Stiri despre simpatie

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trucurile psihologice care te ajută să câştigi simpatia celor din jur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucurile psihologice care te ajută să câştigi simpatia celor din jur

  Bucuria emanată, limbajul trupului şi atingerile întâmplătoare sunt doar câteva din modurile în care putem să atragem simpatia celor din jur. Psihologii spun că ne înconjurăm în mod inconştient de oameni fericiţi, fiind puternic influenţaţi de starea de spirit a persoanelor din jurul nostru.

 • Legile influenţei şi atracţiei,
explicate de un fost agent FBI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legile influenţei şi atracţiei, explicate de un fost agent FBI

  Un fost agent FBI explică legile unei prime impresii bune şi cum să fim agreaţi de ceilalţi, stabilind relaţii de durată. Tehnicile profesioniştilor adaptate la viaţa de zi cu zi ne permit să obţinem rezultate uimitoare.

 • Eurovision în vremuri de revoltă. România: Yodel it!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision în vremuri de revoltă. România: Yodel it!

  Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

 • Despre efectele proximităţii asupra prieteniei dintre  femei şi bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre efectele proximităţii asupra prieteniei dintre  femei şi bărbaţi

  O ȋntrebare pusă frevent specialiştilor din domeniul psihologiei, psihoterapiei, asistenţei sociale, sociologiei şi chiar filosofiei uneori, este despre posibila prietenia dintre femei şi bărbaţi, sau dacă poate exista doar prietenie ȋntre femei şi bărbaţi, sau care este limita dintre o simplă prietenie şi mai mult decât prietenie.

 • Ecuaţia
simpatiei. Continuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecuaţia simpatiei. Continuare

  De ce gesticulăm? Pentru ca aşa ne vine, veţi spune. Şi aveţi dreptate. Energia care ne motivează să vorbim dă expresie corpului, mâinilor, feţei. Dacă nu am acumulat prea multe inhibitii, gesturile sunt naturale.

 • A fost numai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A fost numai "un exerciţiu de admiraţie"!

  După gândurile exprimate despre cei mai tineri, din anteriorul articol de blog, am primit reacţii diverse, mai intens adverse, dar numeroase. Unii mi-au comunicat oral că mă înşel, că cei tineri, atât de inculţi de fapt, nu au cum să ia literatura la modul serios.

 • Liga I ţine cu Barça
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liga I ţine cu Barça

  Majoritatea tehnicienilor de la echipele din primul eşalon fotbalistic sunt fanii echipei antrenate de Josep Guardiola şi urmăresc cu interes toate partidele jucate de aceasta.