Stiri despre silueta

  239 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trucuri ca să mănânci mai puţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri ca să mănânci mai puţin

  Cu cât este mai puternică aroma unui preparat culinar, cu atât vom mânca o cantitate mai mică din el, spun nutriţioniştii olandezi.

 • Karl Lagerfeld despre Adele: „Este puţin prea grasă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Karl Lagerfeld despre Adele: „Este puţin prea grasă“

  Celebrul designer Karl Lagerfeld a vorbit într-un interviu pentru publicaţia „Metroday" despre cântăreaţa britanică Adele, despre care a spus că este „puţin prea grasă", potrivit mediafax.ro.

 • Cât ţine o vedetă la siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ţine o vedetă la siluetă

  Ca să nu se îngraşe, unele vedete mănâncă şerveţele. Altele, precum Beyonce sau Gwyneth Paltrow, beau un cocktail cu piper şi lămâie. Pentru că nu le pasă cum arată, Adele şi Aguilera mănâncă orice.

 • Bărbaţii sunt mai vanitoşi decât femeile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii sunt mai vanitoşi decât femeile!

  Nu doar femeile sunt preocupate de aspectul exterior. Conform unui studiu britanic, peste 30% dintre bărbaţi ar renunţa la un an din viaţă pentru a avea un corp de manechin.

 • 3 reguli de bază pentru orice siluetă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 reguli de bază pentru orice siluetă!

  Ţii un regim de slăbit sau, pur şi simplu, ai vrea să nu iei în greutate nici măcar un kilogram? Află cum să-ţi supravegheazi silueta într-un mod inteligent, sănătos şi fără efort!

 • Secretul Innei pentru o siluetă perfectă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul Innei pentru o siluetă perfectă

  Recunoscută pentru apariţiile foarte sexy, Inna a dezvăluit azi, la Kiss FM, secretul siluetei sale de invidiat. „Mănânc puţin şi dansez. Mănânc mai mult ca să supravieţuiesc", a mărturisit cântăreaţa.

 • Interzis bărbaţilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interzis bărbaţilor!

  Astăzi a avut loc lansarea celui de-al doilea club FitCurves din România, acesta fiind dedicat exclusiv femeilor care vor să aibă grijă de silueta lor

 • VIDEO Programul care te face slabă în numai câteva minute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Programul care te face slabă în numai câteva minute

  Multe femei tânjesc să aibă un corp precum al vedetelor. Ce nu ştiu însă foarte multe dintre ele este că în spatele vedetelor pe care le invidiază se află o întreagă echipă de oameni care se ocupă de imaginea lor. Când spunem imagine, nu ne referim la programe de fitness sau anumite diete, ci la retuşarea imperfecţiunilor folosind anumite programe, precum Photoshopul.

 • Cei care şi-au donat numele. De unde vine boicotul, ghilotina şi jacuzzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei care şi-au donat numele. De unde vine boicotul, ghilotina şi jacuzzi

  Cuvinte precum siluetă, adidaşi, boicot sau huligan au fost, înainte de toate, persoane, inventatori sau pur şi simplu oameni care au descoperit un lucru sau un procedeu. Eponimele, adică acele cuvinte care au devenit din substantive proprii, substantive comune, sunt foarte folosite de români, de multe ori fără să le cunoască provenienţa.

 • Femeile se văd mai grase în oglindă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile se văd mai grase în oglindă

  Chiar dacă în faţa prietenilor şi a partenerilor cred că arată bine, de fiecare dată când se uită în oglindă, femeile se văd grase, arată un studiu publicat de cotidianul „The Daily Telegraph“.

 • Silueta fină cu banii jos se ţine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silueta fină cu banii jos se ţine

  Cercetătorii americani au descoperit că persoanele care-şi lasă cardurile acasă atunci când se duc la cumpărături şi plătesc cu numerar au mai mari şanse să evite cumpărarea unor produse alimentare nesănătoase.

 • 5 mituri despre pastilele de slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 mituri despre pastilele de slăbit

  La o primă vedere, par soluţia ideală de a ajunge fără efort la silueta visată. Însă sunt pastilele de slăbit cu adevărat eficiente sau reprezintă doar o rezolvare pe termen scurt?

 • Domnişoara de onoare, mai grasă decât mireasa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnişoara de onoare, mai grasă decât mireasa!

  Miresele devin atât de agitate în prag de nuntă încât îşi aleg intenţionat domnişoare de onoare mai grase decât ele, astfel încât acestea să nu le complexeze cu siluetele lor, scrie cotidianul britanic „The Daily Telegraph“.

 • Caloriile „goale“ ne ameninţă silueta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caloriile „goale“ ne ameninţă silueta

  Chiar dacă sunt consumate în cantităţi mici, alimentele care conţin astfel de calorii predispun la îngrăşare. Lista deserviciilor pe care le aduc alimentele ultrarafinate sau de tip light este lungă: păgubesc organismul de vitamina B1, de crom şi de magneziu şi au indice glicemic ridicat.

 • Silueta perfectă dăunează sănătăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silueta perfectă dăunează sănătăţii

  Direcţia de Sănătate Publică a retras deja ceaiuri chinezeşti de slăbit de pe piaţă. Medicii avertizează bistriţenii că produsele de slăbit luate după ureche pot genera gave dereglări de metabolism şi chiar anorexie.

 • Program complet pentru a reintra în formă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Program complet pentru a reintra în formă

  Cele mai bune modalităţi de a slăbi într-un timp relativ scurt şi de a menţine rezultatele obţinute pentru o perioadă cât mai mare nu sunt soluţiile-minune, nici cele chirurgicale. Metoda numărul unu în top rămâne, indiscutabil, combinaţia dietă echilibrată-mişcare.

 • Reșițencele folosesc metode extravagante pentru a scăpa de stres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reșițencele folosesc metode extravagante pentru a scăpa de stres

  Zumba, bollyrobics şi tae bo sunt cele mai noi tendinţe pentru arderea caloriilor şi îndepărtarea problemelor. Metodele cubaneze le ajută pe reşiţencele care s-au plictisit de aerobicul clasic să slăbească şi să scape de stresul zilnic.

 • Românii sunt indiferenţi faţă de silueta lor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii sunt indiferenţi faţă de silueta lor

  Doar 28% din români sunt preocupaţi de silueta lor şi sunt dispuşi să „muncească“ pentru a da jos kilogramele în plus. Suntem printre cele mai indiferente naţiuni în ceea ce priveşte grija pentru slăbit. Grav e că 17% din români consideră că fumatul îi ajută să-şi menţină greutatea.

Modifică Setările