Stiri despre scortisoara

  116 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dieta care întăreşte
imunitatea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care întăreşte imunitatea

  Nu ar fi nemaipomenit dacă am putea mânca alimente magice care să ne protejeze împotriva germenilor care plutesc în jurul nostru? Fireşte, nu este atât de simplu! Ceva-ceva tot putem face însă pentru a ne ajuta organismul.

 • Cum se prepară punch-ul din vin roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară punch-ul din vin roşu

  Adus în Marea Britanie din India în secolul al XVII-lea, punch-ul a devenit o băutură foarte populară la petreceri. Vă prezentăm în cele ce urmează o reţetă simplă de punch pe care o puteţi prepara acasă.

 • Ceaiul de foi de dafin şi scorţişoară este ideal pentru slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul de foi de dafin şi scorţişoară este ideal pentru slăbit

  Tratamentul pe bază de foi de dafin şi scorţişoară este un ajutor pentru cine vrea să slăbească. Acesta are efect de topirea a grăsimii abdominale, burta fiind zona cea mai dificil de subţiat. Ceea ce este important este faptul că ceaiul nu trebuie băut în mod excesiv.

 • 5 motive să bei apă cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive să bei apă cu scorţişoară

  Scorţişoara este condimentul pe care oamenii l-au folosit de-a lungul timpului în scop medicinal, utilizând-o în realizarea mai multor remedii naturale. Unul dintre ele este apa cu scorţişoară (pudră), care are următoarele beneficii asupra sănătăţii:

 • Condimentul care alungă celulita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condimentul care alungă celulita

  Ai acest ingredient în propria bucătărie şi-l poţi folosi nu doar la prepararea deserturilor, ci şi pentru anumite tratamente de înfrumuseţare.

 • Beneficiile uimitoare ale cafelei cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uimitoare ale cafelei cu scorţişoară

  Scorţişoara este folosită de către indieni din cele mai vechi timpuri ca leac pentru diferite boli şi mai ales ca afrodisiac. Mai nou, speciaştii recomandă consumul condimentului în cafeaua de dimineaţă, vorbind despre beneficiile extraordinare ale acestei combinaţii.

 • Condimentul care previne diabetul zaharat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condimentul care previne diabetul zaharat

  Probabilitatea ca în casa ta să nu regăsească unul dintre cele mai bune condimente din lume este foarte mică. Printre cele mai importante calităţi ale acestui condiment se regăsesc reducerea glicemiei şi scăderea colesterolului.

 • Alimentele care i-au asigurat
longevitatea unui bărbat de 116 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care i-au asigurat longevitatea unui bărbat de 116 ani

  Bernardo Lapallo, un bărbat în vârstă de 116 ani, spune că a găsit secretul longevităţii. Brazilianul a făcut o listă a alimentelor pe care le-a inclus frecvent în alimentaţie, considerând că acestea au jucat un rol cheie în ceea ce priveşte longevitatea de care se bucură.

 • Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru
a scăpa de insomnie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturile bunicii: remedii naturale pentru a scăpa de insomnie

  Insomnia reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea contemporană. Pentru un somn liniştit, sfaturile bunicilor par a da cele mai bune rezultate, acestea fiind susţinute chiar de specialişti.

 • Condimentul cu puternice proprietăţi afrodisiace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Condimentul cu puternice proprietăţi afrodisiace

  Scorţişoara este condimentul care se foloseşte în aproape toate bucătăriile din întreaga lume, în special în prepararea deserturilor. Însă, de cele mai multe ori, scorţişoara este folosită şi în scopuri medicinale, beneficiile ei fiind deja cunoscute. Dar ştiai că scorţişoara are şi proprietăţi afrodisiace?

 • Scorţişoara, mirodenia preferată a deserturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scorţişoara, mirodenia preferată a deserturilor

  Îţi poţi imagina tarta de mere, orezul cu lapte sau turta dulce lipsite de acel miros subtil şi apetisant, dat de scorţişoară? E un mirodenie folosită de când lumea şi poate aromatiza atât deserturile, cât şi mâncărurile sărate.

 • Cele mai bune ceaiuri de băut toamna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune ceaiuri de băut toamna

  Un obicei extrem de sănătos, băutul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sănătăţii tale. Îţi oferă un moment de relaxare pe care îl poţi savura alături de cei dragi, o pauză de la muncă, modalitatea ideală de a te detaşa de serviciu şi a te duce acasă liniştit să te bucuri de familie şi o sursă bună de vitamine şi antioxidanţi.

 • Cum să scapi de celulită cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de celulită cu scorţişoară

  Un ingredient banal din bucătăria ta te poate susţine în eforturile tale de a scăpa de celulită, dar şi acnee sau de problema căderii părului.

 • Pâine franţuzească cu scorţişoară şi unt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pâine franţuzească cu scorţişoară şi unt

  Cine ar fi crezut că din banalele felii de pâine poţi prepara un rafinat desert franţuzesc? Untul şi scorţişoara sunt cele care dau gust acestui rafinat preparat?

 • Ştrudel cu mere şi scorţişoară, un deliciu de sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştrudel cu mere şi scorţişoară, un deliciu de sezon

  Deserturile preparate în casă vor fi întotdeauna cele mai bune şi cei mici vor aştepta cu nerăbdare să termini de preparat dulcele. Un desert delicios şi uşor de preparat este ştrudelul cu mere şi scorţişoară .

 • Tratamente naturiste pentru normalizarea tensiunii arteriale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente naturiste pentru normalizarea tensiunii arteriale

  Atunci când ai tensiune mai mică decât 90/60 se instalează hipotensiunea arterială. Îţi dă simptome precum stare de leşin, vedere înceţoştă, dureri de cap, ameţeli, slăbiciune. Reemediile naturale îţi sunt de ajutor.

Modifică Setările