Stiri despre slujba

  618 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • În România, frica nu mai păzeşte pepenii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În România, frica nu mai păzeşte pepenii

  În domeniile sănătăţii, educaţiei, economiei, al siguranţei naţionale şi ordinii publice, în toate zonele unde se întinde necontenit caracatiţa corupţiei, aceasta este întărită prin intermediul fricii. Frica de a-şi pierde locurile de muncă, frica de a-şi pierde privilegiile, frica de sărăcie, frica de şef de patron, frica de a-şi pierde viaţa şi de alte sumedenii de frici, care guvernează şi cancerizează societatea în ansamblul ei.

 • Peste 1.400 de persoane şi-au găsit un loc de muncă în primele 9 luni ale anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 1.400 de persoane şi-au găsit un loc de muncă în primele 9 luni ale anului

  Peste 1.400 de persoane şi-au găsit un loc de muncă, în primele 8 luni ale anului, în judeţul Călăraşi. Din totalul celor 1.407 persoane încadrate, 180 sunt tineri cu vârsta sub 25 de ani, 245 se încadrează în grupa 25-35 de ani, 374 au între 35 şi 45 de ani, iar 608 au peste 45 de ani.

 • Slujbă de sfinţire a Antimiselor la Catedrala Episcopală. Bucăţile de pânză pe care se pune potirul în altar vor fi dăruite bisericilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slujbă de sfinţire a Antimiselor la Catedrala Episcopală. Bucăţile de pânză pe care se pune potirul în altar vor fi dăruite bisericilor

  Joi, 23 august 2018, când Biserica Ortodoxă Română prăznuieşte Odovania Praznicului Adormirii Maicii Domnului, Preasfinţitul părinte Vincenţiu a oficiat la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia slujba Sfinţirii Antimiselor, urmată de Sfânta Liturghie. La eveniment au participat consilieri, protopopi, preacuvioşi părinţi stareţi, preoţi şi diaconi.

 • Am trecut în CV doar ce am considerat eu relevant...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Am trecut în CV doar ce am considerat eu relevant...

  Primesc adesea CV-uri incomplete, în care nu sunt trecute perioade întregi din activitatea profesională şi uneori nici măcar studiile. De cele mai multe ori le arunc, fără să mai ajung cu cititul până la capăt.

 • Nu daţi vina pe chelner dacă...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu daţi vina pe chelner dacă...

  …nu le daţi toate procedurile în scris chiar în prima zi de la angajare. Dacă aşteptaţi să ştie deja ce au de făcut, să reţină ce le spuneţi la trainingul de „induction“, să deducă singuri sau să „fure“ meseria uitându-se cum fac ceilalţi chelneri, cum se tot vehiculează prin comentariile de la articolele despre

 • În cât timp se formează un chelner bun?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În cât timp se formează un chelner bun?

  În vreo 8 ore. Cam atât ar lua să-i explici unui nou venit ce ar trebui să ştie, lucrurile importante pentru activitatea lui de chelner, fie el şi cu totul străin de meserie, ajuns acolo din întâmplare.

 • Ce să înţelegi dintr-un anunţ de recrutare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să înţelegi dintr-un anunţ de recrutare?

  Nu vă străduiţi să înţelegeţi de ce un anunţ de recrutare este făcut într-un fel şi peste o zi, la acelaşi angajator sau recrutor, vedeţi exact opusul primului. Pentru că nu aveţi cum, iar dacă forţaţi o ghicire cu orice preţ, şi mai luaţi şi nişte decizii pe baza ei, s-ar putea să fie păcat.

 • Un manager e un manager?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un manager e un manager?

  Un manager e un manager, poate conduce aproape orice business dacă i se dă puţin timp să-l înţeleagă şi dacă primeşte toate informaţiile şi resursele pe care le cere. Spun asta managerii de câte ori au pe cineva alături să-i asculte. Şi chiar dacă nu o spun, cei mai mulţi o cred cu ardoare.

 • Cât de mari ar trebui să fie salariile mari?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mari ar trebui să fie salariile mari?

  Discuţiile despre salariu. Şi ce salariu vreţi? Păi depinde de job, nu? Păi cum depinde de job? Pentru două joburi diferite cereţi două salarii diferite? Păi nu e logic aşa? Dacă e un job cu responsabilitate mai mare, trebuie să primesc un salariu mai mare, evident! Şi se uită ironic şi cu subînţeles la mine, ia uite şi la ăsta ce întrebare stupidă îmi pune...

 • Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când te ocupi de carieră şi când de nevastă?

  Băiatul prietenului meu tocmai a terminat un doctorat strălucit la una dintre cele mai faimoase universităţi din lume. Şi nu în finanţe sau în management, ci în tehnologii de vârf, în una dintre ramurile ştiinţei cu cel mai solid şi mai spectaculos viitor în faţă. Poate să-şi aleagă orice ţară ar vrea şi orice oraş curat din lume şi poate începe o carieră despre care se ştie de pe acum unde va ajunge.