Stiri despre serviciul militar

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mită pentru a scăpa de serviciul militar: un miel, 10 litri de vin şi 250 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mită pentru a scăpa de serviciul militar: un miel, 10 litri de vin şi 250 de euro

  Un tânăr din Cahul a denunţat, la CNA, că a fost nevoit să dea mită unor intermediari pentru a scăpa de serviciul militar, însă aceştia nu şi-ar fi onorat promisiunea. Potrivit lui, doi bărbaţi, dintre care un medic traumatolog din Cahul, i-ar fi promis că pot influenţa membrii comisiei medico-militare ca să-l declare inapt, transmite IPN.

 • Preşedintele turc, criticat pentru că s-a folosit de o fetiţă pentru a face apologia sacrificiului militar VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele turc, criticat pentru că s-a folosit de o fetiţă pentru a face apologia sacrificiului militar VIDEO

  Pe fondul intervenţiei armatei turce în provincia siriană Afrin, preşedintele turc Recept Erdogan a îndemnat naţiunea să fie gata de mobilizare, în timpul  unui congres regional al partidului islamo-conservator, de guvernământ, AKP, desfăşurat sâmbătă în provincia Gaziantep. El a invitat pe scenă o fetiţă îmbrăcată în uniformă militară şi care plângea şi i-a spus că va primi onoruri militare  dacă va fi ucisă în luptă.

 • Câţi soldaţi are România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câţi soldaţi are România

  Câţi soldaţi are România. Departe de ceea ce a fost în comunism, Armata României ocupă acum doar locul 57 în lume, ca număr de militari şi tehnică de luptă. Înainte de 1989, România întreţinea o armată uriaşă, pe model sovietic, dar foarte slab pregătită. Contextul geostrategic s-a schimbat, România este astăzi în NATO, iar Armata este formată numai din militari profesionişti.

Modifică Setările