Stiri despre silviu dragomir

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum comunici asertiv în limba engleză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum comunici asertiv în limba engleză

  În condiţiile în care petreci 28% din programul de lucru doar răspunzând la e-mailuri, conform unui articol McKinsey, este important să fii conştient de impactul pe care îl au cuvintele asupra oamenilor.

 • Cum putem personaliza învăţarea online
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem personaliza învăţarea online

  Sunt un ferm susţinător al învăţării continue şi cred că formula ei perfectă constă în combinaţia dintre interacţiunea umană şi digitalizare.

 • Provocările de leadership în noua normalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provocările de leadership în noua normalitate

  Uşurinţa cu care vom obţine şi ne vom însuşi abilităţile de care vom avea nevoie pentru a ne integra în noua normalitate va da un flow rapid ritmului în care skillurile necesare vor evolua. Ceea ce mi se pare foarte interesant este faptul că, pentru a putea să manageriem eficient echipele, trebuie să schimbăm modul în care ne raportăm la abilităţile de care avem nevoie pentru a performa.

 • De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce va înlocui Agile Learning învăţarea tradiţională

  În aceste vremuri tulburi, schimbarea este ceea ce oamenilor le este cel mai greu să asimileze, angajaţii preferând să nu o experimenteze deloc, dacă se poate. Dar iată că, deşi trăim un moment pe care nimeni dintre noi nu l-a mai trăit vreodată, aş vrea să vă arăt de ce pentru noi metodologia Agile şi comunicarea continuă pot fi de mare ajutor şi îmbunătăţesc productivitatea în situaţii de incertitudine precum cea pe care o traversăm acum.

 • De ce pentru noi învăţarea online a fost mai rapidă decât cea clasică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce pentru noi învăţarea online a fost mai rapidă decât cea clasică

  În numai două zile, 10 şi 11 martie 2020, am transferat toată activitatea noastră de business în online, iar în ultimele 3 luni am funcţionat exclusiv aşa. Nu ştiam cum vor evolua lucrurile şi nici cum vor reacţiona clienţii şi cursanţii, dar am rămas plăcut surprinşi să constatăm că achiziţia de cunoştinţe a fost mult mai mare şi mai rapidă în acest context, decât atunci când făceam cursuri face-to-face.

Modifică Setările