Stiri despre seu

    3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
  • Cum preparăm carnea de miel ca să-i înlăturăm mirosul specific - sfaturile unui chef
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    Cum preparăm carnea de miel ca să-i înlăturăm mirosul specific - sfaturile unui chef

    Mai sunt câteva zile până când gospodinele vor începe maratonul de gătit pentru Paşte, preparatele din carne de miel fiind cele mai recomandate pentru masa de sărbători. Sunt însă foarte mulţi oameni care refuză ori sunt reţinuţi atunci când li se pune în faţă o ciorbă de miel, o friptură de berbecuţ ori o pastramă de oaie. Asta în primul rând din cauza mirosului specific menţinut uneori până după gătire.

  • Istoria săpunului
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    Istoria săpunului

    Îl foloseşti zilnic şi este un obiect de îngrijire indispensabil pentru familia ta. Totuşi, au fost perioade în istoria omenirii când săpunul a fost privit cu suspiciune. Îţi oferim un scurt istoric despre originile şi evoluţia acestui produs.

  • Ingrediente neobişnuite descoperite în ruj
de-a lungul timpului
    test tag · 11 Dec 2012, 17:22

    Ingrediente neobişnuite descoperite în ruj de-a lungul timpului

    În istoria sa de peste 6.000 de ani, în ruj s-au găsit ingrediente dintre cele mai bizare, substanţe chimice neobişnuite, asta în condiţiile în care cele mai multe femei ingerează la fiecare nouă aplicare cel puţin 24 de miligrame de produs.