Stiri despre sef de stat

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preşedintele Iohannis va participa astăzi, la Ruse, la reuniunea informală la nivel de şef de stat Bulgaria - Austria - România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Iohannis va participa astăzi, la Ruse, la reuniunea informală la nivel de şef de stat Bulgaria - Austria - România

  Preşedintele Klaus Iohannis va participa vineri la reuniunea informală la nivel de şef de stat Bulgaria - Austria - România, care se va desfăşura la Ruse, în Bulgaria, a transmis Administraţia Prezidenţială, care a precizat că discuţiile se vor axa pe agenda europeană actuală în vederea facilitării unei bune coordonări şi cooperări pe parcursul celor trei preşedinţii ale Consiliului UE.

 • Povestea unui marinar care a ajuns şef de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea unui marinar care a ajuns şef de stat

  Ultracunoscutul om de televiziune Mihai Tatulici a publicat în tinereţe şi proză, de care puţini cititori îşi mai aduc aminte.  El revine, acum, la dragostea dintâi, punând în circulaţie un roman satiric-excentric-provocator, despre viaţa politică de azi: „Distrugătorul «Speranţa» sau povestea unui marinar deştept şi cu noroc” .

 • Deputaţii lui Buridan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputaţii lui Buridan

  Clasa politică moldovenească, inclusiv aripa ei juridică, a mai inventat o dilemă blestemată cu prilejul unei noi intenţii de alegere a şefului statului: a fost sau n-a fost ceea ce trebuia să fie, dar n-a fost pentru că n-o fi fost dat să fie?

 • Fermieri și pensionari vor la Președinție. Află câţi moldoveni vor să devină şef de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fermieri și pensionari vor la Președinție. Află câţi moldoveni vor să devină şef de stat

  Șapte moldoveni vor să conducă țara. Un avocat, un fermier, un inginer-mecanic, un profesor de colegiu, un pensionar şi doi şomeri au bătut la uşa Comisiei parlamentare speciale pentru alegerea președintelui, pentru a afla cum pot deveni şefi de stat. Niciunul nu a fost însă înregistrat oficial în cursă, a declarat Tudor Deliu, preşedintele comisiei.

 • Vezi ce sfaturi i-au dat candidații eşuaţi viitorului preşedinte al ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vezi ce sfaturi i-au dat candidații eşuaţi viitorului preşedinte al ţării

  Să împace şi Estul, şi Vestul, să nu fie o marionetă în mâinile politicienilor, dar să-i țină aproape. Aşa-l văd pe noul președinte aspiranţii din trecut. Nici sănătatea nu e un aspect de neglijat, spun medicii care vor decide dacă pretendenții sunt în stare să conducă o țară.

 • DOSAR: Cum plăteşte România pentru salvarea Greciei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DOSAR: Cum plăteşte România pentru salvarea Greciei

  Românii vor suporta indirect costurile pentru salvarea Greciei – creşterea ratelor, acces limitat la credite şi inflaţie mai mare. Planul fără precedent de salvare a Greciei, prin care liderii din UE speră să stabilizeze economia europeană, va presupune costuri uriaşe, suportate, în primul rând, de guvernele din zona euro.

Modifică Setările