Stiri despre siena

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O poveste: cutuma şi cultura noroiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O poveste: cutuma şi cultura noroiului

  Ce baltă maro văd de la geamul biroului, o baltă de noroi. Una tulburată de picături de ploaie, dar nu din acelea pe care le vedem în filme, cu forma perfectă a sâmburelui de strugure, ci picuri mutanţi, strâmbi de la atâta poluare. Picuri toxici.

 • AC Siena s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AC Siena s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei

  AC Siena, cu mijlocaşul Paul Codrea pe banca de rezerve, s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Chievo Verona, în sferturile de finală ale competiţiei, informează Gazzetta dello Sport.

 • Paul Codrea: „Siena vrea să scape de mine din cauza salariului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paul Codrea: „Siena vrea să scape de mine din cauza salariului“

  Fotbalistul în vârstă de 29 de ani spune că aproape sigur se va despărţi de formaţia toscană în ianuarie. „Mi-ar plăcea să schimb campionatul. La Timişoara m-aş întoarce doar dacă va fi rechemat Contra ca antrenor“, ne-a spus fotbalistul român, care evoluează de un deceniu în campionatul italian.

 • Chivu ţinteşte eventul la Siena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chivu ţinteşte eventul la Siena

  Cu mai puţin de o săptămână înainte de finala Ligii Campionilor cu Bayern, Cristi Chivu şi coechipierii săi de la Inter pot cuceri al doilea trofeu al sezonului, după Cupa Italiei.

 • VIDEO A înviat Ronaldinho!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO A înviat Ronaldinho!

  „Dinţosul" a fost „one man show" pentru AC Milan, care a trecut de Siena lui Paul Codrea cu 4-0. A marcat de trei ori, a driblat ca în zilele bune de pe „Camp Nou" şi a fost declarat de presa din Italia „omul meciului"

 • Mutu „vorbeşte“ din nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutu „vorbeşte“ din nou

  Atacantul Fiorentinei e în formă mare! După ce a marcat în prima partidă a anului, la Siena, Mutu a punctat şi în victoria de acasă a echipei viola, 2-1 cu Bari. Românul s-a dezlănţuit după ce oaspeţii au deschis scorul pe Artemio Franchi şi a avut două ocazii până să aducă egalarea pentru echipa sa.

 • „L-am sunat de 36 de ori pe Răzvan“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „L-am sunat de 36 de ori pe Răzvan“

  Adi Mutu împlineşte azi 31 de ani şi îşi doreşte cel mai mult o împăcare cu selecţionerul, care nu-i răspunde la telefon. După un an dezastruos pentru Mutu, 2010 a început sub auspicii mai bune pentru decarul Fiorentinei.