Stiri despre sebum

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Aşa tratezi corect mătreaţa!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aşa tratezi corect mătreaţa!

  Una dintre probleme părului cu care se confruntă multe persoane este mătreaţa. Pentru a o trata corect, trebuie să ştii de câte feluri este şi ce o cauzează.

 • Cum apar
chisturile sebacee. Metode eficiente de tratament înainte de a apela la varianta intervenţiei chirurgicale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum apar chisturile sebacee. Metode eficiente de tratament înainte de a apela la varianta intervenţiei chirurgicale

  Chisturile sebacee, care au forma unor umflături mai mari sau mai mici sub piele, apar în general atunci când glandele sebacee se blochează din diferite motive. Cele mai frecvente locuri pe corp unde pot apărea chisturi sebacee sunt pe cap, gât şi piept. Care sunt cauzele apariţiei chisturilor sebacee şi cum se tratează acestea, aflaţi din materialul următor.

 • Stresul precipită sau exacerbează bolile
de piele. Cum ţinem emoţiile sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stresul precipită sau exacerbează bolile de piele. Cum ţinem emoţiile sub control

  DERMATOLOGIE Suprasolicitarea nervoasă sistematică dezechilibrează sistemul imunitar al organismului „storcându-l de resurse“. Pe termen mediu, la nivelul pielii, pot apărea pusee de boli autoimune precum psoriazis, vitiligo sau dermatită atopică. Pe termen lung, se ajunge la epuizare, la creşterea fenomenelor infecţioase şi la îmbătrânirea cutanată prematură.

 • Măşti faciale pentru tenul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti faciale pentru tenul gras

  Oamenii care au tenul gras se confruntă frecvent cu probleme, ceea ce înseamnă că acest tip de piele are nevoie de îngrijiri speciale, mai ales vara. Dar pentru reglarea producţiei de sebum şi pentru prevenirea acneei, foarte bune sunt uleiurile esenţiale.

 • De ce este recomandat să adaugi sare în şampon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce este recomandat să adaugi sare în şampon

  Dă gust mâncărurilor, dar sarea nu este un ingredient util doar în bucătărie. Ea poate fi folosită şi ca produs cosmetic, stimulând creşterea şuviţelor şi eliminând mătreaţa.

 • Sfaturi de îngrijire a tenului gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi de îngrijire a tenului gras

  Dacă ai tenul gras, înseamnă că te confrunţi cu început de acnee şi faci eforturi mari pentru ca excesul de sebuum să nu-ţi facă faţa să strălucească. În cazul în care vrei să ai tenul perfect, ţine cont de următoarele sfaturi de îngrijire a pielii.

 • Trucuri
pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a scăpa de păr gras şi mătreaţă

  Simple probleme cosmetice sau nu, părul gras şi mătreaţa sunt experienţe prin care trecem cei mai mulţi dintre noi şi care ne pot cauza frustrări destul de mari. Un păr gras însoţit de mătreaţă ne strică imaginea şi ne fac să arătăm neglijent. Rezolvarea acestor neplăceri nu este simplă şi implică efort susţinut, perseverenţă în aplicarea produselor potrivite şi o strânsă legătură cu medicul dermatolog.

 • Ghid de îngrijire pentru părul gras
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid de îngrijire pentru părul gras

  Indiferent de cât de mult te străduieşti să menţii un aspect curat, şuviţele tale au tendinţă de îngrăşare? Nu îţi face griji, există soluţii simple de îngrijire a părului gras. Totul începe de la câteva mici schimbări în rutina ta de înfrumuseţare.

 • Şamponul uscat,
folosit în exces, ar putea cauza mătreaţă şi coşuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şamponul uscat, folosit în exces, ar putea cauza mătreaţă şi coşuri

  Folosirea frecventă a şamponului uscat, comercializat sub formă de spray care eliberează o pudră absorbantă, poate duce la numeroase probleme la nivelul scalpului, sunt de părere hairstiliştii. Într-un material publicat de dailymail.co.uk, experţii în îngrijirea părului îşi exprimă îngrijorarea vizazi de pericolele şamponului uscat folosit în mod abuziv.

 • Soluţii naturale care combat acneea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale care combat acneea

  Boală extrem de complexă, acneea lasă urme nu doar pe piele, ci şi asupra stării emoţionale. Într-adevăr, peridoada critică este adolescenţa, când aproape 75% dintre tineri suferă din cauza ei. Dar nu te gândi că ai scăpat definitiv, dacă ai împlinit 30 sau chiar 40 de ani. Partea plină a paharului este că acneea se tratează, inclusiv pe căi naturale.

 • Cum să scapi de punctele negre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de punctele negre

  Punctele negre sau cele albe, cunoscute sub numele de comedoane, trebuie şi ele tratate, chiar dacă nu sunt atât de grave precum coşurile. Ele se întâlnesc în număr mai mare pe faţă sau pe umeri.

 • De ce au nevoie bărbaţii de alte cosmetice decât femeile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce au nevoie bărbaţii de alte cosmetice decât femeile

  Faptul că majoritatea produselor cosmetice pentru bărbaţi sunt în ambalaje negre şi au un miros specific de piele este doar o strategie de marketing? Cu cu altceva diferă produsele lui faţă de ale ei?

Modifică Setările