Stiri despre secrete

  249 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Despre secretele creierului şi crizele de
epilepsie: „Am avut pacienţi care vorbeau limbi străine în timpul crizelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Despre secretele creierului şi crizele de epilepsie: „Am avut pacienţi care vorbeau limbi străine în timpul crizelor“

  Un om care râde, dintr-o dată, cu poftă pe stradă va fi privit, cu siguranţă, ca un nebun de cei care trec pe lângă el. Aceasta este, însă, numai una dintre primele manifestări ale unei crize de epilepsie. De Ziua Mondială a Epilepsiei, marcată astăzi, medicul neurolog Ioana Mândruţă, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a răspuns, timp de o oră, întrebărilor despre misterele creierului uman.

 • 7 secrete ale oamenilor plini de voinţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 secrete ale oamenilor plini de voinţă

  De cele mai multe ori, conştientizăm capacitatea de a avea voinţă atunci când o remarcăm mai degrabă la cei din jurul nostru decât la noi. Însă un lucru foarte important este că voinţa nu reprezintă o calitate înnăscută, ci mai degrabă învăţată, scrie Huffington Post.

 • Arma secretă de spionaj a Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA: TAO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arma secretă de spionaj a Agenţiei Naţionale de Securitate din SUA: TAO

  O anchetă a publicaţiei „Foreign Policy” demonstrează că în cadrul NSA există o unitate strict secretă care a pătruns în sistemul chinez de computere şi telecomunicaţii de peste un deceniu, devenind una dintre cele mai eficiente şi mai credibile surse de informare despre situaţia din interiorul graniţelor chineze.

 • Cum ne afectează
secretele viaţa?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne afectează secretele viaţa?

  Secretele fac parte din viata de zi cu zi. Fiecare dintre noi ascundem sau am ascuns la un moment dat lucruri numai de noi ştiute, am fost părtaşi la secretele altora cu voia sau fără voia noastră. Până la un punct, ele sunt o parte necesară protejării identităţii şi autonomiei noastre, mai ales în adolescenţă, când se dezvoltă relaţiile sociale şi personalitatea.

 • Secrete împărtăşite în ultimele clipe din viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secrete împărtăşite în ultimele clipe din viaţă

  Despre ultimele cuvinte rostite de oameni care au marcat istoria într-un fel sau altul s-a tot scris. A fost  alcătuit chiar şi un top al declaraţiilor făcute de condamnaţii la moarte. Plecând, poate, de la astfel de articole, un utilizator al platformei de socializare Reddit i-a întrebat pe ceilalţi internauţi dacă au auzit vreodată o mărturisire de pe patul de moarte.

 • 5 secrete ale
oamenilor fericiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 secrete ale oamenilor fericiţi

  Uneori, fericirea bate la uşă. Dar, de cele mai multe ori, noi suntem cei care trebuie să pornim în căutarea ei. Cu atitudinea potrivită, oricine poate atinge acest sentiment.

 • Kate Moss, „dezgolită“ de
mistere într-un documentar despre viaţa sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kate Moss, „dezgolită“ de mistere într-un documentar despre viaţa sa

  Top-modelul Kate Moss a acceptat, de curând, să vorbescă public despre viaţa sa într-un film documentar care se filmează la Londra. Această decizie este inedită, deoarece Kate este renumită pentru faptul că nu vorbeşte în public despre viaţa ei privată.

 • Secrete din arhive. Ce n-aţi ştiut sau aţi uitat despre politicienii români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secrete din arhive. Ce n-aţi ştiut sau aţi uitat despre politicienii români

  Ce făceau politicienii noştri pe vremuri, aşa cum reiese din ziarele anilor '90, dincolo de preocupările legate de conducerea ţării? Ce-şi doreau unii dintre ei să devină în tinereţe? Mai au aceleaşi hobby-uri? adevarul.ro prezintă detalii picante din vieţile câtorva figuri politice din anii de după decembrie '89.

 • „Cate“, aplicaţia care ascunde amanţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Cate“, aplicaţia care ascunde amanţii

  Utilizatorii de telefoane cu Android au acces la o nouă aplicaţie care, printr-o simplă apăsare de buton, şterge mesajele şi apelurile compromiţătoare.

 • Bucureşti 553. Secretele îngropate în catacombele şi tunelurile Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti 553. Secretele îngropate în catacombele şi tunelurile Capitalei

  De-a lungul istoriei Capitalei, mai multe secrete au fost ascunse sau pur şi simplu uitate, altele s-au transformat în legende şi nimeni nu a fost interesat să afle adevărul. O serie de galerii subterane au fost astupate sau demolate, însă cele mai multe există ascunse în măruntaiele Capitalei.

 • Secretul ascensiunii ungurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul ascensiunii ungurilor

  Sportivii din ţara vecină au obţinut 17 medalii la Londra. Explicaţia? Investiţiile făcute în juniori, dar şi în baze moderne.

 • Secretele unei căsnicii reuşite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei căsnicii reuşite

  Sentimentele puternice, sinceritatea, comunicarea dintre parteneri, preocupările comune şi viaţa sexuală activă contribuie la menţinerea unei relaţii sănătoase până la adânci bătrâneţi.

 • Deranj la NATO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deranj la NATO

  Alianţa Nord-Atlantică este nevoită să-şi revizuiască procedurile de securitate după ce doi spioni ai ruşilor au intrat în posesia unor date secrete.

 • Căsniciile secrete de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căsniciile secrete de la Hollywood

  Câţiva bărbaţi celebri de la Hollywood au ţinut departe de ochii lumii faptul că au fost căsătoriţi.

 • Micile secrete ale reginei Angliei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micile secrete ale reginei Angliei

  Englezii vor sărbători în acest weekend prelungit, din 2 până în 5 iunie, jubileul de diamant al reginei Elisabeta a II-a, care se află la apogeul popularităţii sale. Cu această ocazie ziarul, "Le Figaro" consacră acestui eveniment un articol în care expertul francez în monarhia engleză Stéphane Bern dezvăluie micile secrete ale reginei Angliei.

 • Secretele mentalistului Cristian Gog. Ce se ascunde în spatele trucurilor „magice“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele mentalistului Cristian Gog. Ce se ascunde în spatele trucurilor „magice“

  Multă lume încă se întreabă cum a reuşit Cristian Gog să păcălească întreaga audienţă cu trucurile sale. Mentalistul a ales să arate că-şi poate opri şi reporni inima şi că poate avea „premoniţii" în ceea ce priveşte gândurile juraţilor. Pentru numărul cu valiza şi plicurile mentalistul a avut nevoie de un plic „aranjat", o masă „preparată" şi un complice.

 • Secrete din paturi de vedete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secrete din paturi de vedete

  Unele dintre cele mai faimoase actriţe de la Hollywood au lăsat pudoarea la o parte şi au vorbit deschis despre preferinţele lor în dormitor.

 • Secretele unei relaţii de durată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unei relaţii de durată

  Iubirea şi starea de beatitudine de la începutul unei relaţii sunt departe de a fi suficiente pentru ca aceasta să ţină „până la adânci bătrâneţi“, iar cine crede că este uşor să păstreze focul la fel de iute ca în primii ani nu se poate înşela mai tare. Este nevoie de răbdare, comunicare, empatie şi multă înţelepciune, susţin specialiştii.

 • Închisorile secrete ale CIA agită spiritele în Polonia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Închisorile secrete ale CIA agită spiritele în Polonia

  Preşedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, a afirmat că oricât ar fi  de stânjenitoare acuzaţiile potrivit cărora Polonia a găzduit pe teritoriul său închisori secrete CIA, aflarea adevărului trebuie să primeze, scrie thenews.pl.

Modifică Setările