Stiri despre serviciu

  357 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Poliţiştii din Ţara Bascilor vor fi motivaţi să meargă la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Ţara Bascilor vor fi motivaţi să meargă la serviciu

  Potrivit consilierului, Rodolfo Ares, din cadrul Ministerului Internelor şi Administraţiei Publice, în fiecare zi, "chiulesc" de la locurile de muncă, în medie, 900 de agenţi, aproximativ 12% din numărul total al poliţiştilor din Ţara Bascilor.

 • Duşmăniile de la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duşmăniile de la serviciu

  Unul din cinci angajaţi îşi urăşte colegii de serviciu şi aproape două treimi îi bârfesc cu regularitate, arată un studiu realizat online în Marea Britanie pe 2.000 de persoane.

 • Service-ul GSM renaşte în plină criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Service-ul GSM renaşte în plină criză

  Valoarea medie a unei reparaţii la un telefon mobil este de 17 euro. Afacerea a devenit prosperă în timpul fluxului de terminale aduse de românii care muncesc în străinătate, ale căror aparate trebuiau decodate sau necesitau reparaţii.

 • Ce ne calcă pe nervi la locul de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ne calcă pe nervi la locul de muncă

  Feţele palide ale colegilor ursuzi, computerele neperformante şi bârfele sunt cele mai sâcâitoare lucruri întâlnite la locul de muncă. Nivelul stresului cumulat într-o zi de muncă atinge cote maxime atunci când colegii sau şefii folosesc expresii corporatiste.

 • Nu permite bolii să te izoleze!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu permite bolii să te izoleze!

  Unele afecţiuni ne pot face vulnerabili şi nesiguri, determinându-ne să ne izolăm. Altele îi pot speria pe ceilalţi şi, din acest motiv, ei ne pot respinge. Şi într-un caz, şi în celălalt, există soluţii.

 • Botoşani: Uniformă de poliţist pătată cu alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Uniformă de poliţist pătată cu alcool

  Şeful postului de poliţie Mihălăşeni a fost găsit beat în timpul serviciului. Ioan Roman avea o alcoolemie de 1,12 mg/l în aerul expirat. Superiorii acestuia vor porni o anchetă în urma căreia se va stabili sancţiunea în acest caz.

 • Brăila:Danemarca ne oferă 200 de locuri de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Danemarca ne oferă 200 de locuri de muncă

  Se caută şoferi profesionişti şi muncitori în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei şi dovleceilor. Danezii oferă celor interesaţi să muncească în agricultură aproximativ 200 de locuri de muncă în această vară. Doritorii trebuie să-şi depună CV-ul în limba engleză pe site-ul lor de recrutare. Interviul are loc în martie, la Ploieşti.

 • Italia: Doar una din două femei are serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia: Doar una din două femei are serviciu

  Sunt datele prezentate în această săptămână de Institutul Naţional de Statistică Italian (ISTAT) care priveşte populaţia activă a Italiei.

 • Oficial, românul din statistici munceşte mult şi trăieşte puţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oficial, românul din statistici munceşte mult şi trăieşte puţin

  Cu o speranţă de viaţă dintre cele mai reduse din Europa, românul mediu are cele mai multe ore lucrate de-a lungul carierei. Din statisticile oficiale reiese un personaj care chiar face „totul pentru casă“: munceşte peste măsură, cheltuie aproape toate veniturile şi pleacă rar în vacanţe.

 • Târgu-Mureş:Salvarea lucrează fără fonduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Salvarea lucrează fără fonduri

  Serviciilor de ambulanţă mureşene li s-au terminat banii pe acest an, Casa de asigurări nemaiavând fonduri. În această perioadă, până pe data de 3 ianuarie, prioritare sunt cazurile sociale, şi mai ales bolnavii ce nu domiciliază în judeţul Mureş

 • Craiova: Bolnavii din Galicea, izolaţi din cauza nămeţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Bolnavii din Galicea, izolaţi din cauza nămeţilor

  Personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă răspunde cu greu la solicitările doljenilor din Galicea Mare, pentru că drumul din localitate până la cea mai apropiată staţie de Salvare este înzăpezit.

 • VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

  Hackerii au reuşit să blocheze pentru puţină vreme popularul serviciu de mesagerie electronică Twitter, dirijând traficul către o altă pagină de internet, unde un grup auto-intitulat "Cyber-Armata Iraniană" şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal.