
O tânără care îşi oferea serviciile sexuale într-un apartament a fost ţinta răzbunării a doi clienţi
O tânără care îşi oferea serviciile sexuale într-un apartament din Petroşani şi doi dintre clienţii săi au ajuns la Poliţie.
O tânără care îşi oferea serviciile sexuale într-un apartament din Petroşani şi doi dintre clienţii săi au ajuns la Poliţie.
Guvernul a aprobat transpunerea integrală a Directivei (UE) 2019/882 a Parlamentului European şi a Consiliului din 17 aprilie 2019 privind cerinţele de accesibilitate aplicabile produselor şi serviciilor.
Aproape 20.000 de afaceri s-au închis în primele două luni din acest an, iar perspectivele primului semestru indică un record negativ al ultimilor 3 ani, un semnal că economia se află în dificultate.
Timp de 16 ani s-a confruntat cu tot felul de abuzuri şi a reuşit să găsească soluţii. Acum, preşedintele ASUM, Ionuţ Spătaru, se confruntă cu un caz în care interesul copilului este evident, dar autorităţile nu vor să-l vadă.
Serviciile prestate populaţiei în primele două luni din 2022 au crescut cu 30,8%, faţă de perioada similară a anului trecut, cele mai mari creşteri provenind din sectorul de hoteluri şi restaurante, potrivit datelor anunţate vineri de INS.
Două spaţii de servicii de pe Autostrada A2 sunt închise miercuri, 6 aprilie 2022, între orele 9.00 – 15.00, pentru lucrări ale Enel Distribuţie Dobrogea.
Industria ospitalităţii, puternic zguduită în pandemie, îşi revine încet-încet, iar unul dintre aspectele pozitive este acela că elevii de la liceele cu profil servicii se pot întoarce la practică.
Un medic din Bucureşti s-a ales cu dosar penal pentru că, împreună cu doi complici, a provocat bugetului asigurărilor sociale de sănătate un prejudiciu de aproximativ 400.000 de lei. În perioada în care a activat într-un cabinet din oraşul buzoian Pogoanele, medicul a încasat fondurile pentru aproximativ 11.200 de servicii medicale care nu au existat în realitate.
Statul român aruncă în fiecare an sume uriaşe pe un serviciu medical care, în mare parte, nu-şi atinge scopul. Este vorba despre centrele de permanenţă, special create pentru rezolvarea problemelor minore de sănătate ale pacienţilor, astfel încât aceştia să nu mai sufoce inutil Unitatea de Primire a Urgenţelor.
Un tânăr crescut de la naştere la casa de copii, cu care viaţa nu a fost deloc darnică, şi-a găsit vocaţia, implicându-se ca voluntar în zeci de proiecte sociale în ţară şi în străinătate
Opt din zece companii din România (79%), active în industria serviciilor de afaceri, consideră că vor înregistra creşteri ale cifrei de afaceri în 2022, reiese din raportul anual al Asociaţiei Business Service Leaders în România (ABSL).
Farmaciile se extind cu servicii noi, avansate iar rolul farmacistului va fi consolidat, ca parte integrantă a sistemului de sănătate, a anunţat, luni, Colegiul Farmaciştilor. Astfel, România se aliniază unei practici largi a statelor Uniunii Europene de furnizare de servicii farmaceutice complexe.
Cristian Popa, Membru al Consiliului de Administraţie al BNR, a declarat că ne putem aştepta ca şi serviciile să sufere din cauza restricţiilor, însă nu într-o măsură atât de mare cum s-a întâmplat anul trecut.
Cartea lui Andrei L. Bădin, apărută la Editura Universitară tratează un subiect de foarte mare actualitate în ceea ce priveşte cultura şi marketingul cultural. Cuvântul înainte al cărţii aparţine domnului profesor universitar doctor Călin Vegheş, decanul Facultăţii de Marketing – Academia de Studii Economice din Bucureşti.
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 6,3% în luna septembrie 2021, de la 5,3% în august, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 8,71%, mărfurile alimentare cu 4,26%, iar serviciile cu 3,75%, potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Percheziţiile au avut loc miercuri în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Prahova, Constanţa, Brăila şi Mehedinţi, într-un dosar în care e vizată o societate comercială care nu ar fi prestat sau prestează parţial serviciile de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare contractate cu o instituţie publică.
După un an şi jumătate de pauză, stomatologii şcolari angajaţi de Primăria Suceava îşi reiau activitatea medicală în şcoli. Chiar dacă bugetul de care dispun nu este foarte generos, ei sunt bucuroşi pentru că Ministerul Sănătăţii a actualizat baremele de achiziţie pentru dotarea cabintelor şcolare.
Clujul este de departe cel mai scump oraş din România, deşi la capitolul salarii este doar pe locul secund, după Bucureşti. Totuşi, la cele mai multe capitole Clujul este mai scump decât Capitala.
Tot mai mulţi români au ales să îşi plătească sejururile utilizand cardurile de vacanta, în lunile iunie şi iulie ale anului în curs înregistrându-se o creştere cu 34% a rezervărilor achitate în acest fel, conform unui studiu realizat de Travelminit.ro împreună cu Sodexo.
Dobânda, comisioanele aplicate, proximitatea faţă de locuinţă şi renumele băncii reprezintă cele mai importante aspecte pe care le iau în calcul românii când aleg să lucreze cu o bancă, potrivit unui studiu realizat în decembrie 2020 de IRES şi comandat de Asociaţia Română a Băncilor (ARB).
Datoria externă a României a crescut, în primele cinci luni ale anului, cu 1,05 miliarde euro faţă de finele anului trecut, la 126,98 miliarde euro, din care datoria publică directă se ridică la 57,57 miliarde euro, în creştere cu 255 milioane de euro, arată datele publicate, miercuri, de Banca Naţională a României (BNR).
Managerii anticipează o creştere semnificativă a activităţii economice, precum şi majorări ale preţurilor, conform unei anchete de conjunctură realizată de Institutul Naţional de Statistică (INS) pentru perioada iunie-august 2021.
OMV Petrom externalizează unele servicii către un consorţiu german, potrivit informaţiilor furnizate de Consiliul Concurenţei.
La protestul de marţi dimineaţa au luat parte angajaţii de la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice, instituţie în subordinea municipalităţii.
Găsirea unui meşter calificat este astăzi o adevărată provocare, iar uneori cei ce oferă servicii de reparaţii sau construcţii profită de această situaţie şi cresc constant preţurile pentru serviciile prestate.
Dorul de casă şi restricţiile din pandemie impuse peste tot în lume i-au convins pe mulţi români, peste un milion conform statisticilor, să revină acasă. Unii s-au angajat, iar alţii au deschis afaceri, aşa cum a făcut şi un un medic veterinar reîntors în România după zeci de ani petrecuţi în Canada.
Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) şi Fundaţia Vodafone Romania, a iniţiat un program naţional de asigurare a serviciilor de psihoeducaţie şi suport psihologic telefonic pentru reducerea stresului asociat pandemiei.
Trăim vremurile în care oricine îşi doreşte optimizarea timpului, energiei şi costurilor pentru aproape orice realizează. Task-uri obişnuite pot fi acum mai uşor de gestionat, online. Avantajul online-ului a ajuns şi la capitolul servicii de beauty, astfel încât saloanele şi deopotrivă clienţii, găsesc teren comun într-o platformă special dedicată. Se numeşte Stailer şi a revoluţionat modul în care gestionăm programările la saloane.
Toate ofertele companiei includ acces gratuit la servicii online, iar cei care încă nu s-au decis asupra unei oferte au tot timpul necesar pentru a se informa şi a face alegerea cea mai potrivită nevoilor personale.
Cifra de afaceri a pieţei serviciilor de poştă şi curierat din România a avansat cu 12% faţă de 2018 şi a depăşit cu 112% nivelul din 2010, ajungând la 5,3 miliarde de lei în 2019, potrivit celei mai recente analize KeysFin.