Stiri despre sergiu ostaf

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Corneliu Mihalache: Restricţionarea intrării jurnaliştilor străini în Moldova este inadmisibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corneliu Mihalache: Restricţionarea intrării jurnaliştilor străini în Moldova este inadmisibilă

  Restricţionările pentru intrarea jurnaliştilor străini pe teritoriul Republicii Moldova nu sunt admisibile. Declaraţia a fost făcută de către deputatul şi secretarul Comisiei parlamentare cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, Corneliu Mihalache, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

 • Sergiu Ostaf: Propaganda străină în Republica Moldova este accentuată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Ostaf: Propaganda străină în Republica Moldova este accentuată

  Propaganda străină în Republica Moldova este accentuată şi este unul dintre instrumentele utilizate în special de Federaţia Rusă pentru a impune şi a atinge unele scopuri. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

 • Vlad Ţurcanu: Nu există voinţă politică pentru crearea unei autorităţi care să verifice averile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlad Ţurcanu: Nu există voinţă politică pentru crearea unei autorităţi care să verifice averile

  În Republica Moldova deocamdată nu există voinţă politică pentru a institui o autoritate care să-i întrebe pe funcţionarii publici de unde şi-au dobândit averile în timpul mandatului. Această părere a fost exprimată de Vlad Ţurcanu, comentator politic şi fost consilier prezidenţial, în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

 • Sergiu Ostaf: Moldova este obiectul unor interferenţe din afară care amplifică polarizarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Ostaf: Moldova este obiectul unor interferenţe din afară care amplifică polarizarea

  Polarizarea în spaţiul moldovenesc nu este un produs doar al actorilor din interior, ci al interferenţei din afară. În Republica Moldova, în viitor, nu va exista mai puţină polarizare. Din păcate, suntem obiectul unor interferenţe din afară care în continuare amplifică eforturile de polarizare şi care destabilizează viziunile interne. De această părere este directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului (CREDO) Sergiu Ostaf.

 • Ostaf: Candidatul PDM poate ajunge în turul doi la prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ostaf: Candidatul PDM poate ajunge în turul doi la prezidenţiale

  Candidatul PDM la alegerile prezidenţiale va ajunge, cel mai probabil, în turul doi, după care lupta se va da după criteriul geopolitic, crede Sergiu Ostaf, director executiv al Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO), care a făcut declaraţii în acest sens  la „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, transmite IPN.

 • Sergiu Ostaf: Rusia a implementat aceeaşi strategie de expansiune pentru Moldova şi Georgia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Ostaf: Rusia a implementat aceeaşi strategie de expansiune pentru Moldova şi Georgia

  Federaţia Rusă are implementată în Republica Moldova o strategie de expansiune asemănătoare cu cea din Georgia, care constă în dominaţia spaţiului informaţional, decredibilizarea instituţiilor publice, divizarea societăţii şi formarea unor imagini negative pe fundalul unor crize, a declarat Sergiu Ostaf, directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului, la Realitatea TV, transmite IPN.

 • Ce se poate
întâmpla dacă Guvernul Streleţ va fi demis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se poate întâmpla dacă Guvernul Streleţ va fi demis

  Guvernul Streleţ va fi demis, iar partidele proeuropene vor forma o nouă alianţă de guvernare din care va face parte şi grupul lui Iurie Leancă, au declarat mai mulţi experţi în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul  public de televiziune „Moldova 1”, transmite IPN.

 • Sergiu Ostaf: Societatea civilă trebuie să
găsească formula de conlucrare cu guvernul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sergiu Ostaf: Societatea civilă trebuie să găsească formula de conlucrare cu guvernul

  Directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului, Sergiu Ostaf, a precizat că societatea civilă înţelege că fără guvern este imposibil să promovezi interesele cetăţenilor, pentru că aşa e construită democraţia, iar societatea civilă trebuie să găsească o formulă care este potrivită pentru anumite situaţii, pentru a conlucra şi a coopera cu guvernul, transmite IPN citând un interviu pentru Radio Europa Liberă.

 • Protest la Parlament: „Fumatul scurtează mandatul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Protest la Parlament: „Fumatul scurtează mandatul“

  Zeci de persoane au protestat în faţa sediului Parlamentului, cerând deputaţilor să adopte în lectură finală pachetul de legi anti-tutun, pentru că, în caz contrar, vor avea şanse mai mici să câştige la viitoarele alegeri.

 • Reprezentant al statului, o slujbă profitabilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reprezentant al statului, o slujbă profitabilă

  Un raport al Curţii de Conturi constată că, deşi sunt remuneraţi bine, funcţionarii care sunt membri ai consiliilor de administraţie la întreprinderile de stat de multe ori nu-şi merită banii. Experţii atrag atenţia asupra lipsei de transparenţă în acest domeniu.

Modifică Setările