Stiri despre sibiu

  13195 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sibiu: Ziua Naţională, sărbătorită fără fast la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ziua Naţională, sărbătorită fără fast la Sibiu

  În timp ce la Alba Iulia, Ziua Naţională a României va fi marcată şi anul acesta prin ample festivităţi, care cuprind parade militare, parade ale portului popular spectacole de muzică populară şi uşoară, dar şi un impresionant foc de artificii, sibienii vor avea parte  şi în aceste an de manifestări la fel „anemice“ ca şi până acum.

 • Sibiu: Profesioniştii folclorului fac spectacol la Festivalul Ioan Macrea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Profesioniştii folclorului fac spectacol la Festivalul Ioan Macrea

  După o amânare neprevăzută, a  XI-a ediţie a Festivalului Naţional de Folclor Ioan Macrea, va avea loc în perioada 2-4 decembrie. Festivalul devenit de referinţă pentru ansamblurile folclorice profesioniste din ţară şi specialiştii în domeniul folclorului va oferi prilejul sibienilor meargă la spectacolele de dansuri şi muzică populară desfăşurate la Casa de Cultură a Sindicatelor.

 • Sibiu: Naista Petruţa Cecilia Dorca la un pas de finala concursului „Das Super Talent“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Naista Petruţa Cecilia Dorca la un pas de finala concursului „Das Super Talent“

  Sibianca Petruţa Cecilia Dorca, căsătorită Kupper, a intrat în semifinala concursului RTL „Das Super Talent“. Juriul, din care face parte şi cunoscutul muzician german Dieter Bohlen, a fost impresionat până la lacrimi de interpretarea naistei românce, la preselecţia desfăşurată în urmă cu o lună de zile şi a decis să o propulseze în semifinala concursului de talente.

 • Sibiu: Peste o tonă de produse în Banca de Alimente şi un nou partener
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Peste o tonă de produse în Banca de Alimente şi un nou partener

  Proiectul Crucii Roşii, „Banca de Alimente“ are din această săptămână un nou partener. Pe lângă Hypermarketul Carrefour, după două luni de la lansarea Băncii de Alimente, la campania de ajutorare a familiilor nevoiaşe se alătură ca partener şi Real Hypermarket.

 • Sibiu: Banner reclamat la BEJ pentru chirie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Banner reclamat la BEJ pentru chirie

  O sibiancă din Şeica Mare a cerut joi, Biroului Electoral Judeţean să o ajute să ia chirie 10 euro pe zi pentru un banner electoral afişat pe poarta ei, pentru care nu şi-a dat acordul.

 • Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Terenuri gratuite pentru tineri şi la Mediaş

  Primăria din Mediaş a decis atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

 • Sibiu: Gripa nouă face alte cinci victime la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Gripa nouă face alte cinci victime la Sibiu

  În cursul zilei de joi cinci sibieni, patru femei şi un băiat, au fost confirmaţi cu virusul AH1N1. Vaccinul pandemic urmează a ajunge la începutul săptămânii viitoare la Direcţia de Sănătate Publică Sibiu.

 • Sibiu: Ziua Naţională sporeşte producţia de drapele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ziua Naţională sporeşte producţia de drapele

  Imprimate, cu franjuri, duble sau simple, de interior sau de exterior, drapelele şi celelalte accesorii în culorile tricolorului făcute de fabrica sibiană sunt extrem de solicitate în această perioadă.

 • Sibiu: Costel Busuioc se gândeşte la straie preoţeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Costel Busuioc se gândeşte la straie preoţeşti

  Pentru că-l consideră un oraş special, Costel Busuioc a ales Sibiul să-şi lanseze cartea biografică. El a mărturisit că preoţia est un vis “vechi şi ascuns„ de-al său şi a spus că sunt şanse mari să fie student la Facultatea de Teologie din Sibiu.

 • Sibiu: BAZART revine cu o specială ediţie de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: BAZART revine cu o specială ediţie de iarnă

  Cu un nume care face aluzie la sărbători, Merry BAZART , ediţia de iarnă a târgului nonconformist organizat de trei sibience care vor să sprijine tinerii creatori de artă urbană - păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică - se va desfăşura pe 12 şi 13 decembrie.

 • Fuga lui Nicu Ceauşescu de la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fuga lui Nicu Ceauşescu de la Sibiu

  Depăşit de evenimentele de la Sibiu, fiul dictatorilor a decis să fugă la Bucureşti. Aflase cine preluase puterea şi credea că noii conducători îi rezervaseră şi lui un loc. Până la momentul fugii, Nicu Ceauşescu se comportase aidoma cuiva blocat într-unlabirint. Fusese bulversat de mişcările de stradă şi incapabil să oprească masacrul.

 • Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici

  Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidatul susţinut pentru funcţia de premier de către PSD, PNL, PC şi UDMR, i-a asigurat pe liderii politici, printr-un comunicat de presă, că va colabora cu ei, declarându-se onorat de propunerea de a conduce un guvern după turul doi al alegerilor prezidenţiale.

 • Sibiu: A sosit vaccinul HPV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: A sosit vaccinul HPV

  În această dimineaţă au fost aduse la DSP Sibiu 2.148 de doze de Silgard, vaccinul împotriva virusului paliloma uman (HPV), cel responsabil cu apariţia cancerului de col uterin.

 • Sibiu: Tranzacţiile imobiliare se relansează la finalul toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Tranzacţiile imobiliare se relansează la finalul toamnei

  Piaţa imobiliară din Sibiu dă semne timide de revenire, iar specialiştii din acest domeniu spun că în această perioadă cererea există mai mult pentru terenuri.Unii jucători din piaţă simt creşterea, alţii spun că în campanie piaţa imobiliară a stagnat din nou

 • Sibiu: Radu David, pilot la 14 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Radu David, pilot la 14 ani

  Radu David este un puşti simpatic foc, cu un zâmbet larg şi plete negre pana corbului care pilotează cu talent şi ambiţie o maşină de raliuri pentru oamenii mari.

 • Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu

  Costel Busuioc, românul care a devenit celebru în întreaga lume după ce a câştigat concursul "Hijos de Babel" în Spania, îşi în această seară cartea autobiografică la Sibiu. Evenimentul va avea loc în Aula Facultăţii de Teologie, începând cu ora 19.00.

 • Sibiu: Rezervaţiile naturale din judeţ, lăsate în suspans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Rezervaţiile naturale din judeţ, lăsate în suspans

  Rezervaţia Bâlea Lac pare a fi veşnica problemă a Gărzii de Mediu. Silueta Caprei Negre se zăreşte rar, iar acvila de stâncă este una dintre speciile dispărute din rezervaţie. În total, in Sibiu există 15 arii protejate de care se ocupă un singur om, desemnat de Garda de Mediu din Sibiu.

 • FOTO Zone care dau viaţă oraşelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Zone care dau viaţă oraşelor

  Arhitecţii au explicat că pieţele pietonale din centrul unui oraş dau suflet urbei şi sunt punct de atracţie pentru turişti. Printre oraşele cu centre pietonale de nivel european, specialiştii au nominalizat Sibiul, Clujul şi Braşovul. Capitala şi Brăila sunt în urmă cu lucrările, dar arhitecţii spun că au potenţial.

 • Sibiu: Brazii de Crăciun, la preţ de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Brazii de Crăciun, la preţ de criză

  Dată fiind situaţia economică, reprezentanţii Direcţiei Sibiu au decis să menţină preţul tradiţionalilor brazi de Crăciun la acelaşi nivel ca şi anul trecut.

 • Sibiu: Alarmă cu bombă din cauza unei genţi uitate intr-o staţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Alarmă cu bombă din cauza unei genţi uitate intr-o staţie

  O geantă uitată într-o staţie de autobuz din faţa Facultăţii de Drept  din Sibiu a mobilizat în jurul prânzului poliţia, pompierii şi o echipă antitero de la Serviciul Român de Informaţii. Alarma falsă a blocat o stradă şi a îngreunat traficul aproape o oră.

Modifică Setările