Stiri despre sinistrati

  599 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Craiova: Hainele pentru sinistraţi, refuzate la corturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Hainele pentru sinistraţi, refuzate la corturi

  De trei zile, de când autorităţile judeţene au amplasat în cele cinci oraşe ale judeţului Dolj corturi pentru ajutorarea sinistraţilor, sute de oameni au fost refuzaţi atunci când au vrut să doneze articole de îmbrăcăminte.

 • Venea Băsescu pe Siret…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Venea Băsescu pe Siret…

  Că şeful statului se răsteşte din ce în ce mai nervos la cei care-l trag de mânecă, fie sindicalişti, fie sinistraţi, nu-i o noutate.

 • Zălăuanii nu se înghesuie la acte de altruism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zălăuanii nu se înghesuie la acte de altruism

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Porolissum" Sălaj, împreună cu jandarmii au început să colecteze ajutoare pentru familiile ale căror gospodării au fost distruse de inundaţii. În prima jumătate a zilei, doar patru zălăuani au adus alimente la cortul amenajat pe Platoul din faţa Prefecturii.

 • Vasluienii au donat haine şi alimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii au donat haine şi alimente

  Comercianţii din Bazar şi mulţi oameni simpli au umplut două TIR-uri cu ajutoare pentru cei loviţi de inundaţii. Primul transport cu produse va pleca astăzi spre Dorohoi. Miercuri, alte donaţii vor ajunge în zonele calamitate.

 • Tot bătrânii ajută sinistraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tot bătrânii ajută sinistraţii

  Sute de pensionari bucureşteni, mişcaţi de tragedia oamenilor din Moldova cărora viitura le-a luat totul, de la casă la animalele din ogradă, au început să se strângă încă de la primele ore ale dimineţii în faţa celor 23 de centre de colectare de alimente şi îmbrăcăminte din Capitală.

 • Bucureştenii solidari cu sinistraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureştenii solidari cu sinistraţii

  La centrele de colectare organizate în Capitală s-au adunat  zeci de saci cu haine, alimente sau jucării. Produsele strânse vor fi încărcate în tiruri, marţi, şi duse către persoanele evacuate din calea apelor din judeţele Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ şi Bacău.

 • Bistriţa: Locuitorii din Târlişua strâng ajutoare pentru Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Locuitorii din Târlişua strâng ajutoare pentru Moldova

  Locuitorii comunei Târlişua, comună din judeţul Bistriţa-Năsăud grav afectată de inundaţii şi viituri în vara anului 2006, au început de astăzi, să adune îmbrăcăminte, încălţăminte dar şi alimente neperisabile pentru sinistraţii din Moldova.

 • UBB Cluj oferă sprijin material studenţilor sinistraţi din Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UBB Cluj oferă sprijin material studenţilor sinistraţi din Moldova

  Studenţii UBB din Moldova, ale căror familii au fost afectate de inundaţii, pot să semnaleze situaţia lor la Secretariatul Rectoratului Universităţii Babeş-Bolyai, pentru a primi din partea Universităţii sprijin material, căminizare sau burse sociale.

 • Vasluienii, solidari cu sinistraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vasluienii, solidari cu sinistraţii

  Vasluienii au sărit şi ei în ajutorul sinistraţilor din zonele afectate de inundaţii şi au strâns, până acum, două tiruri de haine şi alimente. Comercianţii din bazar au fost cei mai exemplari şi au donat din marfa lor haine şi încălţăminte pentru 250 de familii din zonele calamitate.

 • Apele tulburi ale României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apele tulburi ale României

  Siluirea democraţiei din anii 2008 şi 2009 îşi cere răsplata. Descinderile în zonele sinistrate ne-au arătat o Românie lipsită de speranţă.

 • Vrancea: Deţinuţii vor să ajute sinistraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrancea: Deţinuţii vor să ajute sinistraţii

  100 de persoane private de libertate ce îşi execută pedeapsa cu detenţia la Penitenciarul Focşani sunt pregătite să intervină alături de angajaţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă să ajute sinistraţii dacă va fi nevoie. Acestea îşi oferă serviciile şi pentru sinistraţii din celelalte judeţe, deja afectate de inundaţii.

 • Prefectura a pregătit două puncte de colectare/Vezi aici unde și ce puteți dona sinistraților din țară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prefectura a pregătit două puncte de colectare/Vezi aici unde și ce puteți dona sinistraților din țară

  Instituția Prefectului colectează începând cu data de 6 iulie, de luni până vineri, între orele 08.00 - 20.00 și sâmbătă și duminică de la 08.00 la 14.00, în două puncte diferite din oraș, ajutoare pentru sinistrați. Brăilenii care doresc să vină în ajutorul semenilor lor, cu produse alimentare neperisabile, îmbrăcăminte, încălțăminte sau orice alte produse necesare într-o gospodărie o pot face la cele două puncte d

 • Crucea Roșie Bacău vine în sprijinul sinistraților din Săucești
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crucea Roșie Bacău vine în sprijinul sinistraților din Săucești

  Cei care doresc să ajute pe sinistrații loviți de inundații din județul Bacău sunt așteptați la sediul Crucii Roșii de pe strada Oituz cu produse alimentare greu perisabile, pături, bani și alte lucruri necesare oamenilor care au avut de suferit de pe urma inundațiilor

 • Constanţa: Încă 12 centre de primire a ajutoarelor pentru sinistraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Încă 12 centre de primire a ajutoarelor pentru sinistraţi

  În oraşele şi municipiile din judeţul Constanţa sunt acum 12 centre de colectare, pe lângă cele trei din municipiul Constanţa de pe strada Traian - Parcul Primăriei, strada Mircea cel Bătrân nr. 97 - Teatrul Oleg Danovski şi Bulevardul Mamaia - Pavilionul Expoziţional.

 • Emil Boc: FMI ne va acorda tranşa de împrumut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emil Boc: FMI ne va acorda tranşa de împrumut

  În carul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, care a avut loc la sediul Prefecturii Galaţi, premierul României a declarat că România va primi banii de la FMI.

 • Neamţ: Festival de criză cu slujbe pentru sinistraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Festival de criză cu slujbe pentru sinistraţi

  Festivalul Medieval organizat anul trecut la Cetate rămâne ca un vis frumos pentru locuitorii din Târgu Neamţ. Atracţiile de anul acesta sunt o expoziţie de cărţi şi două slujbe religioase. Organizatorii vor căuta să-i ajute pe cei loviţi de ape.

Modifică Setările