Stiri despre scoala nevestelor

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Şcoala nevestelor". Lecţiile lui Molière pentru bărbaţii însuraţi

  Spectacolul „Şcoala nevestelor“, montat de Cristian Juncu la Târgu Mureş, te face să râzi homeric. Textul nou tradus de regizor îl scoate pe Molière de la naftalină, într-un spectacol modern, în care Nicu Mihoc, în rolul bărbatului încornorat, face un rol excepţional.

 • Ce rezultă din amiciţia dintre Molière, Banderas şi Cristi Juncu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce rezultă din amiciţia dintre Molière, Banderas şi Cristi Juncu

  Îl cunoaştem deja foarte bine pe Cristi Juncu în calitate de regizor al unor spectacole fundamentate pe texte contemporane ori extrem-contemporane. Îl cunoaştem şi în ipostaza de traducător inspirat din literatura dramatică europeană de ultimă oră.

 • Spectacol de Molière pus în scenă de actorii Teatrului Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de Molière pus în scenă de actorii Teatrului Naţional

  Mureşenii sunt aşteptaţi la teatru în această seară, pentru a încheia cu stil o săptămână plină cu evenimente culturale. De la ora 19.00, iubitorii de teatru vor avea parte de reprezentaţia spectacolului ”Şcoala Nevestelor”, de Molière, avându-i în rolurile principale pe Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Csaba Ciugulitu şi Anca Loghin.

 • FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas

  La faţă de cortină, Nicu Mihoc, în stare să electrizeze o sală de la primele cuvinte (proaspăt nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor), spune bancuri despre adulter. Aşteptările publicului se clatină. Ceva nu e în regulă: convenţia dramatică se contractă. Bancurile sunt moderne, cu personaje de azi, printre care figurează şi Banderas.

Modifică Setările