Stiri despre scopuri

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce se ascunde în spatele viitoarelor modificări din grila
TVR 1?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele viitoarelor modificări din grila TVR 1?

  Din câte se pare, începând cu data de 15 aprilie, TVR 1 va trece la o nouă grilă. Grila de primăvară-vară. Nimic neobişnuit în asta, este un lucru ce se petrece anual. Numai că acum modificările vor fi mai substanţiale. Vizează însăşi esenţa ofertei de emisiuni, structura de ansamblu, filosofia programelor staţiei.

 • În lipsă de scopuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În lipsă de scopuri

  Lipsa scopurilor prefigurează anarhia. De prea mult bine oamenii au atitudini bizare. De pildă huliganilor englezi nu le lipseşte nimic. Însă ei se duc pe stadioane pentru partidele de bătaie. Nu pentru spectacolul fotbalului, ci pentru propriul lor meci de forţă.

 • Cât de mult ne ţinem de promisiunile făcute de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât de mult ne ţinem de promisiunile făcute de Anul Nou

  AMĂGIRE Majoritatea omenilor îşi setează noi obiective la început de an, promiţând să facă diferite schimbări. Se bazează mai degrabă pe magia momentului, nu pe un angajament real şi sigur. Din perspectiva psihologilor, fenomenul intră în categoria „a-şi fura singur căciula“

 • Mizele de toamnă ale Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mizele de toamnă ale Europei

  Sancţiunile pentru statele care nu respectă gradul de îndatorare şi impozitarea tranzacţiilor financiare sunt două dintre punctele fierbinţi de discuţii, în această toamnă, la Bruxelles. Eurodeputaţii şi Comisia Europeană au căzut de acord asupra unui regim de sancţiuni. Nu există însă un consens în privinţa măsurilor în statele membre.