Stiri despre sensodays

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poţi da greş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadouri de Crăciun - recomandările cu care nu poţi da greş

  Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar goana după cele mai frumoase şi inedite cadouri a început deja. O misiune nu foarte simplă, aşa că am decis să îţi uşurăm munca şi să îţi oferim câteva alternative de idei de cadouri memorabile de la SensoDays.

 • Black Friday la SensoDays - de Ziua Unirii, bucură-te de promoţiile Extra!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Black Friday la SensoDays - de Ziua Unirii, bucură-te de promoţiile Extra!

  Acum găseşti în promoţie şi cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă! De vineri, 29 noiembrie, orele 13:00 până luni, 2 decembrie, orele 12:00, SensoDays te aşteaptă cu promoţii extra de neratat, o ofertă de cadouri perfecte pentru sărbătorile de iarnă, dar şi cu produse premium Home & Deco.

 • 10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 cadouri inspirate pentru sezonul surprizelor

  Alegerea unui cadou, pentru oricine ar fi el, nu este deloc o misiune uşoară. Poate aţi epuizat deja variantele de cadou cu care să mergeţi la sigur, aşa că acum vă doriţi “altceva” sau poate nu cunoaşteţi foarte bine persoana către care se va îndrepta darul vostru.

 • Vara aceasta se poartă SensoDays
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vara aceasta se poartă SensoDays

  Summer Holiday mood on! Fie că ai plănuit o vacanţă la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un must have în bagajul de travel. Iar pentru că vara aceasta se poartă Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju şi Geanina Ilieş au spus ”da” celor mai cool produse. Like proper superstars J.

 • Cupa SensoDays la Academia de Tenis Herăstrău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cupa SensoDays la Academia de Tenis Herăstrău

  SensoDays se trăieşte cu personalitate şi atitudine, în stilul personal al fiecăruia dintre clienţii care i-au trecut pragul cu un click. SensoDays este despre oameni şi confortul locului în care aceştia aleg să îşi petreacă timpul. O propunere despre a vedea cum arată auzul, despre a auzi cum miroase liniştea locului în care te reuneşti seară de seară cu familia, despre a gusta culoarea zilelor în care faci doar ce vrei tu să faci.

 • Cele mai noi trenduri în servirea mesei, prezentate la Târgul Ambiente de la Frankfurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai noi trenduri în servirea mesei, prezentate la Târgul Ambiente de la Frankfurt

  Îţi place să fii întotdeauna cu un pas înaintea tuturor şi să aplici tendinţele în Design Interior chiar la tine acasă? SensoDays a fost în luna februarie la celebrul Târg Ambiente de la Frankfurt, a aflat toate trendurile din domeniu, aşa că în perioada următoare pregăteşte colecţii spectaculoase, produse chic, dar şi includerea în portofoliu a unor branduri noi.

 • Cadouri
speciale de Crăciun pentru Sărbători mai frumoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cadouri speciale de Crăciun pentru Sărbători mai frumoase

  Mai e foarte puţin până la Crăciun, iar pregătirile sunt în toi: planificăm întâlniri emoţionante şi petreceri de sezon, finalizăm liste de cadouri şi ne pregătim casa pentru venirea Crăciunului. Pentru câteva dintre taskurile de bifat, SensoDays poate fi asul din mânecă. Aici găseşti produse premium, de calitate, practice şi de mare efect – toate la preţuri de neratat.

 • De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preţ de 3*
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preţ de 3*

  Luxul pe care  ţi-l poţi permite! Acesta este sloganul Sensodays.ro, magazinul online care, de Black Friday, între 16 şi 19 noiembrie 2018, te aşteaptă cu preţuri avantajoase la peste 100 de branduri premium.

 • Patru tipuri de cadouri pentru Ziua Femeii, cu care să mergi la sigur!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru tipuri de cadouri pentru Ziua Femeii, cu care să mergi la sigur!

  Martie este luna în care femeile sunt în mod vădit admirate, apreciate şi răsfăţate. Ziua Femeii este „pretextul perfect“ pentru a le surprinde plăcut cu cele mai inspirate cadouri. E drept, însă, că înainte trebuie să ştim exact ce tip de cadou se potriveşte profilului persoanei dragi pe care dorim să o impresionăm astfel.

 • Crăciun
de poveste cu cadouri unice, originale şi de calitate de la SensoDays.ro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciun de poveste cu cadouri unice, originale şi de calitate de la SensoDays.ro

  Cadouri pentru familie, pentru prieteni, pentru partenerii de afaceri. Cadouri personalizate pentru ea, cadouri neutre pentru colegii de business. Cadouri pentru părinţii lui, cadouri pentru copiii gazdei la care mergem in vizită. Aşa este decembrie, plin de vise, de bucurie, de speranţe, de intrebări!

 • SensoDays, în peste 100.000 de case din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SensoDays, în peste 100.000 de case din România

  Visători. Modernişti. Tradiţionalişti. Avangardişti. Românii îşi amenajează casele după propriile idei. Iar noi suntem aici să îi ajutăm să se bucure de casa lor.