Stiri despre serial

  666 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un sfert din Capitală a ars în „Focul cel mare“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un sfert din Capitală a ars în „Focul cel mare“

  Cel mai mare incendiu din istoria modernă a Capitalei a izbucnit la 23 martie 1847, chiar de Paşte. Oficial, flăcările au ucis 15 oameni, alţi zeci au suferit arsuri, iar aproape 2.000 de clădiri au fost făcute scrum. Joaca unui băieţel cu un pistol a provocat un adevărat dezastru: aproape 2.000 de clădiri şi 12 biserici au fost mistuite de flăcări!

 • VIDEO „Seinfeld“, serialul care a schimbat umorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO „Seinfeld“, serialul care a schimbat umorul

  Primul DVD al colecţiei „Seinfeld“ şi un box special se distribuie mâine, alături de ziarul „Adevărul“. Seria cu „cel mai bun serial de comedie din istorie“, aşa cum a fost numit sitcomul „Seinfeld“, este alcătuită din 12 DVD-uri care conţin primele trei sezoane.

 • Serialul „Seinfeld“, pe 12 DVD-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serialul „Seinfeld“, pe 12 DVD-uri

  Episoade din primele trei sezoane ale celebrului serial vor fi distribuite în fiecare sâmbătă cu „Adevărul“. Urmează o „săptămână magică“ pentru cititorii „Adevărul“, care de mâine au zilnic câte o ofertă specială. Noua colecţie cu DVD-uri „Seinfeld“ întregeşte lista succeselor.

 • LEGENDELE CLUJULUI Vezi povestirile care au şocat capitala Ardealului (SERIAL)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LEGENDELE CLUJULUI Vezi povestirile care au şocat capitala Ardealului (SERIAL)

  „Adevărul de Seară“ vă prezintă, în săptămâna dintre sărbători, în cinci episoade, cele mai siropoase legende urbane ale Clujului. Istorici de seamă povestesc şi explică, pe îndelete, întâmplările vremurilor, notate în manuscrise, dar şi poveştile inventate de clujeni.

 • INTERVIU: Studenţii care au trăit timp de o lună cu bani puţini„Viaţa cu salariul minim e un coşmar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU: Studenţii care au trăit timp de o lună cu bani puţini„Viaţa cu salariul minim e un coşmar“

  Experimentul celor doi studenţi care au trăit o lună cu salariul minim pe economie a luat sfârşit. Andrei Muntean şi Robert Kovacs nu îşi puteau imagina înainte de experienţa lor ce chin trăieşte în fiecare zi o persoană care câştigă atât de puţin. Nu şi-au permis o carte ori un bilet la film, au devenit antisociali, iar când li se făcea foame se puneau să doarmă.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Bugetul, pe minus! (Zilele 28 şi 29)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Bugetul, pe minus! (Zilele 28 şi 29)

  Studenţii care trăiesc cu bani puţini au rămas deja fără buget şi nu se pot împrumuta, deoarece nu au de unde să returneze datoria. Robert Kovacs a fost nevoit să îşi schimbe cauciucurile la maşină şi a rămas fără bani. El spune că un om care trăieşte cu bani puţini nu-şi permite să aibă o maşină.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: S-au terminat banii! (Ziua 27)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: S-au terminat banii! (Ziua 27)

  Andrei Muntean a rămas fără bani şi e deja pe minus, cu toate că mai sunt trei zile din experimentul început de studenţi în 8 noiembrie, când şi-au propus să trăiască o lună cu salariul minim pe economie.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Alune în loc de mâncare (Ziua 25)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Alune în loc de mâncare (Ziua 25)

  Viaţa cu salariul minim îi pune pe studenţi în dificultate, care iau decizii pripite deşi nu mai au bani. Andrei Muntean a dat cinci lei pe o pungă de alune, deşi bugetul său pentru ultimele cinci zile este de doar 20 de lei. Robert Kovacs e iresponsabil: şi-a luat un burger de la Mc'Donalds.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Se termină banii! (Ziua 24)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Se termină banii! (Ziua 24)

  Cei doi studneţi care experimentează viaţa cu salariul minim rămân fără bani. Mai sunt şase zile din proiectul tinerilor. Robert Kovacs stă încă bine cu banii, dar Andrei Muntean va rămâne o săptămână cu doar aproape 20 de lei.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim. Mănânci, zâmbesti! (Ziua 22)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim. Mănânci, zâmbesti! (Ziua 22)

  Studenţii care îşi duc traiul cu bani puţini şi-au recâştigat încrederea în forţele proprii. Robert Kovacs a „câştigat” un pui rotisat după ce şi-a ajutat un prieten, iar Andrei Muntean e cu moralul ridicat după ce a mâncat bine la cantină. Frigiderul îi arată bine, de asemenea.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Înapoi pe linia de plutire (Zilele 20 şi 21)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Înapoi pe linia de plutire (Zilele 20 şi 21)

  Studenţii care experimentează viaţa cu salariul minim mai au o săptămână de „chin“. Andrei Muntean a participat la un team building weekendul trecut, eveniment care, spune el, l-a readus pe linia de plutire, deoarece în ultima perioadă tânărul devenise demoralizat complet.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Studenţii nu mai rezistă (Ziua 19)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Studenţii nu mai rezistă (Ziua 19)

  Andrei Muntean şi Robert Kovacs s-au săturat să trăiască din salariul minim pe economie. Cei doi studenţi care experimentează, o lună, viaţa cu bani puţini spun că s-au săturat de experiment şi devin din ce în ce mai sictiriţi.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Tinerii îşi pierd controlul (Ziua 18)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Tinerii îşi pierd controlul (Ziua 18)

  Studenţii care experimentează viaţa cu salariul minim încep să-şi piardă cumpătul. Andrei Muntean rămâne imediat fără bani, deşi mai sunt 12 zile până la finalul experimentului. El spune că şi-a pierdut cumpătul şi toată lumea s-a săturat deja de acest proiect.

 • SERIAL Viaţa cu salariul minim: Vânzător de bilete la bal (Ziua 16)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SERIAL Viaţa cu salariul minim: Vânzător de bilete la bal (Ziua 16)

  Studenţii care experimentează viaţa cu salariul minim învaţă să se descurce tot mai bine. În timp ce Andrei Muntean a primit o invitaţie la concertul mult visat, al trupei Phoenix, Robert Kovacs va primi şi el un bilet la un bal al bobocilor, însă doar dacă va vinde altele.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Fără bani, transportul e un lux (Ziua 12)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Fără bani, transportul e un lux (Ziua 12)

  Studenţii care experimentează viaţa cu salariul minim află greutăţile vieţii. Andrei Muntean continuă să conştientizeze tot mai mult ce înseamnă să ai bani puţini: nu-ţi permiţi o maşină, iar transportul în comun e costisitor. Robert Kovacsva merge la un concert din banii căştigaţi la poker.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Gustul cărnii adevărate după zece zile (Ziua 10)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Gustul cărnii adevărate după zece zile (Ziua 10)

  Andrei Muntean şi Robert Kovacs experimentează pe propria piele cum e să trăieşti cu salariul minim pe economie. Dacă Robert a avut parte de o masă copioasă în urmă cu două zile la nişte prieteni, Andrei a conştientizat, ieri, cum e să trăieşti în România cu venituri minime. De asemenea, a simţit gustul cărnii adevărate prima dată după zece zile.

 • Iaşi: La plimbare prin cartierul Dacia (GALERIE FOTO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi: La plimbare prin cartierul Dacia (GALERIE FOTO)

  „Adevărul de Seară" Iaşi vă prezintă imagini culese, pe cartiere, din oraşul în care trăim. Pentru acest material, au fost surprinse instantanee din viaţa de zi cu zi din cartierul Dacia.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Cu frigiderele goale (Ziua 8)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Cu frigiderele goale (Ziua 8)

  Andrei Muntean şi Robert Kovacs au rămas fără mâncare, după o săptămână de experimentat viaţa cu salariul minim. Dacă primul dintre ei a fost la cumpărături după ce a inventariat frigiderul, al doilea şi-a dedicat timpul fetelor. Nu oricum, ci reparându-le duşul. Acest lucru i-a adus şi un mic profit.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Prima săptămână, încheiată cu succes (Ziua 7)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: Prima săptămână, încheiată cu succes (Ziua 7)

  Aventura celor doi tineri care şi-au propus să trăiască o lună cu salariul minim pe economie continuă. Robert Kovacs s-a făcut nevăzut întreg weekendul. În schimb, Andrei Muntean a lucrat în aceste zile la Sibiu, unde a câştigat câţiva bani. După o săptămână grea şi-a permis să îşi facă o salată de fructe.

 • Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: a apărut al doilea job! (Ziua 5)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cluj: SERIAL Viaţa cu salariul minim: a apărut al doilea job! (Ziua 5)

  Tinerii care experimentează cum e să trăieşti din salariul minim se descurcă din ce în ce mai bine. Andrei Muntean şi-a găsit o slujbă de weekend la Sibiu, unde îşi va rotunji veniturile. Nici Robert Kovacs nu s-a lăsat mai prejos şi a câştigat 8 lei din poker.

Modifică Setările