Stiri despre simpozion

  175 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Recompense pentru jandarmi de Ziua Armei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recompense pentru jandarmi de Ziua Armei

  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a organizat, simpozionul intitulat ,,Ziua Jandarmeriei Române-162 de ani de tradiţie şi continuitate în slujba cetăţenilor”   

 • Simpozion la Tulcea: Cercetători chinezi şi turci au discutat despre sturioni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion la Tulcea: Cercetători chinezi şi turci au discutat despre sturioni

  Luni dimineaţă, în sala de conferinţe a Centrului Muzeal „Delta Dunării“ din Tulcea (acvariu) a avut loc Adunarea Generală Regională a Societăţii Mondiale de Conservare a Sturionilor, eveniment organizat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare Delta Dunării, în parteneriat cu Societatea Mondială de Conservare a Sturionilor şi cu Intitutul de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea.

 • Simpozion medical pe tema osteoporozei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion medical pe tema osteoporozei

  Asociaţia Medicilor de Familie „Tomis“, în colaborare cu Rotary Club Constanţa, organizează simpozionul cu tema „Osteoporoza pe înţelesul tuturor“.   Este vorba despre un eveniment medical cu caracter informativ – educativ dedicat Osteoporozei.

 • Craiova devine în weekend centrul diabetologiei româneşti. Vezi cum vor autorităţile să tragă un semnal de alarmă privind pericolul bolii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova devine în weekend centrul diabetologiei româneşti. Vezi cum vor autorităţile să tragă un semnal de alarmă privind pericolul bolii!

  Duminică şi luni, craiovenii îşi vor putea testa gratuit glicemia la cortul amplasat în Piaţa Mihai Viteazul, iar câştigătorul primei ediţii a emisiunii „Românii au talent”, Adrian Tuţu, va interpreta „imnul împotriva diabetului. Pe tot parcursul celor trei zile ale evenimentului care va marca Ziua Mondială a Diabetului, clădirea Prefecturii va fi iluminată în albastru, în intervalul 18.00-19.30.

 • Simpozion despre securitatea în muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion despre securitatea în muncă

  În toate statele membre ale comunităţii europene se desfăşoară în această perioadă o acţiunea denumită “Săptămîna europeană pentru sănătate şi securitate în muncă”, menită să prevină accidentele de muncă şi îmbolnăvirile profesionale.

 • Simpozion cu tinerii liberali la Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion cu tinerii liberali la Alexandria

    Reprezentanţii Institutului de Studii Liberale au venit astăzi la Alexandria, unde s-au întâlnit cu tinerii liberali, în cadrul unui simpozion despre instituţiile europene şi responsabilităţi lor ca tineri policieni.

 • La Constanţa, se caută „Amprente ale culturii turce în România”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Constanţa, se caută „Amprente ale culturii turce în România”

  Mâine se deschide la Constanța simpozionul internaţional „Amprente ale culturii turce în România”. Evenimentul este organizat de Uniunea Democrată Turcă din România în parteneriat cu Societatea de Cercetare a Culturii Populare din Ankara.

 • „Personalităţi brăilene de ieri şi de azi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Personalităţi brăilene de ieri şi de azi”

  Cadrele didactice, profesorii şi învăţătorii din municipiul şi judeţul Brăila sunt chemaţi să participe la Simpozionul „Personalităţi brăilene de ieri şi de azi", organizat de Şcoala cu clasele I-VIII „Mihai Viteazul" în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Casa Corpului Didactic

 • Simpozion de Chimie la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion de Chimie la Bucureşti

  Vineri, 24 iunie, are loc a V-a ediţie a simpozionului „Conferinţe de Chimie Contemporană“ organizat de către Biblioteca Chimiei şi Syscom 18, în asociere cu Academia Română şi Societatea de Chimie din România. Simpozionul sub egida „Anului Internaţional al Chimiei“ are loc la la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucureşti.

 • Simpozion la Focşani dedicat lui Nicolae Iorga
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion la Focşani dedicat lui Nicolae Iorga

  La împlinirea a 140 de ani de la naşterea marelui istoric român Nicolae Iorga, Muzeul Unirii din Focşani va găzdui mâine dimineaţă un simpozion naţional în cadrul căruia vor conferenţia unii dintre cei mai importanţi istorici ai ţării.

 • Simpozion în memoria lui Nicolae Iorga la Năvodari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion în memoria lui Nicolae Iorga la Năvodari

  Şcoala cu clasele I-VIII George Enescu Năvodari, în colaborare cu Societatea de Ştiinţe Istorice din România, Filiala Constanţa organizează mâine, cu începere de la ora 11.00, Simpozionul aniversar „Iorghiana 140“. Manifestarea este dedicată marcării celor 140 de ani de la naşterea marelui om de cultură.

 • Simpozion pe teme educative la Slobozia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simpozion pe teme educative la Slobozia

  Cadrele didactice din mai multe judeţe ale ţării şi-au dat întâlnire, astăzi, la Slobozia în cadrul celei de-a XXII-a ediţii a Simpozionului Naţional Şcoala şi Viaţa.

Modifică Setările