Stiri despre serie limitata

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dacia lansează seria limitată transversală Techroad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacia lansează seria limitată transversală Techroad

  Dacia propune clienţilor din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy şi Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design şi o serie de dotări menite să facă experienţa condusului mai plăcută.

 • Renault
deschide comenzile pentru Captur RED EDITION
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault deschide comenzile pentru Captur RED EDITION

  Renault completează gama Captur cu o nouă serie limitată denumită RED EDITION. Aceasta are la bază nivelul de echipare INTENS, la care au fost adăugate dotări suplimentare şi un nou motor mai puternic (TCe 150), asigurând astfel un design sportiv şi performanţe îmbunătăţite.

 • Porsche 911 Speedster va intra în producţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Porsche 911 Speedster va intra în producţie

  Studiul de concept, prezentat cu ocazia aniversării de 70 de ani a producătorului de maşini sport, va fi produs ca ediţie specială limitată: Porsche a decis să demareze producţia modelului purist Porsche 911 Speedster în prima jumătate a anului 2019. Vor fi construite exact 1.948 de unităţi ale sportivei cabrio de două locuri.

 • Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault lansează ediţia limitată Renault Olimpic

  Renault România lansează ediţia limitată de autoturisme Renault Olimpic, inspirată de Jocurile Olimpice de la Rio. În total, 450 de modele Renault-Kadjar, Captur şi Clio vor fi diponibile spre achiziţie de către publicul larg, începând din această zi. Totodată, medaliaţii de la Rio vor fi recompensaţi cu autoturisme din ediţia limitată, prin parteneriatul dintre Renault şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

 • Logan aniversează 10
ani cu o serie limitată creată exclusiv pentru români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Logan aniversează 10 ani cu o serie limitată creată exclusiv pentru români

  Dacia prezintă o serie limitată dedicată aniversării a  10 ani  de la lansarea modelului cu cele mai mari cifre de vânzări din Romania. Preţurile sunt de 9 400 Euro (TVA inclus) în cazul motorizării pe benzină şi de 11 300 Euro (TVA inclus) pentru motorizarea diesel.