Stiri despre serbare

  101 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Serbare folclorică la Siriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serbare folclorică la Siriu

  În acest weekend, buzoienii au ca variantă de petrecere a timpului liber un festival de folclor, găzduit de complexul turistic Izvorul Bucuriei, aflat pe malul lacului de acumulare Siriu.

 • Cormoranul are club de ecologie în Gîrcov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cormoranul are club de ecologie în Gîrcov

  Copiii din Lunca Dunării au sărbătorit ziua fluviului cu care se învecinează prin balet, film şi muzică populară. Aproximativ 80 de elevi din satele Gîrcov şi Giuvărăşti din judeţul Olt învaţă din februarie cum şi de ce să protejeze natura.

 • 1.000 de copii au petrecut de ziua lor la Răcari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  1.000 de copii au petrecut de ziua lor la Răcari

  Cântece, poezii, baloane colorate, dansuri moderne, dansuri populare, întreceri sportive! Acesta a fost tabloul general al manifestărilor organizate de Primăria Răcari pentru cei 1.000 de copii din localitate.

 • Şi-au serbat copilăria la bibliotecă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-au serbat copilăria la bibliotecă!

  Cu două zile înainte de 1 iunie, elevii claselor a II-a de la Şcoala „ Ştefan cel Mare” din Alexandria şi-au serbat copilăria în cadrul unui spectacol intitulat  „ Copilărie, dar nepreţuit”.

 • Ziua Şcolii „Ion Basgan”, sărbătorită la Teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Şcolii „Ion Basgan”, sărbătorită la Teatru

  Elevii Şcolii „Ion Basgan" din Focşani au sărbătorit aseară, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia", Ziua Şcolii, printr-un mare spectacol la care şi-au adus contribuţia cei mai talentaţi copii ai unităţii de învăţământ.

 • Neamţ: Serbare de Florii a copiilor de la Şcoala Bistriţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Serbare de Florii a copiilor de la Şcoala Bistriţa

  Copiii de grădiniţă şi din clasele primare de la Şcoala Bistriţa au susţinut un spectacol pe scena sălii de teatru de la Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu“ din Piatra Neamţ, înainte de a intra în vacanţa de Paşte.

 • Cu animalele de casă în careul din curtea şcolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu animalele de casă în careul din curtea şcolii

  Cei mai mici dintre şcolari au făcut o expoziţie cu animalele de‑acasă: peşti, broaşte ţestoase, papagali, hamsteri, pisici şi căţei. Elevii claselor primare au dus la expoziţia organizată de Ziua Apei şi desene, colaje şi jucării şi au stat de vorbă despre importanţa protejării mediului înconjurător.

 • Au muncit de zor pentru Ziua Mamei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au muncit de zor pentru Ziua Mamei

  Preşcolarii au pregătit toată săptămâna trecută felicitări lucrate manual, cântece şi poezii pentru Serbarea de 8 Martie. Cei mici sunt fericiţi că au ocazia să-şi arate dragostea pentru mamele lor. Nici tăticii nu vor fi neglijaţi,ci răsplătiţi cu câteva versuri.

 • Râmnicu Vâlcea: Serbarea Pomului de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Serbarea Pomului de Crăciun

  Asociaţia Speranţa, împreună cu reprezentanţii Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab" au organizat azi la ora 11.30, „Serbarea Pomului de Crăciun".

 • „Grupa Iepuraşilor”, la prima Serbare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Grupa Iepuraşilor”, la prima Serbare

  Cum Sărbătorile de Iarnă bat la uşă, mai multe grădiniţe şi şcoli giurgiuvene au început deja să organizeze serbări dedicate Crăciunului.

 • Moş Crăciun a venit la Bibliotecă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun a venit la Bibliotecă

  Secţia de Împrumut pentru copii a bibliotecii „I. A. Bassarabescu” din Giurgiu a fost astăzi gazda perfectă atât pentru elevii clasei a II-a B ai Şcolii nr. 5 „Emil Gulian” cât şi pentru preşcolarii de la Grădiniţa nr. 9.

 • Serbare de Moş Nicolae!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serbare de Moş Nicolae!

    Copiii cu sindromul „Down”, înscrişi la Asociaţia „Dai o şansă!”, Centrul de zi „Sf. Teodor”, din Alexandria l-au aşteptat azi pe Moş Nicolae.

 • Prima ediţie a Serbării Usturoiului, la Râmnicelu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima ediţie a Serbării Usturoiului, la Râmnicelu

  Localnicii din comuna Râmnicelu sunt cunoscuţi în toată ţara drept unii dintre cei mai mari producători de usturoi. Sărbătoare lor se va încheia cu un recital al Irinei Loghin.

 • Alternativă: Grădina Zoologică organizează petreceri aniversare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alternativă: Grădina Zoologică organizează petreceri aniversare

  Este ideea administraţiei Grădinii Zoologice pentru de a-i ajuta pe copii să interacţioneze cât mai bine cu animalele. Părinţii pot organiza serbarea zilelor de naştere sau onomastice a copiilor într-un loc inedit plătind o taxă de 50 de lei, suma fiind variabilă în funcție de suprafața ocupată.

 • Constanţa: Galerie foto / Și copiii autiști au coroniță
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Galerie foto / Și copiii autiști au coroniță

  Cei 31 de copii autiști, elevi ai Centrului de Zi pentru Copii cu Autism aflat în subordinea Protecției Copilului Constanța au serbat în această dimineaţă festivitatea de încheiere a anului terapeutic 2009-2010.

Modifică Setările