Stiri despre sindicalisti

  388 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UPDATE: Sindicaliştii de la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Sindicaliştii de la "Sanitas" Brăila au cerut ajutorul prefectului pentru a nu le fi diminuate sporurile

  Aurelia Chelariu, preşedintele interimar "Sanitas" Brăila a solicitat Prefecturii Brăila o întâlnire în cadrul Comisiei de Dialog Social pentru a face cunoscut tuturor situaţia creată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila săptămâna trecută şi pentru a dezminţi zvonurile prin care în spatele protestelor s-au aflat liderii de sindicat.

 • Protest anemic al poliţiştilor în faţa Prefecturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest anemic al poliţiştilor în faţa Prefecturii

  Nemulţumiţi de reducerile salariale, poliţiştii s-au hotărât să demareze seria protestelor. Începând de astăzi activitatea lor se reduce cu 25%, iar la ora 15.30 a fost anunţat un miting de protest în faţa Prefecturii.

 • Tulcea: Participare slabă la acţiunea de pichetare a Prefecturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Participare slabă la acţiunea de pichetare a Prefecturii

  Aproximativ 200 de persoane au participat ieri la acţiunea de pichetare a Prefecturii tulcene, organizată de filiala locală a confederaţiei sindicale Cartel Alfa. Vremea ploioasă a cauzat o prezenţă destul de redusă care i-a nemulţumit pe organizatori, cei prezenţi încercând să compenseze prin scandări numărul redus de sindicalişti.

 • Piatra Neamţ: Sindicaliştii, speriaţi de ploaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra Neamţ: Sindicaliştii, speriaţi de ploaie

  Deşi, iniţial, câteva sute de nemţeni îşi anunţaseră participarea la mitingul de protest, astăzi numai 200 de oameni au scandat în faţa Prefecturii Neamţ.

 • Astăzi: Sindicaliştii dâmboviţeni nu au protestat de frică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi: Sindicaliştii dâmboviţeni nu au protestat de frică

  Din 11.000 de membrii, CNS Cartel Alfa nu a reuşit să scoată în Piaţa Prefecturii nici măcar o ceată de oameni. Din 1990 încoace, mişcarea sindicală din Dâmboviţa nu a mai cunoscut o asemenea prăbuşire, recunoaşte liderul Cartel Alfa, Constantin Bucuroiu.

 • Marin Gruia despre interlopul Slavco Avram: „În America l-ar fi împușcat mortal!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marin Gruia despre interlopul Slavco Avram: „În America l-ar fi împușcat mortal!”

  Liderul sinidcatului polițiștilor la nivel național comentează evenimentele care au avut loc în sediul Poliției de Frontieră din Moldova-Nouă. Acesta recunoaște faptul că poziția polistului este una umilă, prinsă între clanurile criminale care își dau mâna cu politicienii. Poziția lui este întărită și de psihologul criminalist Tudorel Butoi.

 • Sute de timișoreni vor ieși în stradă ca să nu fie dați afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de timișoreni vor ieși în stradă ca să nu fie dați afară

  Bugetarii care își luau leafa de la Primăria Timișoara și se află acum pe lista celor care urmează să fie concediați vor protesta mâine în fața instituției. Sindicaliștii au anunțat că pe traseul protestelor se află și Prefectura Timiș.

 • Sindicaliştii ies în stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii ies în stradă

  Încercarea premierului Emil Boc de a-i determina pe sindicalişti să nu mai protesteze săptămâna viitoare a eşuat în urma întâlnirii de ieri de la Palatul Victoria.

 • 100 de sanitari vasluieni pleacă la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  100 de sanitari vasluieni pleacă la Bucureşti

  Principalele nemulţumiri ale protestarilor vizează reducerea cu 25% a salariilor, normarea personalului şi efectele procesului de descentralizare a spitalelor.

 • Restructurarea CFR, la ora adevărului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restructurarea CFR, la ora adevărului

  Sindicaliştilor li s-a prezentat un plan de reorganizare menit să disponibilizeze masiv personal, dar şi să stopeze furturile. Câteva trasee de cale ferată vor fi închise sau vor fi străbătute de mai puţine trenuri, iar economiile preconizate pentru 2010 sunt de aproape 190 de milioane de euro.

 • Între două greve, sindicaliştii îşi construiesc hotel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între două greve, sindicaliştii îşi construiesc hotel

  Clădirea de două milioane de lei de la Soveja se ridică din veniturile obţinute din cotizaţiile cadrelor didactice. Lucrările pe şantier sunt în toi, iar primul nivel al construcţiei este deja gata. Conducerea Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ spune că proiectul era absolut necesar.

 • Între două proteste, sindicaliştii din învăţământ îşi construiesc hotel la Soveja
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între două proteste, sindicaliştii din învăţământ îşi construiesc hotel la Soveja

  În contextul reducerilor de salarii, Sindicatul Liber din Învăţământ investeşte două milioane de lei într-un hotel la Soveja. Lucrările de construcţie sunt în toi, primul nivel fiind ridicat la roşu. Conducerea sindicatului spune că investiţia în ceea ce se numeşte oficial „centru de performare" era absolut necesară.

 • Apel adresat parlamentarilor din Vaslui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apel adresat parlamentarilor din Vaslui

  Circa 100 de sindicalişti afiliaţi la "Sed-Lex", filiala Vaslui şi sindicatul „CNSLR Frăţia" au pichetat astăzi în faţa sediului organizaţiei judeţene Vaslui al Partidului Democrat-Liberal, dar şi în faţa birourilor parlamentare ale demnitarilor vasluieni.

 • Sindicaliştii pichetează sediile partidelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sindicaliştii pichetează sediile partidelor

  Câteva sute de angajaţi din sistemul public afiliaţi la sindicatele CNSLR Frăţia, BNS şi Cartel Alfa pichetează astăzi şi mâine sediile partidelor parlamentare între orele 14.00 - 16.00.

 • Termica trimite în şomaj 230 de angajaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Termica trimite în şomaj 230 de angajaţi

  Cei disponibilizaţi vor primi 18 salarii compensatorii cu o valoare medie de 20.000 de lei, în funcţie de vechime. Societatea şi-a pierdut gloria de odinioară, odată cu dispariţia zonei industriale. Până la primăvară, alte sute de muncitori vor fi concediaţi.

 • ASTĂZI, ORA 11.30 Incidente la Vaslui între sindicalişti şi jandarmi [VIDEO]
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ASTĂZI, ORA 11.30 Incidente la Vaslui între sindicalişti şi jandarmi [VIDEO]

  Aproape 1500 de sindicalişti cer demisia Guvernului Boc. La fel ca în toată ţara, sute de bugetari din judeţul Vaslui  protestează faţă de măsurile de austeritate impuse de executiv. Cei aproximativ 1500 de sindicalişti scandează lozinci antiguvernamentale în faţa Instituţiei Prefectului. Participanţii la protest forţează cordonul de jandarmi din faţa Prefecturii. În incinta Prefecturii, 40 de scutieri dotaţi cu tunuri cu

 • Protest fără autorizaţie, dar nu interzis (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest fără autorizaţie, dar nu interzis (GALERIE FOTO)

  Peste o mie de sindicalişti afiliaţi marilor confederaţii au participat la un miting şi la un marş de protest. Circuaţia în Piaţa Lucian Blaga a fost întreruptă timp de circa o oră, deşi edilul nu a autorizat desfăşurarea protestului în centru.

 • Protest de amploare, mâine în fața Prefecturii Satu Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest de amploare, mâine în fața Prefecturii Satu Mare

  Cele patru confederații sindicale din Județul Satu Mare, alături de Asociația Județeană a Pensionarilor vor organiza mâine, între orele 12-.14.00, un protest de amploare, pe fondul nemulțumirilor legate de măsurile de austeritate luate de Guvern.

 • Explicaţiile unei greve ratate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Explicaţiile unei greve ratate

  Marea grevă generală a eşuat pentru că a avut mize prea mari, liderii sindicali nu mai au credibilitate, iar bugetarii s-au temut pentru joburi. Alte motive posibile: obiectivele grevei au fost din start irealizabile, iar sindicatele au sacrificat solidaritatea de dragul siguranţei locului de muncă.

Modifică Setările