Stiri despre skyfall

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei

  Mesajele confidenţiale dintre reprezentanţii studiourilor Sony scoase la iveală de grupul de hackeri „Guardians of Peace“ au arătat că al 24-lea film din seria „James Bond“, denumit „Spectre“, ar putea costa aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă producţie cu celebrul spion de până în prezent, arată „The Hollywood Reporter“.

 • VIDEO Bătrânul
MGM, „fioros“ şi la 90 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătrânul MGM, „fioros“ şi la 90 de ani

  Din 1924, studiourile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), ce marchează Epoca de Aur a filmelor de la Hollywood, au produs capodoperele unor generaţii, demne de peste 175 de Oscaruri. „Vrăjitorul din Oz“, „Tom şi Jerry“, „Tăcerea mieilor“ şi „Rocky“ sunt câteva dintre operele ce au scris istoria companiei cu imaginea leului furios ce rage.

 • Regizorul Sam
Mendes părăseşte echipa Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Sam Mendes părăseşte echipa Bond

  În pofida succesului pe care l-a avut ultima peliculă din franciza James Bond, „Skyfall“, Sam Mendes nu va mai regiza următorul film al seriei. Regizorul britanic a refuzat propunerea, deoarece este implicat în noi proiecte pentru teatru, printre care o adaptare după filmul „Charlie şi fabrica de ciocolată“ şi „Regele Lear“.

 • FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013

  Evenimentul desfăşurat duminică seara la Royal Opera House din Londra a dovedit încă o dată că arta nu înseamnă doar film şi producţie, ci şi bun gust şi eleganţă din punct de vedere vestimentar. Personalităţile din lumea cinematografică au mizat pe stilul clasic, cu doar câteva note de extravaganţă.

 • Ce greşeli face Hollywoodul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce greşeli face Hollywoodul

  Filme cu mare succes de box office, printre care „Man in Black III“ şi „Skyfall“, au cucerit spectatorii în 2012 cu intriga şi acţiunea din scenariu. Însă multe dintre peliculele lui 2012 au fost departe de perfecţiune, potrivit site-ului MovieMistakes.com, care a întocmit lista filmelor cu cele mai multe greşeli.

 • VIDEO Topul celor mai bune filme ale anului 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Topul celor mai bune filme ale anului 2012

  La sfârşit de an, CNN a realizat un top al celor mai bune filme din 2012. Pelicula „Zero Dark Thirty” care prezintă căutarea şi asasinarea lui Osama ben Laden ocupă locul al treilea. În top mai apar filme precum „Skyfall”, „Life of Pi” sau „The Master”.

 • Daniel Craig și adevăratul James Bond au strămoș comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Craig și adevăratul James Bond au strămoș comun

  Actorul Daniel Craig, interpretul Agentului 007 în ultimele trei filme din franciza „James Bond", este înrudit cu adevăratul James Bond. La origini, personajul care l-a inspirat pe scriitorul Ian Fleming, creatorul celebrului spion, a fost un renumit ornitolog britanic.

 • „Skyfall”, cel mai popular James Bond din toate timpurile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Skyfall”, cel mai popular James Bond din toate timpurile

  Filmul cu Daniel Craig a strâns peste 100 de milioane de dolari în doar patru zile, în America de Nord.  430 de milioane de dolari au fost încasate deja în celelalte ţări, iar în România, James Bond domină box office-ul încă de la lansare.

 • „Coordonata Skyfall“
sau cum James Bond crede încă în poezie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Coordonata Skyfall“ sau cum James Bond crede încă în poezie

  Despre „Skyfall“, cea de-a 23-a peliculă din seria James Bond s-a spus că este şi cea mai bună. E drept, marketingul în jurul acestui film aniversar (anul acesta s-a împlinit jumătate de secol de la lansarea primei pelicule) e imens. Dar dacă perfecţiunea nu există, există în „Skyfall“ măcar câteva coordonate cărora nici măcar cei mai critici critici nu le-ar putea atribui mai puţin decât superlativul absolut.

 • VIDEO James Bond, în misiune la Gara de Nord din Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO James Bond, în misiune la Gara de Nord din Timişoara

  O celebră companie producătoare de bere a lansat o nouă campanie publicitară, în care personajul principal este James Bond. În primul clip al noii campanii, actorul care-l joacă pe celebrul 007, Daniel Craig, apare în Gara de Nord din Timişoara.

 • VIDEO Cea mai bună piesă dintr-un film cu James Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cea mai bună piesă dintr-un film cu James Bond

  Cântăreaţa britanică Adele interpretează tema noului film din seria James Bond, „Skyfall“, care va fi lansat luna viitoare, potrivit presei internaţionale. Artista se alătură astfel unor cântăreţi celebri care au interpretat, de-a lungul timpului, melodii din coloana sonoră a filmelor cu Agentul 007. Însă care este cea mai bună piesă dintr-un film cu James Bond?

 • FOTO VIDEO James Bond: „Căderea din cer“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO James Bond: „Căderea din cer“

  Actorul Daniel Craig s-a aflat pentru a treia oară în serviciul Majestăţii Sale. Nu, nu a mai escortat-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru un salt cu paraşuta, ca în scenariul ceremoniei Jocurilor Olimpice de astă-vară, ci l-a întruchipat pentru a treia oară pe celebrul spion James Bond, în filmul „Skyfall“, care a avut premiera marţi, la Londra.

 • Monica Gabor la un pas de a fi Bond Girl
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Monica Gabor la un pas de a fi Bond Girl

  Monica Gabor a declarat zilele trecute că a primit propunerea de a juca în noua serie James Bond, în calitate de Bond Girl.

Modifică Setările