În România, demnitarii, clasa politică la putere şi restul cetăţenilor trăiesc în lumi şi societăţi diferite, paralele. Şmecherii au lumea lor, în care fac tot ce vor, învârt ţara pe degete, dispun chiar şi de vieţile amărăştenilor. „Prostimea” are lumea ei, în care este la cheremul şmecherilor, trăieşte la limita sărăciei şi moare cu zile, principalele cauze fiind prostia şi corupţia.

 • Ce cred şoferii despre tine în funcţie de tipul de maşină pe care o conduci: BMW - „şmecher“, Audi - „îngâmfat“, Fiat - „sărăcuţ“ şi Dacia - „pensionar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce cred şoferii despre tine în funcţie de tipul de maşină pe care o conduci: BMW - „şmecher“, Audi - „îngâmfat“, Fiat - „sărăcuţ“ şi Dacia - „pensionar“

  La Braşov a fost realizat un studiu-pilot care a avut rolul de a identifica problemele pe care le văd instructorii şcolilor de şoferi, dar şi cursanţii. Unul dintre aspectele interesante ale studiului relevă cum percep instructorii şi cursanţii tipologia şoferului, în funcţie de maşina pe care o conduce.

 • Merită să munceşti în România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merită să munceşti în România?

  Sunt oameni care muncesc în România câte 10-12 ore pe zi. Nu se plâng şi nu ies în stradă pentru că sunt prost plătiţi. Muncesc pentru că altceva nu pot să facă. Dacă ar „face gât“, în „secunda doi“, şi-ar pierde locurile de muncă, fiind înlocuiţi de cei care „stau la coadă“.

 • Gigi Becali şi Bernard Tapie: cei doi fraţi gemeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gigi Becali şi Bernard Tapie: cei doi fraţi gemeni

  România nu se va schimba. Dupa cum are obiceiul, ea « suflă cald », reconfortându-şi prietenii care mai cred în ea... şi rece, pentru cei care cred că situaţia sa este disperată.

 • VIDEO Şmecheri de Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Şmecheri de Alexandria

  Accesul maşinilor în Pădurea Vedea a fost interzis încă de acum doi ani, dar nu toată lumea respectă regulile impuse de municipalitate. ”Şmecherii” încă se plimbă nestingheriţi cu maşinile pe aleile din pădurea Vedea, iar alţii parchează bolizii de zeci de mii de euro pe iarba verde din pădure. Toate acestea chiar sub nasul poliţiştilor locali care nici nu au curajul să se uite spre maşinile şmecherilor de teamă să nu rămână fără slujbă.

 • Mai există idealişti în România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai există idealişti în România?

  Zâmbiţi deja, nu? În lumea în care trăim, când vine vorba de ei, oamenii simt nevoia să-i ia peste picior. Idealiştii sunt consideraţi nişte indivizi cu capul în nori, fără simţ practic, nişte loseri până la urmă. „Idealist" a devenit în România de astăzi un cuvânt peiorativ.

 • Am intrat în anul maimuţelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am intrat în anul maimuţelor

  Anul 2012 a început cu o dezordine publică teribilă. România devine o junglă în care fac legea tot felul de maimuțe. Poliţia Română seamănă tot mai mult cu un stol de papagali incapabili să mai impună vreun control.

 • Moştenirea Vrâncioaiei, căsăpită din pix
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moştenirea Vrâncioaiei, căsăpită din pix

  Soarta pădurilor Vrancei pare pecetluită de cei care le exploatează fără milă şi care le ciunţesc fie din topor, fie din pix. Şi unii şi alţii sunt deopotrivă de criminali: odată pentru jaf şi în al doilea rând pentru prostie, că au uitat că munţii Vrancei, aşa cum i-a lăsat Dumnezeu, nu sunt ai lor, ci ai urmaşilor urmaşilor lor.

 • FOTOGALERIE Cum blochează şmecherii circulaţia în centrul Clujului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE Cum blochează şmecherii circulaţia în centrul Clujului

  Şmecherii din trafic întrec orice limită. În centrul Clujului, două BMW-uri luxoase ocupau o bandă de circulaţie, într-o zonă extrem de circulată: Piaţa Unirii. Şoferii şi pasagerii acestora erau patru cocalari, care au pentru a sta la o poveste.

 • Cum au ajuns beizadelele şi derbedeii de bani gata să controleze România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au ajuns beizadelele şi derbedeii de bani gata să controleze România

  Plozii de politiceni, progeniturile afaceriştilor locali şi infractorii grei controlează oraşele printr-un mecanism cimentat în 20 de ani. Amestecul liderilor politici locali în sistemul judiciar a dus la supremaţia crimei organizate. Liderii politici naţionali, care au controlat fenomenul, sunt  autori morali.

 • Şoferii cu BMW, ghinionul poliţiştilor de la Rutieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii cu BMW, ghinionul poliţiştilor de la Rutieră

  În numai o săptămână, doi poliţişti-motociclişti ai Serviciului Rutier au fost accidentaţi la Constanța. Cazurile de poliţişti accidentaţi în misiune s-au înmulţit, cel mai grav de acest gen înregistrându-se în 2009, când un agent a fost mutilat.

 • GALERIE FOTO Şmecherii care sfidează legea şi îşi fac de cap chiar sub nasul poliţiştilor locali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Şmecherii care sfidează legea şi îşi fac de cap chiar sub nasul poliţiştilor locali

  În weekend-ul recent încheiat s-a demonstrat încă o dată că şmecherii nu au nicio urmă de bun simţ sau de respect faţă de lege. Invitaţii de la o nuntă ţinută la catedrala din Piaţa Kuttl şi-au cocoţat limuzinele pe spaţiul verde. Un echipaj de Poliţie Locală a trecut prin zonă, dar a ignorat ilegalitatea aşa cum s-a întâmplat şi în alte situaţii. Ulterior, poliţiştii au revenit, dar şmecherul a refuzat să se legit

 • Mafia imobiliară din Galaţi. Şmecherii din Justiţie pot cumpăra un apartament cu preţul unui cartuş de ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mafia imobiliară din Galaţi. Şmecherii din Justiţie pot cumpăra un apartament cu preţul unui cartuş de ţigări

  Consiliul Judeţean Galaţi a fost obligat de instanţă să vândă către chiriaşi mai multe apartamente, la preţuri absolut ridicole. După mai bine de doi ani de judecată, zeci de funcţionari publici, judecători şi poliţişti, locatari ai blocurilor Delta, L, B4, A16, V2, V3 şi V5 din Galaţi şi-au câştigat dreptul de a cumpăra apartamentele în care sunt chiariaşi de mai mulţi ani.

Modifică Setările