Stiri despre sexologie

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sfaturi despre sex de la cei mai buni experţi în domeniu din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi despre sex de la cei mai buni experţi în domeniu din lume

  Sexualitatea va ridica întotdeauna semne de întrebare, indiferent de cât de multe credem că ştim în această privinţă. Psihologi, ginecologi, neurologi au încercat de-a lungul timpului să ofere explicaţii şi îndrumare acolo unde oamenii au căutat mereu să primească răspunsuri la întrebări nerostite. Supranumiţi „noii maeştrii ai sexului“, cei mai apreciaţi specialişti ai momentului au împărtăşit lumii sfaturi pentru o viaţă sexuală împlinită.

 • INFOGRAFIE De ce suntem tot mai dezechilibraţi hormonal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE De ce suntem tot mai dezechilibraţi hormonal

  ATENŢIONARE Expunerea aproape inevitabilă la substanţele chimice prezente în alimente, băuturi, cosmetice şi alte produse cu care intrăm frecvent în contact, numite perturbatori endocrini, este o cauză recunoscută a exploziei cazurilor de tulburări hormonale, de autism şi chiar de cancer. Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că aceasta reprezintă o nouă „ameninţare globală“

 • Ora de sexologie, numai la școală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora de sexologie, numai la școală

  „Educaţia sexuală“ nu există ca atare în şcolile româneşti; liceenii participă opţional la ore de „educaţie pentru sănătatea reproducerii“. Ar trebui înfiinţată o „şcoală a părinţilor“, sunt de acord cei mai mulţi dintre elevii de liceu, care acuză o comunicare defectuoasă cu părinţii pe această temă.

 • Liceenii sunt corigenți la sexologie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liceenii sunt corigenți la sexologie

  Potrivit unui sondaj efectuat în mediul rural, 85% dintre liceenii sătmăreni nu cunosc bolile cu transmitere sexuală şi manifestarile acestora. Chiar dacă şi-au început viaţa sexuală în primii ani de liceu, circa 20% dintre elevii sătmăreni nu cunosc metode de prevenire a infecţiilor cu transmitere sexuale.