Stiri despre showbiz

  37 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Viitorul industriei muzicale într-o lume Virtual Reality
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul industriei muzicale într-o lume Virtual Reality

  Virtual Reality este deja aici, iar artiştilor li se deschid noi drumuri creative! Ca de obicei la trecerea dintre ere, doar artiştii care se adaptează şi îmbrăţişează noile tehnologii vor fi relevaţi în continuare.

 • Interviu cu Oreste Teodorescu şi fiica lui, Sabina: „Suntem ca nişte colegi de cameră”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interviu cu Oreste Teodorescu şi fiica lui, Sabina: „Suntem ca nişte colegi de cameră”

  E şi firesc, de vreme ce-i despart doar 20 de ani. Iar atmosfera studenţească de acasă le apropie şi mai mult vârstele. Oreste este omul care, atunci când crezi că l-ai înţeles, mai are câteva substraturi de dezvăluit. Şi asta nu legat de ceea ce spune ori comentează la televizor. Ci de felul său de-a fi, de-a simţi, de-a povesti despre sine şi despre cei care contează, cu adevărat, în viaţa lui.

 • Premiera săptămânii: „Birdman/Omul
Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“, filmul în care Michael Keaton realizează
„revenirea
secolului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiera săptămânii: „Birdman/Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“, filmul în care Michael Keaton realizează „revenirea secolului“

  Filmul „Birdman/Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“ are astăzi premiera în cinematografele din România. Cu nouă nominalizări la premiile Oscar 2015, producţia arată o revenire de clasă a lui Michael Keaton, cunoscut pentru rolul din blockbusterele „Batman“ ale lui Tim Burton, dar şi tema „satirei showbiz-ului“ care poate degrada un om obişnuit cu faima.

 • Adevărul Live: homosexualitatea în showbiz: avantaj sau stigmat pentru vedete?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: homosexualitatea în showbiz: avantaj sau stigmat pentru vedete?

  Victoria Conchitei Wurst la Eurovision a redeschis cutia Pandorei cu privire la comunitatea gay din showbiz. În Occident recunoaşterea orientării sexuale nu mai este un tabu, dar până şi staruri de primă mână au admis că nu a fost un pas uşor. Cât marketing este în asumarea acestei identităţi, cât te ajută şi cât te dezavantajează, am aflat la Adevărul Live, într-o discuţie cu jurnalistul Radu Buzăianu şi psihologul Keren Rosner.

 • Alex Maţaev: „În Republica Moldova nu prea există showbiz“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alex Maţaev: „În Republica Moldova nu prea există showbiz“

  Finalistul de la „X Factor“ Alex Maţaev (22 de ani) a vorbit în emisiunea Adevărul Live despre provocările şi reuşitele personale şi profesionale, despre copilăria petrecută în Republica Moldova, viaţa din Rusia şi Ucraina şi succesul din România.

 • Vedeta TV Oprah Winfrey şi actorul Ben Affleck, în topul celor mai influenţi oameni din showbiz-ul internaţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedeta TV Oprah Winfrey şi actorul Ben Affleck, în topul celor mai influenţi oameni din showbiz-ul internaţional

  La final de an, fiecare publicaţie care se respectă publică topuri pe diverse teme, ca o retrospectivă a lui 2013. În această cursă s-a înscris şi revista „Variety“ care a realizat o scurtă listă a celor mai influente personalităţi din showbiz-ul internaţional. Printre numele celebrei publicaţii, fondate la 1905, se numără Jennifer Lawrence, Oprah Winfrey, Ben Affleck sau Alfonso Cuaron.

 • CHESTIONAR Cornel Ilie: „Îmi permit luxul de a trăi din ce-mi place cel mai mult pe lumea asta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CHESTIONAR Cornel Ilie: „Îmi permit luxul de a trăi din ce-mi place cel mai mult pe lumea asta“

  Ne-am întâlnit cu ocazia unui interviu pentru numărul de ianuarie-februarie al revistei „FHM“ şi am profitat de ocazie pentru a-l ruga să răspundă şi la chestionar. A făcut-o cu promptitudine. Redau răspunsurile cu simpatia cuvenită unui muzician care poate să nu se ia foarte tare în serios. De aceea, poate, a adus şi zeflemeaua de calitate în showbiz-ul autohton.

 • Showbizul mioritic sau sex cu aromă de muzică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Showbizul mioritic sau sex cu aromă de muzică

  Showbizul românesc e un târg de sex. În cea mai mare parte. Nu în toată. Ci doar în aceea mai vizibilă la TV sau reflectată în tabloidele vremii. Mă refer direct şi nemijlocit la aripa sa feminină.

 • Nicu Ţărnă şi Cristina Cojocaru îşi unesc destinele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicu Ţărnă şi Cristina Cojocaru îşi unesc destinele

  Solistul trupei „Gândul Mâţei“ şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbizul autohton a făcut pasul cel mare. El i-a cerut mâna iubitei sale, o frumoasă şi cunoscută expertă anticorupţie.

 • Alina Sorescu, cântăreaţă: „N-am trecut prin ghearele soacrei“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Sorescu, cântăreaţă: „N-am trecut prin ghearele soacrei“

  Alina Sorescu a luat o pauză de televiziune, s-a redescoperit şi s-a măritat. În ultimii ani, Alina s-a pus pe primul plan pe ea şi a lăsat cariera pe locul doi. După ce s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu, ea spune că a fost îndrăgită imediat de socri.

 • Simona Pătruleasa, prezentatoare TV: „Supa mea de pui este cea mai lăudată“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simona Pătruleasa, prezentatoare TV: „Supa mea de pui este cea mai lăudată“

  În weekend, Simona Pătruleasa pictează, iese în parc atunci când nu este foarte cald ori se relaxează în bucătărie. De când nu mai prezintă ştirile, Simona Pătruleasa (37 de ani) îşi dedică timpul liber picturii şi gătitului. Vedeta postului Kanal D urmează să devină de la o zi la alta mama unei fetiţe.

 • Diva digitală cucereşte lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diva digitală cucereşte lumea

  După doar patru ani de carieră, o hologramă din Japonia are sute de mii de fani în toată lumea. Hatsune Miku este cea mai faimoasă artistă care nu există în carne şi oase. De la o simplă imagine 3D până la supervedeta de azi a fost doar un pas.

 • Fetele Bond, de 58 de ani în acţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetele Bond, de 58 de ani în acţiune

  La braţul celui mai faimos agent secret se află întotdeauna femei frumoase şi inteligente. Fetele Bond sunt experte când vine vorba să tragă cu pistolul sau să ia minţile unui bărbat. De la prima până la ultima, fiecare s-a remarcat cu ceva.

 • Cel mai bine îmbrăcaţi oameni din 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bine îmbrăcaţi oameni din 2011

  Revista americană „Vanity Fair“ a desemnat personalităţile care au impresionat anul acesta prin ţinute elegante sau extravagante. Printre cel mai bine îmbrăcaţi oameni desemnaţi de „Vanity Fair“ se află muzicieni sau membri ai caselor regale. Kate Middleton şi Lady Gaga sunt reperele de stil ale anului 2011.

 • VIDEO Maeştrii muzicii de film
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Maeştrii muzicii de film

  Fără muzica lui Ennio Morricone, John Williams, Henry Mancini, Max Steiner sau a lui Vladimir Cosma, filmele ar fi doar poveşti în imagini, lipsite de emoţie. John Williams a semnat muzica pentru majoritatea filmelor lui Steven Spielberg. Ennio Morricone a realizat peste 500 de coloane sonore.

 • Moda copiilor gata făcuţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda copiilor gata făcuţi

  Angelina Jolie şi Brad Pitt, Nicole Kidman sau Madonna se numără printre starurile care au apelat la adopţie. Adopţiile sunt un lucru obişnuit printre celebrităţile internaţionale. De câţiva ani, vedetele autohtone s-au aliniat şi ele acestui trend.

 • Modellingul, scurtătură spre Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modellingul, scurtătură spre Hollywood

  YMonica Bellucci, Charlize Theron şi Milla Jovovich s-au lansat în lumea filmului după ce iniţial au defilat pe podiumuri în calitate de manechine pentru marile case de modă. Înainte de a deveni celebre şi de a primi Oscaruri pentru rolurile pe care le-au interpretat, multe dintre actriţele de la Hollywood au debutat ca manechine.

 • Andreea Raicu, vedetă TV: 34.000 de felicitări la 34 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Raicu, vedetă TV: 34.000 de felicitări la 34 de ani

  Înainte de „borna 34“, la care ajunge luni, 18 iulie, Andreea Raicu ne-a vorbit despre cele mai reuşite aniversări. Săptămâna viitoare, dacă fanii ei de pe Facebook îi vor scrie câte un simplu «La Mulţi Ani!», vedeta va stabili un record personal de urări.

 • Top 10 albume ale ultimilor 25 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 albume ale ultimilor 25 de ani

  În top se află albume ca „Nevermind“ (1991) al celor de la Nirvana şi „OK Computer“ (1997) al britanicilor de la Radiohead. Clasamentul celor mai bune zece materiale discografice lansate în ultimele două decenii şi jumătate a fost întocmit de revista britanică de muzică „Q“.

 • Showbizul a devenit o afacere de familie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Showbizul a devenit o afacere de familie

  Fraţii mai mici calcă pe urmele VIP-urilor autohtone, iar numele comun le dă un plus pentru a reuşi. Ramona a devenit model, la fel ca Monica, Iuliana Luciu a ajuns la Acasă TV ca şi Nicoleta, iar Săndel cântă muzică populară, dar nu la fel de populară ca a Andrei, sora lui.

 • Kilogramele, o povară în showbiz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kilogramele, o povară în showbiz

  Cheeky Girls şi Portia de Rossi au suferit de anorexie, în timp ce Claudia Pavel şi Irina Reisler au fost criticate din cauza greutăţii lor. Kilogramele în plus sunt şi mai greu de „purtat“ atunci când eşti în lumina reflectoarelor. Pentru o vedetă excesiv mediatizată, propriul corp poate reprezenta o povară.

 • Scrisoare pentru o condamnată la moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scrisoare pentru o condamnată la moarte

  Robert De Niro (foto), Sting, Robert Redford şi alte staruri din showbiz au adresat o scrisoare deschisă oficialităţilor din Iran prin care solicită eliberarea unei femei iraniene condamnate la moarte prin lapidare, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Modifică Setările