Stiri despre semn

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Semnul Hollywood, de la panou imobiliar, la simbol al celebrităţii şi atracţie pentru vandali şi sinucigaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnul Hollywood, de la panou imobiliar, la simbol al celebrităţii şi atracţie pentru vandali şi sinucigaşi

  Cu doar câteva zile înainte de Ziua Mondială a cancerului (4 februarie) celebrul panou Hollywood a fost vandalizat şi transformat în „Hollyboob“ (boob – sân, n.r.), sub pretextul unei campanii de conştientizare a cancerului la sân. Nu e nici prima dată şi, cel mai probabil, nici ultima. Vechiul semn, un simbol şi un reper al Cetăţii Filmului, are o lungă şi fascinantă istorie.

 • Semnele care îţi spun că ai corpul plin de toxine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele care îţi spun că ai corpul plin de toxine

  Dacă începi să simţi că ceva este în neregulă în organismul tău, toxinele ar putea începe să se acumuleze în cantităţi mari. Toxinele, dieta inadecvată, lipsa somnului şi stresul îţi dau peste cap echilibrul organismului.

 • 6 semne care anunţă un posibil fibrom uterin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 semne care anunţă un posibil fibrom uterin

  Fibromul uterin este o afecţiune comună în rândul femeilor. Având în vedere prevalenţa acestei boli, fiecare femeie ar trebui să ştie exact ce simptome are această afecţiune.

 • De ce îşi lasă bărbaţii barbă? Cum au ajuns „masculii feroce” din metrosexuali sensibili nişte lumbersexuali sălbatici, devoratori de femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce îşi lasă bărbaţii barbă? Cum au ajuns „masculii feroce” din metrosexuali sensibili nişte lumbersexuali sălbatici, devoratori de femei

  Barba rămâne un simbol al masculinităţii, forţei, maturităţii şi înţelepciunii. Comuniştii au interzis-o fiindcă o asociau cu imaginea burghezului. După Revoluţie, domnii au început să aibă mai mult grijă de ei, asemeni femeilor, apărând o categorie numită metrosexuali. De câteva luni se vorbeşte de o reafirmare a masculinităţii prin acei lumbersexuali, care ies în evidenţă prin prezenţa bărbii.

 • Ce încearcă unghiile să-ţi spună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce încearcă unghiile să-ţi spună

  „Arată-mi unghiile şi am să-ţi spun de ce suferi!“, ar spune un medic specialist. Forma şi culoarea unghiilor pot oferi indicii clare despre afecţiunile de care suferim. Ştiai că petele albe sunt cauzate de infecţii şi de lovituri şi mai puţin de carenţele de minerale?

 • Durere de burtică? Află când ascunde o apendicită!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durere de burtică? Află când ascunde o apendicită!

  Cărei mămici nu i-a trecut vreodată prin minte că durerea de burtă a copilului ar putea ascunde o criză de apendicită? Iată cum recunoşti această complicaţie şi ce măsuri se impun!

 • Dispariţia
revistelor de cultură din Basarabia finanţate de ICR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispariţia revistelor de cultură din Basarabia finanţate de ICR

  Am citit zilele trecute pe site-urile de presă şi în ediţiile print ale ziarelor de la Bucureşti lungi colecţii de eşecuri manageriale ale dlui Andrei Marga, fostul preşedinte al Institutului Cultural Român. O scăpare notabilă în aceste „liste ale dezastrului“ mi se pare încetarea apariţiei, sub mandatul dlui Marga, a revistelor de cultură din Basarabia, finanţate în anii trecuţi de ICR.

 • Iată Omul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iată Omul!

  Iată Omul!, ar fi spus Diogene şi ar fi suflat în lumânare. Căci aşa am făcut şi eu, în sinea mea, deunăzi, când am vorbit întâia oară cu Solomon  Marcus. Fire plăpândă, dar în stare să încălzească şi să lumineze ca o vatră încinsă o încăpere întreagă, de care te apropii pe nesimţite, precum un fluture atras irevocabil de primul felinar aprins în amurg.

 • Ochii „trădează“ orientarea sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ochii „trădează“ orientarea sexuală

  La vederea unor persoane atrăgătoare din punct de vedere sexual, pupilele se dilată şi dezvăluie astfel orientarea sexuală a persoanei în cauză, afirmă autorii unui studiu realizat în Statele Unite ale Americii.

 • Cine s-a mai făcut de râs pe Youtube
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine s-a mai făcut de râs pe Youtube

  Iată ce se întâmplă atunci când nu iei semnele de circulație în serios! Cu exces de zel, un băiat s-a hotărât să se ia trântă cu un limitator de viteză. Acesta i-a limitat viteza în secunda doi.

 • În Zalău s-a găsit o cruce pe albuşul unui ou. Semn divin?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În Zalău s-a găsit o cruce pe albuşul unui ou. Semn divin?

  O localnică din Zalău a găsit o cruce pe albuşul unui ou, în ziua de Crăciun. Ea crede că e un semn de la Dumnezeu. Aceeaşi părere o are şi preotul Vasile Ioviţă, care spune că Dumnezeu ne trimite acest semn din vreme în vreme, ca să ne trezim.

Modifică Setările