Stiri despre skyfall

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei

  Mesajele confidenţiale dintre reprezentanţii studiourilor Sony scoase la iveală de grupul de hackeri „Guardians of Peace“ au arătat că al 24-lea film din seria „James Bond“, denumit „Spectre“, ar putea costa aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă producţie cu celebrul spion de până în prezent, arată „The Hollywood Reporter“.

 • VIDEO Bătrânul
MGM, „fioros“ şi la 90 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătrânul MGM, „fioros“ şi la 90 de ani

  Din 1924, studiourile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), ce marchează Epoca de Aur a filmelor de la Hollywood, au produs capodoperele unor generaţii, demne de peste 175 de Oscaruri. „Vrăjitorul din Oz“, „Tom şi Jerry“, „Tăcerea mieilor“ şi „Rocky“ sunt câteva dintre operele ce au scris istoria companiei cu imaginea leului furios ce rage.

 • Regizorul Sam
Mendes părăseşte echipa Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regizorul Sam Mendes părăseşte echipa Bond

  În pofida succesului pe care l-a avut ultima peliculă din franciza James Bond, „Skyfall“, Sam Mendes nu va mai regiza următorul film al seriei. Regizorul britanic a refuzat propunerea, deoarece este implicat în noi proiecte pentru teatru, printre care o adaptare după filmul „Charlie şi fabrica de ciocolată“ şi „Regele Lear“.

 • FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Strălucire cenzurată pe covorul roşu la premiile BAFTA 2013

  Evenimentul desfăşurat duminică seara la Royal Opera House din Londra a dovedit încă o dată că arta nu înseamnă doar film şi producţie, ci şi bun gust şi eleganţă din punct de vedere vestimentar. Personalităţile din lumea cinematografică au mizat pe stilul clasic, cu doar câteva note de extravaganţă.

 • Ce greşeli face Hollywoodul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce greşeli face Hollywoodul

  Filme cu mare succes de box office, printre care „Man in Black III“ şi „Skyfall“, au cucerit spectatorii în 2012 cu intriga şi acţiunea din scenariu. Însă multe dintre peliculele lui 2012 au fost departe de perfecţiune, potrivit site-ului MovieMistakes.com, care a întocmit lista filmelor cu cele mai multe greşeli.

 • VIDEO Topul celor mai bune filme ale anului 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Topul celor mai bune filme ale anului 2012

  La sfârşit de an, CNN a realizat un top al celor mai bune filme din 2012. Pelicula „Zero Dark Thirty” care prezintă căutarea şi asasinarea lui Osama ben Laden ocupă locul al treilea. În top mai apar filme precum „Skyfall”, „Life of Pi” sau „The Master”.

 • Daniel Craig și adevăratul James Bond au strămoș comun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniel Craig și adevăratul James Bond au strămoș comun

  Actorul Daniel Craig, interpretul Agentului 007 în ultimele trei filme din franciza „James Bond", este înrudit cu adevăratul James Bond. La origini, personajul care l-a inspirat pe scriitorul Ian Fleming, creatorul celebrului spion, a fost un renumit ornitolog britanic.