Stiri despre sibiu

  12883 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sibiu: Ziua Naţională sporeşte producţia de drapele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Ziua Naţională sporeşte producţia de drapele

  Imprimate, cu franjuri, duble sau simple, de interior sau de exterior, drapelele şi celelalte accesorii în culorile tricolorului făcute de fabrica sibiană sunt extrem de solicitate în această perioadă.

 • Sibiu: Costel Busuioc se gândeşte la straie preoţeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Costel Busuioc se gândeşte la straie preoţeşti

  Pentru că-l consideră un oraş special, Costel Busuioc a ales Sibiul să-şi lanseze cartea biografică. El a mărturisit că preoţia est un vis “vechi şi ascuns„ de-al său şi a spus că sunt şanse mari să fie student la Facultatea de Teologie din Sibiu.

 • Sibiu: BAZART revine cu o specială ediţie de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: BAZART revine cu o specială ediţie de iarnă

  Cu un nume care face aluzie la sărbători, Merry BAZART , ediţia de iarnă a târgului nonconformist organizat de trei sibience care vor să sprijine tinerii creatori de artă urbană - păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică - se va desfăşura pe 12 şi 13 decembrie.

 • Fuga lui Nicu Ceauşescu de la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fuga lui Nicu Ceauşescu de la Sibiu

  Depăşit de evenimentele de la Sibiu, fiul dictatorilor a decis să fugă la Bucureşti. Aflase cine preluase puterea şi credea că noii conducători îi rezervaseră şi lui un loc. Până la momentul fugii, Nicu Ceauşescu se comportase aidoma cuiva blocat într-unlabirint. Fusese bulversat de mişcările de stradă şi incapabil să oprească masacrul.

 • Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Klaus Johannis este dispus să colaboreze cu liderii politici

  Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, candidatul susţinut pentru funcţia de premier de către PSD, PNL, PC şi UDMR, i-a asigurat pe liderii politici, printr-un comunicat de presă, că va colabora cu ei, declarându-se onorat de propunerea de a conduce un guvern după turul doi al alegerilor prezidenţiale.

 • Sibiu: A sosit vaccinul HPV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: A sosit vaccinul HPV

  În această dimineaţă au fost aduse la DSP Sibiu 2.148 de doze de Silgard, vaccinul împotriva virusului paliloma uman (HPV), cel responsabil cu apariţia cancerului de col uterin.

 • Sibiu: Tranzacţiile imobiliare se relansează la finalul toamnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Tranzacţiile imobiliare se relansează la finalul toamnei

  Piaţa imobiliară din Sibiu dă semne timide de revenire, iar specialiştii din acest domeniu spun că în această perioadă cererea există mai mult pentru terenuri.Unii jucători din piaţă simt creşterea, alţii spun că în campanie piaţa imobiliară a stagnat din nou

 • Sibiu: Radu David, pilot la 14 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Radu David, pilot la 14 ani

  Radu David este un puşti simpatic foc, cu un zâmbet larg şi plete negre pana corbului care pilotează cu talent şi ambiţie o maşină de raliuri pentru oamenii mari.

 • Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Costel Busuioc îşi lansează biografia la Sibiu

  Costel Busuioc, românul care a devenit celebru în întreaga lume după ce a câştigat concursul "Hijos de Babel" în Spania, îşi în această seară cartea autobiografică la Sibiu. Evenimentul va avea loc în Aula Facultăţii de Teologie, începând cu ora 19.00.

 • Sibiu: Rezervaţiile naturale din judeţ, lăsate în suspans
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Rezervaţiile naturale din judeţ, lăsate în suspans

  Rezervaţia Bâlea Lac pare a fi veşnica problemă a Gărzii de Mediu. Silueta Caprei Negre se zăreşte rar, iar acvila de stâncă este una dintre speciile dispărute din rezervaţie. În total, in Sibiu există 15 arii protejate de care se ocupă un singur om, desemnat de Garda de Mediu din Sibiu.

 • FOTO Zone care dau viaţă oraşelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Zone care dau viaţă oraşelor

  Arhitecţii au explicat că pieţele pietonale din centrul unui oraş dau suflet urbei şi sunt punct de atracţie pentru turişti. Printre oraşele cu centre pietonale de nivel european, specialiştii au nominalizat Sibiul, Clujul şi Braşovul. Capitala şi Brăila sunt în urmă cu lucrările, dar arhitecţii spun că au potenţial.

 • Sibiu: Brazii de Crăciun, la preţ de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Brazii de Crăciun, la preţ de criză

  Dată fiind situaţia economică, reprezentanţii Direcţiei Sibiu au decis să menţină preţul tradiţionalilor brazi de Crăciun la acelaşi nivel ca şi anul trecut.

 • Sibiu: Alarmă cu bombă din cauza unei genţi uitate intr-o staţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Alarmă cu bombă din cauza unei genţi uitate intr-o staţie

  O geantă uitată într-o staţie de autobuz din faţa Facultăţii de Drept  din Sibiu a mobilizat în jurul prânzului poliţia, pompierii şi o echipă antitero de la Serviciul Român de Informaţii. Alarma falsă a blocat o stradă şi a îngreunat traficul aproape o oră.

 • Sibiu: Muzeul Brukenthal lansează Vinul Baronului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Muzeul Brukenthal lansează Vinul Baronului

  La un an de la lansarea ciocolatei Brukenthal, reprezentanţii muzeului lanseză un nou produs personalizat ce se adaugă seriei de promovare a brandului Muzeului Naţional Brukenthal: Vinul Baronului.

 • Sibiu:Sibienii i-ar fi vrut pe Băsescu şi Antonescu în turul doi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu:Sibienii i-ar fi vrut pe Băsescu şi Antonescu în turul doi

  Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean, sibienii ar fi preferat ca turul al doilea al alegerilor prezedenţiale să se desfăşoare între Traian Băsescu şi Crin Antonescu, cei doi obţinând cele mai mari procente în judeţul nostru.

 • Sibiu: Muzeul Brukenthal funcţionează la cota de avarie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Muzeul Brukenthal funcţionează la cota de avarie

  Chiar dacă Ministerul Culturii şi Cultelor acordă lunar aproximativ 500.000 de lei, salariile celor peste 200 de angajaţi şi utilităţile celor nouă clădiri aparţinătoare Muzeului depăşesc această sumă.

 • Sibiu: Probleme la Brădeni, Alțâna și Hamba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Probleme la Brădeni, Alțâna și Hamba

  Fratele primarului din localitatea sibiană Brădeni riscă o amendă între 1.500 şi 4.500 de lei, după ce a fost acuzat că a transportat mai mulţi localnici către secţiile de votare, îndemnându-i să voteze cu un anumit candidat.

 • Sibiu: Regele rromilor a mers la vot cu alai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Regele rromilor a mers la vot cu alai

  Florin Cioabă a votat astăzi, în jurul orei 12.00, atât pentru viitorul preşedinte al ţării, cât şi pentru Referendum şi i-a îndemnat pe toţi rromii să iasă la vot.

 • Sibiu: Restaurantele se întrec în oferte de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Restaurantele se întrec în oferte de Revelion

  Fie că merg pe un meniu cât mai bogat sau pe programe speciale,  patronii restaurantelor caută cea mai bună soluţie pentru a atrage cât mai mulţi clienţi. Preţurile pentru petrecerea dintre ani încep de la 200 de lei.

Modifică Setările