Stiri despre senzatie de arsura

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum tratezi senzaţia de arsură din talpă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum tratezi senzaţia de arsură din talpă

  Senzaţia de arsură din talpă poate să apară în orice moment, indiferent de vârstă. Principalele cauze ale acestei neplăceri sunt deficienţa de vitamina B şi de calciu, diabetul, iar simptomele principale pot fi: roşeaţă, umflare, exfolierea pielii de la nivelul picioarelor, senzaţia de arsură. Dacă şi tu te confrunţi cu această problemă şi eşti în căutare de remedii naturale, iată câteva dintre cele mai eficiente!

 • Cum învingi psoriazisul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum învingi psoriazisul

  Zonele afectate cu psoriazis te fac să nu te simţi niciodată în largul tău şi să porţi mereu haine lungi? Te numeri printre cele 3 persoane din 100 care suferă de psoriazis, o boală inflamatoare cronică. Află sfaturile specialistului nostru şi cele mai bune metode de tratament.

 • 5 exerciţii împotriva oboselii ochilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 exerciţii împotriva oboselii ochilor

  Persoanele care îşi supun ochii unui efort prelungit pot avea dureri de cap, vedere înceţoşată şi senzaţii de arsură sau de nisip sub pleoape. Câteva metode simple ajută la îndepărtarea acestor simptome.

 • Cele mai bune arme contra herpesului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune arme contra herpesului

  Știai că o mare parte din noi avem în corp virusul herpetic? Ce-i drept, e în stare latentă şi se manifestă când suntem obosiți și stresați. Herpesul este o boală caracterizată prin vezicule de mici dimensiuni, transparente, „în buchete" , care se rup şi se acoperă cu o crustă.

Modifică Setările