Stiri despre slujbe

  227 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Burse şi cursuri pentru 20.000 de şomeri buzoieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Burse şi cursuri pentru 20.000 de şomeri buzoieni

  Buzoienii fără un loc de muncă au ocazia ca luna viitoare să se angajeze sau să se califice pentru altă meserie. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţelor de Muncă încearcă să găsească diferite soluţii pentru ca rata şomajului, de 10,4 acum, să nu mai crească, ba dimpotrivă să se diminueze.

 • Sute de şomeri sunt râvniţi de angajatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de şomeri sunt râvniţi de angajatori

  Persoanele fără loc de muncă, dar care primesc subvenţii de la stat, sunt curtate de instituţiile publice şi de patroni. Sprijinul financiar pentru şomerii absolvenţi sau pentru cei care au peste 45 de ani porneşte de la 350 de lei şi poate ajunge până la 3.500 de lei.

 • Pontul zilei: Supermarket
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pontul zilei: Supermarket "Plus" face angajări

  În plină criză economică, mai sunt şi magazine care fac angajări. Unul dintre marile magazine care are nevoie de forţă de muncă este "Plus". Supermarket-ul are nevoie de angajaţi la cele două locaţii ale sale din cartierul Vidin şi Bariera Călăraşilor.

 • Constanța: Slujbe de Înviere pe malul mării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanța: Slujbe de Înviere pe malul mării

  Învierea iese şi în acest an din tipare, fiind organizată pe plajele de la Constanţa şi Mangalia. Ortodocşii şi catolicii serbează Paştele în aceeaşi zi

 • Slujbe simple cu denumiri pompoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujbe simple cu denumiri pompoase

  Problemele financiare îi obligă pe patronii din întreaga lume să ofere salarii mai mici decât în anii trecuţi. În compensaţie, funcţiile primesc astăzi titulaturi complicate.

 • Sute de slujbe din Regiunea Sud-Est sunt salvate de copiii cu dizabilităţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de slujbe din Regiunea Sud-Est sunt salvate de copiii cu dizabilităţi

  2.400 de preşcolari şi elevi cu probleme şi părinţii lor din Regiunea Sud-Est vor beneficia de sprijin şi îndrumare. Pentru cele 400 de slujbe cuprinse în proiect se vor putea bate şi cei 70 de angajaţi de la Protecţia Copilului care vor fi disponibilizaţi ca urmare a reorganizării instituţiei.

 • 300 de români pe zi vor rămâne fără slujbă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  300 de români pe zi vor rămâne fără slujbă

  În următoarele trei luni, cel puţin 30.000 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă. Peste 8.500 de joburi din transporturi şi 7.500 din construcţii vor fi desfiinţate. Firmele din Bucureşti şi Bacău sunt în topul concedierilor.

 • Craiovenii, ofertaţi online cu slujbe de mii de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiovenii, ofertaţi online cu slujbe de mii de euro

  Angajatorii doljeni sunt dispuşi să le dea mii de euro lunar candidaţilor care au experienţă şi cunoştinţe solide în domeniile cerute de aceştia. Cele mai multe dintre slujbele bine plătite sunt disponibile online.

 • Braşov: „Săptămâna de rugăciune“ pentru credincioşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: „Săptămâna de rugăciune“ pentru credincioşi

  Toţi braşovenii şi nu numai sunt invitaţi, de mâine, să asiste la slujbele organizate în perioada 18-25 ianuarie, la „Săptămâna de rugăciune" pentru credincioşi. Devenită deja o tradiţie, manifestarea este  adresată diferitelor etnii şi celor şapte biserici istorice din Braşov a ajuns la cea de-a 4-a ediţie.

 • Românii, atraşi de climă şi de slujbe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii, atraşi de climă şi de slujbe

  Deşi salariul mediu din Spania nu este printre cele mai mari din ţările UE, mulţi compatrioţi s-au stabilit în Peninsula Iberică. Una dintre explicaţiile pentru exodul masiv al compatrioţilor către Spania este atitudinea ibericilor faţă de străini. Autorităţile au pregătit din timp programe de integrare pentru aceştia.

 • Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Locuri de muncă disponibile pe internet

  Peste 2.000 de patroni din Buzău, Galaţi, Brăila şi Focşani au pus anunţuri de angajare pe site-urile de recrutare.Cele mai multe firme îşi caută pe internet candidaţii ideali pentru posturi din vânzări, finanţe şi consultanţă.

 • Asistenţii maternali renunţă la slujbă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asistenţii maternali renunţă la slujbă

  Sumele primite lunar nu îi mulţumesc pe părinţii de împrumut în comparaţie cu responsabilităţile pe care le au. În cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Buzău sunt angajaţi 263 de asistenţi maternali, care preiau copii din centre de plasament în schimbul unei indemnizaţii lunare de 750 de lei, bani la care se adaugă şi alocaţia lunară, care le duce veniturile până la 1.000 de lei.

Modifică Setările