Stiri despre slujba

  616 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slujbă de sfinţire a Antimiselor la Catedrala Episcopală. Bucăţile de pânză pe care se pune potirul în altar vor fi dăruite bisericilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujbă de sfinţire a Antimiselor la Catedrala Episcopală. Bucăţile de pânză pe care se pune potirul în altar vor fi dăruite bisericilor

  Joi, 23 august 2018, când Biserica Ortodoxă Română prăznuieşte Odovania Praznicului Adormirii Maicii Domnului, Preasfinţitul părinte Vincenţiu a oficiat la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia slujba Sfinţirii Antimiselor, urmată de Sfânta Liturghie. La eveniment au participat consilieri, protopopi, preacuvioşi părinţi stareţi, preoţi şi diaconi.

 • Am trecut în CV doar ce am considerat eu relevant...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am trecut în CV doar ce am considerat eu relevant...

  Primesc adesea CV-uri incomplete, în care nu sunt trecute perioade întregi din activitatea profesională şi uneori nici măcar studiile. De cele mai multe ori le arunc, fără să mai ajung cu cititul până la capăt.

 • Nu daţi vina pe chelner dacă...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu daţi vina pe chelner dacă...

  …nu le daţi toate procedurile în scris chiar în prima zi de la angajare. Dacă aşteptaţi să ştie deja ce au de făcut, să reţină ce le spuneţi la trainingul de „induction“, să deducă singuri sau să „fure“ meseria uitându-se cum fac ceilalţi chelneri, cum se tot vehiculează prin comentariile de la articolele despre

 • În cât timp se formează un chelner bun?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cât timp se formează un chelner bun?

  În vreo 8 ore. Cam atât ar lua să-i explici unui nou venit ce ar trebui să ştie, lucrurile importante pentru activitatea lui de chelner, fie el şi cu totul străin de meserie, ajuns acolo din întâmplare.

 • Ce să înţelegi dintr-un anunţ de recrutare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să înţelegi dintr-un anunţ de recrutare?

  Nu vă străduiţi să înţelegeţi de ce un anunţ de recrutare este făcut într-un fel şi peste o zi, la acelaşi angajator sau recrutor, vedeţi exact opusul primului. Pentru că nu aveţi cum, iar dacă forţaţi o ghicire cu orice preţ, şi mai luaţi şi nişte decizii pe baza ei, s-ar putea să fie păcat.

 • Un manager e un manager?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un manager e un manager?

  Un manager e un manager, poate conduce aproape orice business dacă i se dă puţin timp să-l înţeleagă şi dacă primeşte toate informaţiile şi resursele pe care le cere. Spun asta managerii de câte ori au pe cineva alături să-i asculte. Şi chiar dacă nu o spun, cei mai mulţi o cred cu ardoare.

 • Cât de mari ar trebui să fie salariile mari?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mari ar trebui să fie salariile mari?

  Discuţiile despre salariu. Şi ce salariu vreţi? Păi depinde de job, nu? Păi cum depinde de job? Pentru două joburi diferite cereţi două salarii diferite? Păi nu e logic aşa? Dacă e un job cu responsabilitate mai mare, trebuie să primesc un salariu mai mare, evident! Şi se uită ironic şi cu subînţeles la mine, ia uite şi la ăsta ce întrebare stupidă îmi pune...

 • Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?

  Băiatul prietenului meu tocmai a terminat un doctorat strălucit la una dintre cele mai faimoase universităţi din lume. Şi nu în finanţe sau în management, ci în tehnologii de vârf, în una dintre ramurile ştiinţei cu cel mai solid şi mai spectaculos viitor în faţă. Poate să-şi aleagă orice ţară ar vrea şi orice oraş curat din lume şi poate începe o carieră despre care se ştie de pe acum unde va ajunge.

 • Cât îţi atârnă de coadă o prostie scrisă pe Internet?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât îţi atârnă de coadă o prostie scrisă pe Internet?

  Ce credeţi despre omul din scenariul următor? Pun eu un anunţ de recrutare pe site-ul meu, să zicem o poziţie cu greutate, director general la o companie mare, cu salariu cât alţii câştigă într-un an. Desigur, pe site scrie în detaliu cum trebuie să aplici, la ce adresă de e-mail să trimiţi CV-ul, cum să fie acesta şi ce să conţină aplicaţia. Mură-n gură, ar spune mulţi.

 • „Ambasadoare, nu fii scârţan!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ambasadoare, nu fii scârţan!“

  Una dintre cele mai mari plăceri ale angajaţilor este să se răzbune pe angajatori. Mai ales dacă găsesc şi o metodă şocantă, care dublează efectul loviturii. Dacă răzbunarea pe propriul angajator e prea riscantă şi pot exista consecinţe serioase, se răzbuna pe alţi manageri şi angajatori, că doar toţi managerii sunt din acelaşi aluat, ştim noi.