Stiri despre serial

  667 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: a apărut al doilea job! (Ziua 5)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: a apărut al doilea job! (Ziua 5)

  Tinerii care experimentează cum e să trăieşti din salariul minim se descurcă din ce în ce mai bine. Andrei Muntean şi-a găsit o slujbă de weekend la Sibiu, unde îşi va rotunji veniturile. Nici Robert Kovacs nu s-a lăsat mai prejos şi a câştigat 8 lei din poker.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Cu moralul la pământ (Ziua 4)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Cu moralul la pământ (Ziua 4)

  Doi studenţi au început să trăiască, luni, cu salariul minim pe economie. Robert tocmai s-a trezit cu o gaură în buget, ceea ce l-a pus cu moralul la pământ. Andrei a ieşit din club flămând şi nu a mai rezistat: şi-a luat un sandwich scump.

 • Psihoterapie, la HBO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psihoterapie, la HBO

  Din 5 decembrie, Marcel Iureş revine pe micile ecrane cu serialul „În derivă“, în care joacă rolul unui psihoterapeut îndrăgostit de o pacientă, interpretată de Maria Dinulescu (foto).

 • Cluj: SERIAL - Viaţa cu salariul minim. Cum arată un frigider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL - Viaţa cu salariul minim. Cum arată un frigider "de criză" (Ziua 1)

  Patru studenţi clujeni vor trăi, timp de o lună, cu 461 de lei, salariul minim pe economie. Andrei Muntean (22 de ani) şi Robert Kovacs (24 de ani) au început astăzi traiul cu bani puţini, iar colegii lor, Bogdan Cardoş (25 de ani) şi Sorin Parpucea (25 de ani) trăiesc astfel de o săptămână.

 • Iașiul în imagini (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iașiul în imagini (GALERIE FOTO)

  „Adevărul de Seară“ Iaşi vă prezintă din această săptămână imagini culese, pe cartiere, din oraşul în care trăim. Pentru acest material, au fost surprinse instantanee din viaţa de zi cu zi în zona Podu Roş, Podu de Piatră şi Şoseaua Naţională.

 • Iaşi: Campionii de după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: Campionii de după gratii

  Până să devină capul lumii interlope din Iaşi, luptătorul Costel Corduneanu a participat la două Olimpiade. Acelaşi Costel Corduneanu a fost acuzat de un jaf alături de Giani Gogol, pugilistul care a adus la Iaşi un titlu european.

 • Baschetbaliştii care au adus bronzul naţional la Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baschetbaliştii care au adus bronzul naţional la Iaşi

  Au trecut 13 ani de când băieţii de la Politehnica Moldrom Iaşi au obţinut cea mai mare performanţă din istorie, locul trei pe ţară. Ajunsă favorită la titlu în sezonul următor, cea mai frumoasă echipă de baschet a Iaşiului s-a destrămat după retragerea sponsorului.

 • „Dallas“, într-o nouă versiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Dallas“, într-o nouă versiune

  O nouă versiune a serialului „Dallas“ va fi produsă de postul de televiziune american TNT , potrivit tabloidului britanic „Daily Mail“.

 • Patru studenţi, vedete pe internet la doar 20 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru studenţi, vedete pe internet la doar 20 de ani

  Studenţi în capitala Ardealului, patru tineri produc un serial de comedie care a strâns un milion de vizualizări în mai puţin de un an. Sunt, pe rând, actori, regizori, scenarişti şi cameramani. Până acum n-au câştigat nimic din proiectul „Ilariant“, în afară de faimă, însă tinerii speră într-o minune.

 • Cluj: Vlad Chichişan produce comedii la 20 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: Vlad Chichişan produce comedii la 20 de ani

  Studentul clujean a avut ideea de a crea, alături de trei prieteni, un serial video pe internet, urmărit de 23 de mii de utilizatori lunar. „Serialul“ online prezintă viaţa studenţească a tinerilor.

 • Maria Dinulescu nu se teme de psiholog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Dinulescu nu se teme de psiholog

  Actriţa este „pacienta“ lui Marcel Iureş în producţia „În derivă“, primul serial realizat de HBO România. Mariei nu i-a plăcut la început Nora, personajul ei, dar se bucură pentru că a putut reda partea vulnerabilă şi amuzantă a unei femei dure.

 • Carmen Tănase: „M-a inspirat o florăreasă din Piaţa Romană“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carmen Tănase: „M-a inspirat o florăreasă din Piaţa Romană“

  Actriţa îşi duce personajul mai departe, cu un film de televiziune şi serialul „Moştenirea“, care vor fi difuzate de Pro TV. Flacăra este o surpriză constantă pentru actriţa Carmen Tănase (49 de ani), după trei ani şi sute de episoade de aventuri.

 • Cristina Cepraga revine ca soţie de mafiot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristina Cepraga revine ca soţie de mafiot

  Cristina Cepraga revine pe micile ecrane din România în rolul unei soţii de mafiot în serialul „Moştenirea“, care va fi difuzat în aceasta toamnă la Pro TV.

 • Reţetă culturală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă culturală

  Pelicula a primit cele mai multe voturi în pofida romanului semnat de Ian McEwan. Filmul lui Joe Wright, care s-a făcut remarcat după ecranizarea „Mândrie şi Prejudecată“ inspirată din romanul lui Jane Austen, ajutat de o distribuţie de excepţie, a fost marele favorit al premiilor cinematografice ale anului 2008. Cu Keira Knightley şi James McAvoy, filmul este, fără îndoială, unul de excepţie cu de toate: dragoste, război şi

 • SONDAJ: Care este cea mai crudă crimă care a avut loc în Capitală?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ: Care este cea mai crudă crimă care a avut loc în Capitală?

  „Adevărul de Seară“ a demarat o campanie în care a prezentat cele mai oribile zece cazuri de omor din ultimul deceniu. Votaţi în partea dreaptă a ecranului cea mai cruntă crimă prezentată în acest miniserial. Aflaţi rezultatele sondajului mâine, în paginile ziarului.

 • Victoria Beckham are voce de sirenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victoria Beckham are voce de sirenă

  Victoria Beckham (36 de ani) şi-a împrumutat vocea unei sirene din serialul animat „SpongeBob Squarepants“, potrivit dailymail.co.uk. Vedeta britanică s-a bucurat să colaboreze la acest proiect, mai ales pentru că cei trei fii ai săi sunt mari fani ai serialului.

 • George Bonea face televiziune online cu umor de calitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Bonea face televiziune online cu umor de calitate

  Tânărul regizor de 20 de ani produce pe internet seriale de comedie care au la bază parodierea unor vedete autohtone. Mircea Badea, Mihai Bendeac, Dan Diaconescu, Emil Grădinescu sau Gabriel Fătu, toţi au fost personaje luate „în colimator" de George, un tânăr care care activează ca DJ la un post de radio şi care surpinde cu o camera video, într-o manieră ironică, dar amuzantă, momente memorabile din prestaţia vedetelor.

 • Israelienii deprind „la dolce vita” în Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Israelienii deprind „la dolce vita” în Cluj

  Cetăţenii statului Israel formează a opta comunitate de expaţi ca mărime în judeţul Cluj. Femeile frumoase şi distracţia în cluburile oraşului se află în topul preferinţelor majorităţii israelianilor mutaţi temporar la Cluj. Odată reîntorşi în Israel, ei spun că iau lucrurile în serios şi încep „o viaţă nouă”

 • CAMPANIE Clujul, casă pentru turcii neadaptaţi la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CAMPANIE Clujul, casă pentru turcii neadaptaţi la Bucureşti

  „Adevărul de Seară” continuă serialul dedicate comunităţilor de expaţi din capital Transilvaniei. Clujul nu este o opţiune pentru turci atunci când decid să se mute în România. Preferă capitala şi doar dacă nu reuşesc să se adaptaze acolo ajung la Cluj.

 • Lindsey Vonn va juca în
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lindsey Vonn va juca în "Lege şi Ordine"

  Campioană olimpică la schi alpin şi câştigătoare a marelui Glob de Cristal în acest sezon, americanca Lindsey Vonn (25 de ani) va apărea într-un episod al serialului „Lege şi Ordine".

 • Serialul „24”: cine sunt subalternii lui Bauer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serialul „24”: cine sunt subalternii lui Bauer

  Jack Bauer scapă din situaţii-limită şi reuşeşte să rezolve problemele datorită echipei sale de profesionişti de la unitatea antitero CTU. Agenţii dejoacă planurile teroriştilor care încearcă să preia puterea în America, în prima parte a deja celebrului serial „24”, serie difuzată cu „Adevărul magazin de duminică”.

 • Serialul „24“: Jack Bauer intră în luptă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serialul „24“: Jack Bauer intră în luptă

  De mâine, aventurile agentului antitero sunt prezentate pe DVD-urile difuzate cu „Adevărul“ şi revista „Adevărul magazin de duminică“ . Pachetul conţine 12 DVD-uri, pe fiecare fiind incluse câte două episoade din prima serie a celebrului serial „24“, dar şi o cutie de colecţie, la preţul de 44,99 lei.

 • „Mad Men“ se mută la TVR 1, din 8 martie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mad Men“ se mută la TVR 1, din 8 martie!

  Începând de luni, 8 martie, de la ora 22.10, TVR 1 difuzează unul dintre cele mai de succes şi cele mai bine titrate seriale de televiziune, „Mad Men - Nebunii de pe Madison Avenue".

Modifică Setările