Stiri despre scoli inchise

  251 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şcolile din Ialomiţa vor rămâne închise şi mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcolile din Ialomiţa vor rămâne închise şi mâine

  Inspectoratul Şcolar Judeţean anunţă că în unităţile de învăţământ ialomiţene cursurile vor rămâne suspendate şi marţi 7.02.2012. Excepţie ar putea face şcolile din Feteşti şi localităţile învecinate.

 • Toate şcolile din Ialomiţa au fost închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toate şcolile din Ialomiţa au fost închise

  Ca urmare a condiţiilor meteorologice, Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis ca toate unităţile şcolare din Ialomiţa să întrerupă cursurile astăzi, 6.02.2012.

 • Patru școli din Argeș sunt închise din cauza zăpezii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru școli din Argeș sunt închise din cauza zăpezii

  Zăpada le-a dat de furcă autorităților în noaptea de duminică spre luni. Utilajele de deszăpezire au lucrat încontinuu, în timp ce polițiștii, pompierii și medicii de pe Ambulanță au patrulat în căutarea persoanelor fără adăpost care riscau să degere de frig pe străzile din orașe.

 • Iaşi, bilanțul ninsorilor: școli închise, străzi blocate, oameni cu fracturi FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iaşi, bilanțul ninsorilor: școli închise, străzi blocate, oameni cu fracturi FOTO

  Zăpada căzută la sfârșitul săptămânii trecute le-a dat bătăi de cap șoferilor, dar și pietonilor care s-au încumetat să iasă din case. Mulți au ajuns la spital cu fracturi și luxații din cauza gheții și a zăpezii de pe trotuare. Utilajele de deszăpezire nu au făcut față ninsorii abundente, iar meteorologii nu au vești bune pentru zilele următoare.

 • Cursuri suspendate luni în 1.195 de unităţi de învăţământ din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri suspendate luni în 1.195 de unităţi de învăţământ din ţară

  Cursurile vor fi suspendate, luni, în 1.195 de unităţi de învăţământ, în judeţele Vrancea şi Olt urmând să fie închise toate şcolile, în timp ce în alte 22 de judeţe vor fi închise până la 300 de unităţi, a anunţat, duminică, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

 • Toate şcolile din Olt vor fi închise luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toate şcolile din Olt vor fi închise luni

  Închiderea tuturor drumurilor din Olt duce şi la închiderea unităţilor de învăţământ din judeţ. Nicio şcoală din Olt nu se va deschide luni. Există posibilitatea ca şcolile să fie închise mai multe zile, însă totul depinde de evoluţia fenomenelor meteo.

 • Mii de elevi și preșcolari suceveni stau acasă din cauza vremii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de elevi și preșcolari suceveni stau acasă din cauza vremii

  La nivelul judeţului Suceava 30 de unităţi şcolare şi-au suspendat integral programul şcolar din cauza temperaturilor scăzute. Astfel, 3.664 copii, din care 2849 elevi şi 815 preşcolari stau acasă în aceste zile geroase.

 • În județul Ialomița 34 de școli sunt închise din cauza viscolului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În județul Ialomița 34 de școli sunt închise din cauza viscolului

  O serie de unități de învățământ din mediul rural au fost nevoite să suspende cursurile din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Reprezentanții Inspectoratului Școlar spun că majoritatea se găsesc în partea de vest a județului Ialomița.

 • Școli închise în Olt din cauza viscolului și a zăpezii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Școli închise în Olt din cauza viscolului și a zăpezii

  Iarna își arată colții în Olt. Căderile masive de zăpadă din ultimele zile au perturbat și procesul de învățământ. Patru unități de învățământ din județ și-au închis porțile astăzi pentru că elevii nu au putut ajunge la ore din cauza drumurilor impracticabile.

 • Zeci de şcoli închise în Dolj, în urma căderilor masive de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de şcoli închise în Dolj, în urma căderilor masive de zăpadă

  36 de unităţi de învăţământ din judeţ, din care cinci sunt structuri, nu funcţionează la această oră, fie pentru că elevii nu au putut ajunge la ore din cauza drumurilor impracticabile, fie pentru că în clădiri nu este căldură, defectându-se reţelele electrice.

 • Vremea rea a închis o şcoală pentru trei ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea rea a închis o şcoală pentru trei ore

  Şcoala cu clasele I – IV din satul Cămineasca, arondată şcolii cu clasele I – VIII Vlaşin, a avut întreruptă activitatea pentru trei ore, din pricina vremii nefavorabile.

 • S-au închis şcolile la Turnu Măgurele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-au închis şcolile la Turnu Măgurele

  Pentru că în sălile de clasă de la instituţiile de învăţământ din Turnu Măgurele temperaturile erau mai scăzute decât afară, conducerea unităţilor împreună cu Primăria au decis să închidă şcolile. Părinţii au fost chemaţi să îşi ia copii acasă.

 • Sute de elevi trimiși acasă de frigul din școli
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sute de elevi trimiși acasă de frigul din școli

  Sute de elevi din Alexandria, Turnu Măgurele, Salcia, Bragadiru şi Islaz ar putea avea de săptămâna viitoare o vacanţă impusă. Pentru că primăriile din aceste localităţi au bugetele suspendate, nu au mai putut face nicio plată către utilităţi, astfel că şcolile ar putea fi închise.

 • Botoşani: 22 de şcoli rămân închise. Vezi care sunt acestea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: 22 de şcoli rămân închise. Vezi care sunt acestea!

  Inspectoratul Şcolar Judeţean a comunicat lista cu şcolile în care au loc proteste şi în care cursurile au fost suspendate. Cadrele didactice din aceste untiăţi de învăţământ refuză să se prezinte la catedră până când nu-şi vor primi integral salariile.

 • Şcoli închise după ce au fost renovate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoli închise după ce au fost renovate

  Şcolile din mediul rural dispar una după alta, rămase fără elevi ca urmare a scăderii natalităţii. Nu mai puţin de 72 de unităţi de învăţământ din judeţ şi-au închis porţile în ultimul an, iar elevii acestora sunt obligaţi să meargă la cursuri în alte localităţi. Printre unităţile închise se află şi unele în care s-au băgat bani mulţi pentru renovare, cea mai mică astfel de investiţie în van fiind de aproxima

Modifică Setările