Stiri despre sherlock holmes

  28 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Top 5 cele mai bune personaje fictive de pe marile ecrane inspirate din romane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 cele mai bune personaje fictive de pe marile ecrane inspirate din romane

  Literatura a reprezentat mereu un punct de interes pentru regizori şi producătorii de film care s-au inspirat sau au transpus în lungmetraje personaje din cărţi de succes. Astfel, din conturul literelor au prins carne şi oase o serie de personaje fictive care au făcut cinste atât industriei cinematografice, cât şi culturii, printre care Hannibal Lecter, Gandalf sau James Bond.

 • FOTO Prima imagine cu Sir Ian McKellen în rolul detectivului Sherlock Holmes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Prima imagine cu Sir Ian McKellen în rolul detectivului Sherlock Holmes

  Prima fotografie cu Sir Ian McKellen în rolul celebrului detectiv Sherlock Holmes a fost postată pe contul personal de Twitter al actorului englez, în vârstă de 75 de ani. Pelicula „Mr.Holmes“, în regia lui Bill Condon, va debuta pe marile ecrane anul viitor, scrie theguardian.co.uk.

 • Guy Ritchie a devenit din nou tată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Guy Ritchie a devenit din nou tată

  Regizorul britanic Guy Ritchie, care are o relaţie de patru ani cu top-modelul Jacqui Ainsley, a devenit tată biologic pentru a patra oară, după ce iubita lui a dat naştere unui copil, data de naştere şi sexul bebeluşului nefiind însă date publicităţii.

 • Ce au în comun Sherlock Holmes şi Adrian Păunescu? Schiţă autobiografică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce au în comun Sherlock Holmes şi Adrian Păunescu? Schiţă autobiografică

  În anii ’80, sistemul era un educator destul de coerent. Buratino, Gavroche, Huckleberry Finn, Pip: eroii copilăriei mele aveau, fără s-o ştie, convingeri de stânga. Nimic nu era mai clar decât că investigaţiile lui Sherlock Holmes pun în lumină putrefacţia lumii capitalismului.

 • APLICAŢIA ZILEI Cărţi gratuite pentru duminici relaxante: Sherlock Holmes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  APLICAŢIA ZILEI Cărţi gratuite pentru duminici relaxante: Sherlock Holmes

  La rubrica „Aplicaţia zilei“ v-am prezentat şi programe mai interesante, jocuri sau aplicaţii sociale. Astăzi, fiind duminică şi sperând că mulţi dintre voi nu lucrează, ci vor să stea acasă şi să se relaxeze, vă vom prezenta o aplicaţie pentru pasionaţii de cărţi.

 • Cele mai recente reeditări,  după romane celebre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai recente reeditări,  după romane celebre

  Odată cu comemorarea celor 50 de ani de la moartea lui Marilyn Monroe, lucrarea lui Normal Mailer despre viaţa acesteia a fost reeditată. Tot printre reeditări recente se numără şi o lucrare despre Sherlock Holmes.

 • Sherlock Holmes se întoarce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sherlock Holmes se întoarce

  Începând de mâine, în fiecare marţi, timp de opt săptămâni, va fi distribuit împreună cu ziarul „Adevărul“ câte un volum, la preţul de 6,9 lei.

 • CRONICĂ DE FILM: Sherlock reîncărcat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ DE FILM: Sherlock reîncărcat

  Două minţi sclipitoare – una dedicată Legii, iar cealaltă Crimei – se confruntă în noul film al lui Guy Ritchie, „Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor“.

 • Luna cadourilor cinefile, la „Patria“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luna cadourilor cinefile, la „Patria“

   Primele două spectacole din zilele de luni, de la orele 14.00 şi 16.30, sunt gratuite în decembrie pentru copiii până în 14 ani, pentru pensionari şi persoanele cu handicap.

 • Ultima anchetă a lui Sherlock Holmes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima anchetă a lui Sherlock Holmes

  MÂINE, 22 IUNIE Ziarul „Adevărul“ se va distribui împreună cu volumul al patrulea şi ultimul al seriei dedicate aventurilor celebrului detectiv britanic imaginat de Conan Doyle, la preţul de 13,99 lei. Cititorii îşi iau adio de la înzestratul detectiv şi se pregătesc să savureze, de săptămâna viitoare, operele complete ale lui Dostoievski.

 • Volumul al doilea din
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Volumul al doilea din "Aventurile lui Sherlock Holmes" se distribuie miercuri cu Adevărul

  MIERCURI, 8 IUNIE Volumul al doilea dedicat celebrului detectiv se distribuie cu „Adevărul“ la preţul de 13,99 lei şi cuprinde romanele „Semnul celor patru“, „Valea terorii“ şi o antologie de 11 povestiri. Astăzi puteţi cumpăra primul volum din colecţia „Sir Arthur Conan Doyle“. Nu rataţi, săptămâna viitoare, continuareaseriei „Aventurile lui Sherlock Holmes“!

 • Prinde ucigaşul cu Sherlock Holmes!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prinde ucigaşul cu Sherlock Holmes!

  Miercuri, 1 iunie Volumul „Aventurile lui Sherlock Holmes“, primul din Colecţia „Sir Arthur Conan Doyle“, va fi distribuit cu „Adevărul“, la 13,99 lei. Editura Adevărul Holding lansează săptămâna viitoare o serie nouă, alcătuită din patru volume.

 • Lansări DVD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansări DVD

  Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet şi supraponderal, din Memphis. El provine dintr-o familie cu 13 copii. După ce tatăl său a fost ucis, iar mama a ajuns dependentă de droguri, Michael este plasat în diferite familii adoptive.

 • Reţetă culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă culturală

  Comedia romantică „Scrisori către Julieta“ ne poartă spre ţinuturile italiene, acolo unde Sophie, o tânără scriitoare venită din America, are parte de o schimbare majoră în viaţa ei. Aflată în vacanţă la Verona, Sophie dă peste o scrisoare expediată în urmă cu cincizeci de ani către o misterioasă „Julieta“.

 • „Sherlock Holmes“,pe marile ecrane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sherlock Holmes“,pe marile ecrane

  Bistriţenii se pot delecta, în această seară, cu un film nou şi de calitate care rulează la cinema Dacia. Povestea celebrului detectiv Sherlock Holmes, interpretat de Robert Dowley Jr, i-a adus actorului Globul de Aur anul acesta, pentru cel mai bun actor de comedie şi îşi propune să cucerească şi publicul cinefil bistriţean.

 • Târgu-Mureş:Film şoc marca Guy Ritchie la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Film şoc marca Guy Ritchie la cinema Arta

  Mureşenii vor putea urmări cel mai recent film regizat de Guy Ritchie, „Sherlock Holmes”, la cinema Arta, începând de astăzi şi până vinerea următoare.  Filmul are o distribuţie de excepţie, cu Jude Law şi Robert Downey Jr.

 • Un blockbuster şi pentru Sherlock Holmes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un blockbuster şi pentru Sherlock Holmes

  Detectivul lui Conan Doyle se luptă cu pumnii goi şi cu bustul dezgolit. Regizoruil Guy Ritchie e disperat după un blockbuster şi a căutat o proprietate cu suficientă rezonanţă ca să atragă spectatorii.

 • Premierele săptămânii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierele săptămânii

  "Adevărul magazin de duminică" vă prezintă premierele săptămânii

 • Sherlock Holmes de Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sherlock Holmes de Cluj

  Clujeanul Mircea Toderaş caută, de peste nouă luni, persoanele care i-au furat, din faţa blocului, un ATV şi remorca pe care se afla acesta.  El a iniţiat propria anchetă, în urma căreia a aflat că ATV-ul se află în judeţul Maramureş, la Borşa.