Stiri despre serviciu de urgenta

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mii de persoane sună la Ambulanţa Bucureşti pentru testarea COVID. Oamenii aşteaptă şi trei zile pentru ca un echipaj să ajungă la ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de persoane sună la Ambulanţa Bucureşti pentru testarea COVID. Oamenii aşteaptă şi trei zile pentru ca un echipaj să ajungă la ei

  Mii de oameni sună la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov pentru a solicita testarea Covid-19, în acest moment fiind peste 2.000 de cereri încă în aşteptare. Din cauza personalului insuficient, oamenii sunt nevoiţi să aştepte şi 72 de ore pentru ca un echipaj să ajungă la ei. Comparativ cu luna august, numărul cererior la Ambulanţă, în general, a crescut în septembrie cu 93%.

 • Familie asediată de pisica înfuriată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Familie asediată de pisica înfuriată

  Operatorii serviciului de urgenţe 911 din SUA au fost apelaţi de un bărbat disperat pentru că nu putea să intre în casă din cauza pisicii extrem de agresive.

 • Un punct SMURD a fost inaugurat în localitatea Acăţari, din judeţul Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un punct SMURD a fost inaugurat în localitatea Acăţari, din judeţul Mureş

  Un nou punct SMURD a fost inaugurat, sâmbătă, 17 ianuarie, în localitatea Acăţari, din judeţul Mureş, fiind deschis acolo pentru ca echipajul să poată interveni rapid în cazul accidentelor care se produc frecvent pe drumul dintre Sighişoara şi Târgu Mureş, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI), conform Mediafax.

 • Din greşeală în greşeală până la înfrângerea fatală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din greşeală în greşeală până la înfrângerea fatală

  Avem, din nou, cel mai prost Guvern cu putinţă şi nu vorbim despre Guvernul Ponta IV. E vorba despre Guvernul României în ansamblul lui şi nicidecum despre cel care îl conduce. Puteţi pune în locul actualului premier pe cine doriţi, incluzându-l aici şi pe Tutankhamon. Singura diferenţă ar fi că fostul faraon ar avea nevoie de o hidratare intensă după vreo trei mii şi ceva de ani de secetă, dar putem pune prim-ministru pe oricine dorim.

Modifică Setările