Stiri despre seropozitivi

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tratament cu ţârâita pentru bolnavii cu HIV/SIDA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratament cu ţârâita pentru bolnavii cu HIV/SIDA

  CRIZĂ Primul trimestru al anului i-a adus la disperare pe mii de pacienţi seropozitivii din România. Bolnavii din mai multe judeţe, printre care Constanţa, Vaslui, Prahova, Suceava şi Sibiu au fost nevoiţi să-şi tratamentul antiretroviral obligatoriu, oferit gratuit de Ministerul Sănătăţii. Cauza: lipsa banilor şi birocraţia.

 • Joburi pentru seropozitivi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joburi pentru seropozitivi

  Peste 1.000 de tineri au primit consultanţă în orientarea socioprofesională într-un proiect cu finanţare europeană al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA).

 • Viaţă de copil cu HIV: părăsit de părinţi şi scos din şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţă de copil cu HIV: părăsit de părinţi şi scos din şcoală

  Edilii din comuna Singureni, unde sunt două centre pentru copiii seropozitivi abandonaţi de familii, alimentează temerea nefondată a locuitorilor de a se infesta cu HIV de la micuţi. Din lipsă de informaţii, oamenilor din Singureni le este frică să nu li se îmbolnăvească odraslele dintr-o simplă joacă la grădiniţă.

 • Seropozitivii din Giurgiu şi-au primit medicamentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seropozitivii din Giurgiu şi-au primit medicamentele

  Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a alocat săptămâna trecută, fondurile necesare pentru asigurarea tratamentului antiretroviral atât de necesar bolnavilor infestaţi cu virusul HIV/SIDA.

 • Seropozitivii giurgiuveni au rămas fără medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seropozitivii giurgiuveni au rămas fără medicamente

  De aproape o săptămână, bolnavii din Giurgiu infectaţi cu virusul Hiv/Sida nu au mai primit medicamente. Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Giurgiu spune că Ministerul Sănătăţii este vinovat de această situaţie.

 • Donaţii pentru copiii seropozitivi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donaţii pentru copiii seropozitivi

  Pentru al doilea an consecutiv, Şcoala generală „Academician Marin Voiculescu” Giurgiu a păstrat tradiţia din preajma Crăciunului şi a strâns din donaţii mai mulţi bani pentru ajutorarea celor mai puţini fericiţi, prin intermediul Campaniei „Dar din dar se face Rai”.

 • Seropozitivii vasluieni au rămas fără medicamente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seropozitivii vasluieni au rămas fără medicamente

  Lipsa banilor pune în pericol viaţa celor peste 100 de  persoane infectate cu HIV/SIDA, după ce farmaciile din Vaslui și Bârlad nu mai au în stoc medicamentele necesare.

 • 80 de voluntari au făcut apel la solidaritate cu seropozitivii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  80 de voluntari au făcut apel la solidaritate cu seropozitivii

  Nimeni nu iubeşte pentru tine şi nimeni nu gândeşte pentru tine! Sub acest motto, Direcţia de Sănătate Publică a demarat astăzi o nouă campanie de informare a populaţiei cu privire la infecţia cu virusul HIV.

 • Seropozitivii ieşeni, ignoraţi de statul român
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seropozitivii ieşeni, ignoraţi de statul român

  Fundaţia Alături de Voi intenţionează să sesizeze Organizaţia Mondială a Sănătăţii cu privire la criza de medicamente antiretrovirale cu care se confruntă pacienţii seropozitivi din Iaşi şi din întreaga ţară.

 • Constanţa: Seropozitivii expun obiecte handmade
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Seropozitivii expun obiecte handmade

  Sute de obiecte lucrate manual de tinerii seropozitivi sunt puse la vânzare  până duminică seara în cadrul expoziției „Lumină şi Har“, de la City Park Mall. Oferta e diversificată: măști, pernuțe, bijuterii, lumânări, tablouri.