Stiri despre sector imobiliar

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Record pentru sectorul imobiliar: valoarea
tranzacţiilor a depăşit un miliard de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Record pentru sectorul imobiliar: valoarea tranzacţiilor a depăşit un miliard de euro

  Pentru sectorul imobiliar din România, anul 2017 a fost cu deosebire unul prolific, valoarea tranzacţiilor înregistrate depăşind un miliard de euro, cu o creştere de cel puţin 10% faţă de anul precedent, arată o analiză anuală care măsoară intenţiile investitorilor la nivel global, realizată de către PwC şi Urban Land Institute (ULI)

 • FOTOGALERIE  Cum arată un zgârie-nor spiralat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE  Cum arată un zgârie-nor spiralat

  Dezvoltatorii din Dubai au  finalizat recent construcţia unui zgârie-nori de peste 300 de metri înălţime şi cu 80 de etaje, după opt ani de lucrări. Turnul Cayan este cea mai înaltă clădire din lume care este rotită la 90 de grade de la bază până la ultimul etaj, potrivit publicaţiei „The Daily Mail”.

 • INFOGRAFIE Criza a făcut hocus-pocus cu preţul locuinţelor. Apartamentele s-au ieftinit cu 50%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Criza a făcut hocus-pocus cu preţul locuinţelor. Apartamentele s-au ieftinit cu 50%

  Îţi aminteşti când un apartament modest dintr-un cartier periferic al Capitalei costa în 2007-2008 aproape 100.000 de euro? Suma ar putea să pară acum exorbitantă, însă atunci contractarea unui împrumut nu era o problemă. Mergeai la bancă, obţineai destul de repede şi de uşor un credit şi, chiar dacă rata era destul de mare, nu îţi făceai probleme, te aşteptai ca salariul tău să crească în continuare, aşa cum crescuse în ultimii ani.

 • Economia SUA a crescut surprinzător, cu 2,7% în trimestrul al treilea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economia SUA a crescut surprinzător, cu 2,7% în trimestrul al treilea

  Rata anuală de creştere economică a Statelor Unite ale Americii (SUA), consemnată în trimestrul al treilea din 2012, a fost de 2,7%. Rezultatul este în creştere comparativ cu estimarea făcută în luna octombrie, de 2%, informează „Financial Times“.

Modifică Setările