Stiri despre seminte de in

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Beneficiile semintelor de in
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile semintelor de in

  Prin multitudinea de vitamine, minerale şi fibre pe care seminţele de in le conţin, consumul acestora au ca principal beneficiu faptul că ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii, dar şi a oaselor.

 • Cum să slăbeşti cu ajutorul seminţelor de in
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să slăbeşti cu ajutorul seminţelor de in

  Postul este fără îndoaială una dintre cele ami bune modalităţi de a ajuta organismul să se regenereze. Însă imediat după post este indicat să apelezi la cura cu seminţe de in şi iaurt.

 • Remedii pentru problemele digestive
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru problemele digestive

  Principalele cauze ale neplăcerilor digestive sunt: supraalimentarea, mâncatul rapid, consumul excesiv de alimente grase, cafeaua şi alcoolul, stresul.

 • Ce să mănânci mai des pentru a avea artere sănătoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci mai des pentru a avea artere sănătoase

  O mare parte dintre cele mai periculoase afecţiuni sunt cauzate de o circulaţie periferică deficitară. Accidentul vascular cerebral de cele mai multe ori nu prezintă simptome, atacuri de cord şi boli vasculare periferice. Însă din păcate bolile cardiace afecteaza tot mai mulţi ani de la an la an, iar  în SUA reprezintă una dintre principalele cauze de deces.

 • Inul scade colesterolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inul scade colesterolul

  Colesterolul mărit este un factor de risc cardiovascular, care poate afecta orice persoană, fiind favorizat de dieta bogată în grăsimi şi de sedentarism. Dacă suferi de această problemă de sănătate, este indicat să consulţi un medic specialist, însă ai putea să încerci şi remediul naturist cu seminţe de in.

 • Alimente ideale dacă ai colesterolul mărit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente ideale dacă ai colesterolul mărit

  Una dintre afecţiunile cele mai des întâlnite în zilele noastre este hipercolesterolemia. Cu puţin efort şi alimentaţia corespunzătoare poţi să rezolvi această problemă.

 • Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plantele medicinale îţi sporesc fertilitatea

  Dacă îţi doreşti să devii părinte şi rezultatul întârzie să apară apelează la soluţiile oferite de plantele medicinale. Atât femeile cât şi bărbaţii îşi pot spori fertilitatea cu ajutorul leacurilor.

 • Dieta cu seminţe de in
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu seminţe de in

  Seminţele de in sunt o sursă bogată de acizi graşi Omega-3, fibre dietetice şi mangan. Pe de altă parte, acestea conţin din plin acid folic, vitamina B6 şi mineral,e precum magneziu, fosfor şi cupru. Însă, ar trebui să ştii că seminţele de in te pot ajuta şi să-ţi recapeţi silueta.

 • Metode simple de regenerare a ficatului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode simple de regenerare a ficatului

  Zilnic, ficatul tău este nevoit să facă faţă poluării şi aditivilor din diverse alimente care-i îngreunează capacitatea de reacţie şi-l predispun la boli. Pentru a-i susţine activitatea zilnică şi pentru a-l regenera, e nevoie de remedii naturiste care-l protejează.

 • Seminţe care-ţi protejează inima
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seminţe care-ţi protejează inima

  Banalele seminţe de floarea-soarelui sau cele de dovleac au în compoziţie substanţe cu efect benefic asupra inimii şi vaselor de sânge. Află în ce fel!

 • Soluţii naturale împotriva constipaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale împotriva constipaţiei

  O digestie îngreunată duce de multe ori la instalarea constipaţiei, ceea ce provoacă un disconfort fizic. Însă natura îţi pune la dispoziţie nenumărate remedii pentru această afecţiune.

 • Zece alimente care ajută la detoxifierea organismului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece alimente care ajută la detoxifierea organismului

  Specialiştii în nutriţie recomandă detoxifierea ca pe o necesitate atunci când apar stări de oboseală nejustificate, balonări şi tulburări digestive, iar asta în ciuda unui stil de viaţă echilibrat. Cu toate acestea, există încă o oarecare dezinformare cu privire la modul în care se face o detoxifiere eficientă, în condiţii de siguranţă.

Modifică Setările