Stiri despre sex

  2198 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Legătura dintre sex şi consumul de fructe de mare. Ce vitamină creşte spectaculos apetitul sexual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legătura dintre sex şi consumul de fructe de mare. Ce vitamină creşte spectaculos apetitul sexual

  Un studiu recent a arătat că persoanele care mânâncă săptămânal mai mult de două porţii de peşte sau de fructe de mare au parte de mai multe partide sexuale cu partenerul de viaţă. Femeile tind să evite peştele în alimentaţie înainte de sarcină, din cauza preocupărilor legate de nivelul mercurului, însă această restricţie nu este indicată de medici.

 • Aşa devii irezistibilă pentru el
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa devii irezistibilă pentru el

  Cu toţii ne-am îndrăgostit de o persoană care nu a ştiut acest lucru şi nici nu l-a aflat până în prezent. Poate că unele dintre noi am avut norocul ca el să observe şi să ne împărtăşească sentimentele. Dar, dacă nu ai avut acest noroc, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îl cucereşti pe cel pe care-l iubeşti.

 • Ce îşi doresc femeile cu adevărat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce îşi doresc femeile cu adevărat

  Când vine vorba de relaţii, femeile sunt extrem de complicate. Unele dintre ele au aşteptări mult prea mari de la partenerul de viaţă, în timp ce altele ajung să se umilească pentru un bărbat. Numai ele pot şti cu adevărat ce e în sufletul lor şi cum îşi doresc să fie înţelese şi iubite.

 • Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că te întâlneşti cu bărbatul nepotrivit

  Este normal să ai anumite îndoieli în privinţa partenerului, mai ales atunci când ai luat decizia de-a petrece restul vieţii alături de el. Pentru că este extrem de important să iei cea mai bună hotărâre înainte de a regreta, iată câteva semne care-ţi spun dacă te întâlneşti sau nu cu bărbatul nepotrivit:

 • Ce virtuţi terapeutice are uleiul de cătină. Fitoterapia îl recomandă inclusiv pentru relansarea activităţii sexuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce virtuţi terapeutice are uleiul de cătină. Fitoterapia îl recomandă inclusiv pentru relansarea activităţii sexuale

  Cătina, una dintre cele mai studiate plante medicinale datorită fructelor sale bogate în vitamine, carotenoizi si flavonoizi, are o multitudine de forme de utilizare, de la sucul proaspăt şi banalul ceai, până la pulbere, tincturi, şi siropuri. Mai puţin frecventă este utilizarea sub forma de ulei a cătinii, un preparat cu proprietăţi terapeutice uimitoare.

 • Cum îl faci să îţi cadă la picioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl faci să îţi cadă la picioare

  Deşi sunt considerate sexul slab, femeile au o mulţime de calităţi care le ajută când vine vorba de cuceritul bărbaţilor. Multe nu sunt conştiente de ele, de aceea există câteva trucuri pe care ar trebui să le pună în aplicare de îndată ce întâlnesc persoana potrivită!

 • 5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care sexul e esenţial într-o relaţie

  Dacă pentru unii este doar o plăcere, pentru alţii sexul reprezintă ceva mai mult într-un cuplu. Dar când vine vorba de a se bucura de el, toţi sunt de acord că el trebuie să fie o prioritate. Află şi de ce!

 • Ce îşi doresc bărbaţii în pat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce îşi doresc bărbaţii în pat

  Cea mai mare curiozitate a femeilor este legată de dorinţele bărbaţilor. Dacă ar fi posibil, ar vrea să ştie tot ce se ascunde în mintea lor, mai ales în privinţa fanteziilor. Iată câteva secrete despre poftele lor sexuale!

 • Secretele romantismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele romantismului

  Romantismul în relaţia de cuplu este foarte rar astăzi. Cu războiul ego-ului din relaţie, romantismul este întotdeauna în spate. Cu toate acestea, dacă vrei să fii mult mai romantică cu partenerul tău, ar trebui să ţii cont de următoarele sfaturi, care sunt secretul unei relaţii fericite şi împlinite.

 • 5 semne că tu eşti problema în căsnicie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 semne că tu eşti problema în căsnicie

  Dacă ai probleme în căsnicie şi nu ştii care e cauza, poate ar fi mai bine să arunci o privire asupra detaliilor din viaţa ta. Înainte de a da vina pe partener şi de a judeca, fii atentă la faptele tale şi vezi dacă acestea coincid cu ale celui de lângă tine.

 • Cum a fost pedepsită cu doar 500 de lei o partidă de sex oral cu o adolescentă. Victima a cerut iniţial 400.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a fost pedepsită cu doar 500 de lei o partidă de sex oral cu o adolescentă. Victima a cerut iniţial 400.000 de lei

  Un tânăr de 20 de ani din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, a fost trimis în judecată în 2017 pentru act sexual cu o adolescentă de 14 ani. Zilele trecute, instanţa de judecată l-a pedepsit pe bărbat cu un avertisment şi plata a 500 de lei către avocata victimei. Iniţial, victima a avut pretenţia de a primi 400.000 de lei, la care ulterior a renunţat.