Stiri despre sf. gheorghe

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Anonimul se vede la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anonimul se vede la Bucureşti

  Retrospectiva Festivalului Internaţional de Film Independent ANONIMUL debutează joi, 8 septembrie, la Cinema Elvira Popescu. Publicul bucureştean va putea vedea, în perioada 8- 11 septembrie, o selecţie a filmelor din Competiţia de lungmetraj, Competiţia de scurtmetraj, cât şi din secţiunile non-competitive ale Festivalului.

 • Cluj 1316-2016: 700 de ani de libertate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj 1316-2016: 700 de ani de libertate!

  În urmă cu 700 de ani, în 19 august 1316, Clujul era ridicat, de către regele Carol Robert de Anjou, la rangul oraş (civitas), moment culminant al unei lupte pentru libertate purtate timp de patru decenii. O luptă care a avut însă mai multe momente importante. O luptă pe care clujenii nu au abandonat-o niciodată, nici chiar când au fost singuri împotriva tuturor.

 • Baschet. Începe drumul spre finală al CSM Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschet. Începe drumul spre finală al CSM Târgovişte

  Campioana României la baschet feminin, formaţia CSM Târgovişte se pregăteşte pentru primul meci din cadrul semifinalelor Ligii Naţionale, împotriva liderului din Sf. Gheorghe. Municipal va avea o misiune grea în reeditarea finalei din stagiunea precedentă (câştigată de Târgovişte cu 3-2)! Situaţia este diferită acum.

 • Incidentele de la Sf. Gheorghe şi cultura
păcii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Incidentele de la Sf. Gheorghe şi cultura păcii

  În contextul incidentelor de la meciul de baschet feminin dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi Universitatea Cluj, disputat ieri 5 ianuarie a.c., şi caracterizat de invective motivate etnic, am decis să public un text mai vechi despre pace.

 • Povestea cutremurătoare a bisericii seculare făcute bucăţi de comunişti. Injectată cu tone de apă la fundaţie, a fost trasă în Dunăre cu remorcherele navale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea cutremurătoare a bisericii seculare făcute bucăţi de comunişti. Injectată cu tone de apă la fundaţie, a fost trasă în Dunăre cu remorcherele navale

  Biserica „Sfântul Gheorghe“ din Galaţi, deşi era veche de peste 300 de ani, a fost dată jos în anul 1962 din cauza ambiţiilor activiştilor de a „curăţa“ malul Dunării de astfel de clădiri „care propagau ideologii greşite“. Sub ruinele ei au fost îngropate şi pierdute vestigii arheologice de o valoare inestimabilă.

 • „Anonimul“ duce filmul în Deltă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Anonimul“ duce filmul în Deltă

  Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film „Anonimul“ se deschide astăzi, la Sfântu Gheorghe.

 • Pasaj decorat cu 1,5 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pasaj decorat cu 1,5 milioane de lei

  Artista Adriana Valentina Ivan a primit din partea Primăriei Capitalei suma de 1,5 milioane de lei ca să realizeze machete pentru amenajarea plastică a Pasajului Latin, care face legătura dintre Piaţa Sfântul Gheorghe şi strada Lipscani.

 • Delta Dunării este asaltată de turişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Delta Dunării este asaltată de turişti

  \80% din pensiunile şi zonele de campare sunt ocupate. În aceste zile, cu greu se mai găsesc locuri de cazare în Deltă. Sulina şi Sfântu Gheorghe sunt zonele cele mai vizitate în ultimele zile de turişti.

Modifică Setările