Stiri despre scoala

  4989 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Şcoala dintre gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoala dintre gratii

  Grăbită şi veselă, zănatică şi imprevizibilă, lumea de azi nu-şi refuză nimic din gama capriciilor.

 • 35% din bugetul Clujului e destinat investiţiilor (Revista presei locale)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  35% din bugetul Clujului e destinat investiţiilor (Revista presei locale)

  Ziarele locale de astăzi scriu despre bugetul pe anul 2010 al municipiului Cluj-Napoca, dar şi despre modul în care şoferii pot să îşi recupereze daunele provocate de starea proastă a drumurilor. De asemenea, puteţi citi despre „lupta“ pentru un loc în şcolile clujene.

 • „Îmi e teamă să fiu coleg cu Teodosian“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Îmi e teamă să fiu coleg cu Teodosian“

  Elevii de la şcolile din Târgu Frumos, unde elevul care şi-a ucis mama a fost internat într-un centru, spun că părinţii îi vor transfera dacă puştiul-criminal va face ore cu ei.

 • Bucureşti: Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Criminalul din scara blocului avea probleme cu şcoala

  Elevul de clasa a VIII-a care l-a lovit mortal pe un bătrân într-o scară de bloc din sectorul 6 avea probleme mari şi cu şcoala. Colegii lui Adrian spun că băiatul adunase corigenţe de-a lungul anilor şi că avea nota scăzută la purtare, deşi era un băiat isteţ.

 • Şcolile cu mai puţin de 30 de elevi vor fi închise
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcolile cu mai puţin de 30 de elevi vor fi închise

  În judeţul Dâmboviţa sunt vizate 33 astfel de şcoli, elevii urmând să fie mutaţi la şcolile din satele vecine. Şcoala din satul Crivăţ, comuna Corneşti are numai şapte elevi care cel mai probabil vor fi mutaţi la o şcoală aflată la patru kilometri

 • Elevii intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost externaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii intoxicaţi cu monoxid de carbon au fost externaţi

  Cei şase elevi de la Şcoala I-IV din Tărtăşeşti care au suferit o intoxicaţie cu monoxid de carbon, în această dimineaţă, din cauza unei sobe de teracotă defecte au fost externaţi în jurul orei 19.00 de la Spitalul Orăşenesc din Titu. Medicii au decis că sunt în afara oricărui pericol şi că se pot duce acasă.

 • Ore de criză cu teze-fulger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ore de criză cu teze-fulger

  Dascălii spun că, după zilele libere pe care au fost obligaţi să le ia în ultimele două luni, recuperează timpul pierdut cu extemporale scurte şi dese şi cu materie dublă predată într-o zi. Elevii se plâng că acum profesorii îi ţin la şcoală peste program sau le predau mai multe lecţii într-o oră şi că nu se mai pot pregăti pentru bacalaureat.

 • Şase eleve au ajuns de la ore la spital
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase eleve au ajuns de la ore la spital

  Fetele din comuna Tărtăşeşti au leşinat ieri-dimineaţă în timpul cursurilor pentru că au inhalat monoxid de carbon. Copiii se aflau la ora de religie când soba din sala de clasă, defectă de mai mult de o săptămână, a început să scape gaz otrăvitor.

 • Bucureşti: „Cantemir“, prima şcoală cu detector de cutremur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: „Cantemir“, prima şcoală cu detector de cutremur

  Dispozitivul nu este mai mare decât un aparat radio, funcţionează pe baterii şi te anunţă cu 30 de secunde înainte că va avea loc un cutremur. Aparatul de avertizare seismologică de la Liceul „Dimitrie Cantemir“ este montat în biroul directorului insituţiei, dar urmează să fie mutat pe un perete de pe holul mare.

 • Cursuri în limba maternă la şcoala de şoferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri în limba maternă la şcoala de şoferi

  La propunerea comunităţii de români din Extremadura (vestul Spaniei), Consiliul de Servicii Sociale a decis să organizeze cursurile pentru şcolile de şoferi în mai multe limbi.

 • Isterie printre suplinitorii piteşteni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isterie printre suplinitorii piteşteni

  Conform Ordonanţei de Urgenţă 114/2009, 500 de profesori argeşeni îşi vor pierde posturile. Ordonanţa îi îngrijorează cel mai mult pe profesorii fără catedră. Liderii sindicatelor din învăţământul argeşean spun că urmează greva dacă nu se renunţă la tăierea posturilor.

 • Copiii plecaţi în străinătate se întorc la şcolile din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii plecaţi în străinătate se întorc la şcolile din Alba

  Criza economică aduce mai mulţi elevi în şcolile din judeţul Alba. Familiile plecate peste graniţă şi care nu le-au mai putut asigura viitorul copiilor se întorc acasă, iar aceştia sunt înscrişi la şcolile româneşti. Peste 140 de elevi întorşi din străinătate au fost înscrişi la şcolile din Alba pentru anul şcolar 2009-2010.

 • Buzoienii, printre cei mai slabi elevi ai şcolilor de şoferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzoienii, printre cei mai slabi elevi ai şcolilor de şoferi

  Unul din cinci candidaţi reuşesc să îşi ia permisul de conducere, proba teoretică fiind cea care pune cele mai mari probleme candidaţilor. La nivelul judeţului Buzău, în anul 2009 au fost programate să susţină examenul pentru permisul de conducere peste 30.000 de persoane. Rezultatele lasă însă de dorit pentru că dintre acestea doar 18 % au reuşit să obţină carnetul.

 • Timiş: Din ce în ce mai puţini elevi ajung în băncile şcolilor din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timiş: Din ce în ce mai puţini elevi ajung în băncile şcolilor din judeţ

  Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş au realizat o analiză în timp în care au urmărit care a fost evoluţia numerică a elevilor din clasele a noua, în ultimii patru ani. Studiul realizat a dezvăluit că, de fapt, nu este vorba de nicio evoluţie şi de o scădere drastică în numărul şcolarilor din Timiş.

 • POVESTE Simona visează să mergă pe propriile picioare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  POVESTE Simona visează să mergă pe propriile picioare

  Deşi este imobilizată într-un cărucior, Simona Neacşu face aceiaşi paşi în viaţă ca şi colegii ei sănătoşi. Simona Neacşu s-a născut, acum nouă ani, pe jumătate inertă. De atunci, viaţa ei este o permanenă luptă: cu boala şi cu viaţa.

 • Şcoala, o soluţie pentru mii de băcăuani de vârsta a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoala, o soluţie pentru mii de băcăuani de vârsta a doua

  La universităţile şi la postlicealele din Bacău sunt înscrişi mii de cursanţi trecuţi de 30 de ani. Majoritatea elevilor şi studenţilor „bătrâni“ caută să înveţe o specializare care să-i ajute să-şi găsească un loc de muncă.