Stiri despre slugarnicie

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „A făcut“, „ne-a dat“…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „A făcut“, „ne-a dat“…

  Auzim adesea spunându-se despre X sau Y (politician sau, generic, partid) că "a făcut" şi că "ne-a dat". În ambele afirmaţii avem, fără îndoială, de-a face cu stupizenia crasă, însă, în cea de-a doua, stupiditatea este dublată, şi, fireşte, augmentată, de slugărnicia adeneică.

 • Ministrul
Daniel Breaz, un veritabil pericol public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Daniel Breaz, un veritabil pericol public

  Nu a fost de ajuns că dl. Daniel Breaz, profesor, chiar şi rector la Universitatea „1 Decembrie“ din Alba Iulia, a fost însărcinat, cu ocazia remanierii guvernamentale din noiembrie 2018, cu misiunea de desăvârşire a operaţiunii al cărei obiect pare să fie acela de face praf cultura naţională.

 • Strania poveste a lui Tudorel Toader
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Strania poveste a lui Tudorel Toader

  A devenit oficial, ministrul injustiţiei a declanşat procedura de revocare a procurorului general. Urmând aceeaşi partitură prost întocmită şi cu deznodământ transparent ca şi în cazul procurorului-şef al DNA, acum se pregăteşte debarcarea lui Augustin Lazăr, ultimul exponent al unei justiţii care nu răspunde la comenzile actualei coaliţii de guvernare.

 • Apel către lingăi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apel către lingăi

  Traian Băsescu, fostul modernizator al statului român cu de-a japca, şi-a descris adulatorii din trecut cu apelativul dispreţuitor de „lingăi”. Unii s-au simţit răniţi în amorul de sine, vexaţi că li s-a pus pe flit această etichetă. Alţii au simţit nevoia să explice mecanismul lingărelii şi chiar să glorifice operaţiunea scârnavă. Orice explicaţii ar găsi râtanii, regula de bază a lingăilor a fost devoalată: linge şi scuipă unde ai lins.