Stiri despre selectie nationala

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Care sunt piesele
înscrise la Selecţia Naţională Eurovision 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Care sunt piesele înscrise la Selecţia Naţională Eurovision 2014

  Selecţia Naţională Eurovision 2014 a intrat în linie dreaptă. Ieri a fost ultima zi în care doritorii şi-au putut înscrie compoziţiile muzicale prin trimiterea unui email sau prin depunerea pieselor la sediul televiziunii publice, iar acum acestea vor fi ascultate de un juriu de specialitate. De la cântăreţi cu acte în regulă, la prezentatori de televiziune sau foşti câştigători de talent-show-uri, cu toţii speră la finala naţională.

 • România depinde de sponsori pentru Eurovision
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România depinde de sponsori pentru Eurovision

  România va participa la Eurovision 2012 numai dacă jumătate din taxa de participare, în valoare de 120.000 de euro, precum şi alte cheltuieli vor fi suportate de sponsori, potrivit ziarului „Ring".

 • România, a fi sau a nu fi la Eurovision?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, a fi sau a nu fi la Eurovision?

  După mai multe zvonuri privind neparticiparea României la concursul Eurovision 2012, care va avea loc la Baku, în Azerbaidjan, Dan Manoliu, seful Departamentului Divertisment din TVR, a declarat pentru „Adevărul" că o decizie va fi luată în această seară, când va avea o întâlnire cu Comitetul Director al SRTv. O decizie cel mai probabil favorabilă, crede el.

 • Eurovision de Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eurovision de Revelion

  S-a dat startul la concursul Eurovision 2011, iar compozitorii care doresc să înscrie piesele în competiţie o pot face până la data de 5 noiembrie 2010.

 • Finlanda merge la Eurovision cu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finlanda merge la Eurovision cu "Työlki Ellää"

  La finalul celor douã runde de votare ale Selecţiei Naţionale din Finlanda, Kuunkuiskaajat (o trupă de fete) s-a bucurat de simpatia şi de încrederea publicului şi în urma numărului foarte mare de sms-uri şi de apeluri telefonice primite, au câştigat cu melodia "Työlki Ellää".

Modifică Setările