Stiri despre schimbari

  284 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Fenomenele meteo extreme vor deveni obişnuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Fenomenele meteo extreme vor deveni obişnuite

  Climatologul Roxana Bojariu explică în ce fel contribuie oamenii la creşterea temperaturii globale. Încălzirea globală este un fenomen natural, dar e potenţată de acţiunile oamenilor.

 • Cum schimbă noul Cod contractele de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum schimbă noul Cod contractele de muncă

  Specialiştii în resurse umane din firme au lucrat intens în ultimele săptămâni pentru a pune în practică legea intrată în vigoare la 1 mai. Firmele au stabilit criteriile de performanţă. Inspectoratele teritoriale de muncă acordă în continuare asistenţă societăţilor care vor lămuriri referitoare la modificările din Codul Muncii.  

 • Constanţa: Guvernul a făcut schimbări în programul Prima Casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Guvernul a făcut schimbări în programul Prima Casă

  Principala modificare  a programului constă în împărţirea garanţiei între stat şi bancă în proporţie 50% - 50%. Până acum, garanţia era suportată numai de către Guvern, explicabilă fiind uşurinţa cu bare băncile acordau creditele.

 • Cîrţu schimbă echipa din temelii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cîrţu schimbă echipa din temelii

  STEAUA „Sorinaccio“ intenţionează să opereze multe modificări în primul „11“ pentru meciul cu Poli Timişoara, iar amicalul de sâmbătă cu Dacia Chişinău va reprezenta repetiţia perfectă.Roş-albaştrii vor pleca mâine cu avionul la Chişinău, urmând să fie cazaţi în luxosul „Leogrand Hotel & Convention Center“, un stabiliment de patru stele situat chiar în centrul capitalei.

 • Susici, băgat în ceaţă de strategia lui Lucescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Susici, băgat în ceaţă de strategia lui Lucescu

  Selecţionerul Bosniei, Safet susici, a recunoscut că nu a îneţeles nimic din tactica de joc a României sau de componenţa formaţiei pentru că, Răzvan Lucescu a schimbat de fiecare dată echipa.

 • Se coace strategia de adaptare a Deltei la schimbările climatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se coace strategia de adaptare a Deltei la schimbările climatice

  Proiectul de 1,2 milioane de euro este finanţat prin programul „Energie si resurse naturale“ al UE şi vizează în principal Ucraina şi Moldova ca parte a programului de bună vecinătate. Proiectul nu implică aport financiar din partea Romaniei.

 • Vaslui: A intrat în vigoare Legea educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaslui: A intrat în vigoare Legea educaţiei

  Noua Lege a educaţiei a provocat nemulţumiri în lanţ, în special în rândul rectorilor. Actul normativ publicat în Monitorul Oficial la 10 ianuarie aduce schimbări majore şi în învăţământul preuniversitar.

 • Schimbările climatice au dus la decăderea Imperiului Roman?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbările climatice au dus la decăderea Imperiului Roman?

  Cercetătorii au descoperit că civilizaţia noastră nu este singura ameninţată de modificările climei. O echipă de arheologi, climatologi, geografi şi istorici a analizat inelele copacilor pentru a afla impactul climei asupra societăţii în ultimii 2.500 de ani.

 • Din nou femeie după 18 luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou femeie după 18 luni

  Imediat după naştere, viaţa femeilor se schimbă radical. Orele de somn sunt de domeniul trecutului, toată atenţia fiind îndreptată spre cel mic. Multe dintre mămici au senzaţia că viaţa lor nu va mai fi niciodată la fel. Numai că, în timp, lucrurile îşi revin la normal, notează cotidianul „The Daily Mail".

 • Dorinţe la început de an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorinţe la început de an

  Mulţi îşi propun ca de la 1 ianuarie să facă schimbări în viaţa lor. Există câteva secrete pentru ca obiectivele  să poată fi îndeplinite. Un nou an. O nouă etapă din viaţă. O excelentă ocazie pentru a schimba câteva lucruri. Numai că promisiunile se pot dovedi destul de greu de pus în practică.

 • Becali „filantropul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Becali „filantropul“

  Patronul din Ghencea a aruncat aproape trei milioane de euro pe o mulţime de jucători care nu au dat randament. Unii dintre ei au plecat deja, în timp ce alţii urmează să părăsească echipa în această iarnă. După Pepe Moreno, Elton sau Dayro Moreno, finanţatorul roş-albaştrilor nu şi-a învăţat lecţia. În acest sezon, s-a păcălit cu Onofraş, Apostol sau Bilaşco.

 • Schimbări în Poliția argeșeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbări în Poliția argeșeană

  Sătptămâna aceasta aduce schimbări în Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș, unde pentru reducerea cheltuielilor de transport, șefii au făcut rocadă de posturi.

 • Zapatero reorganizează Guvernul Spaniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zapatero reorganizează Guvernul Spaniei

  Într-o remodelare a Executivului gândită de astă vară, dar amânată până astăzi, Preşedintele Guvernului Spaniei a desfiinţat două ministere şi a făcut câteva permutări în rândul miniştrilor, cu scopul de a recâştiga din încrederea pierdută a alegătorilor.

 • Sălaj: Şapte directori de şcoli, schimbaţi din funcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sălaj: Şapte directori de şcoli, schimbaţi din funcţie

  Anul şcolar a început în Sălaj cu directori noi în şapte unităţi de învăţământ. Inspectorul şcolar general Ioan Abrudan spune că aceştia au fost schimbaţi din motive obiective. În prezent, apropae jumătate din directorii di Sălaj sunt numiţi în funcţie provizoriu, cu delegaţie.

 • Manageri noi la spitalele din judeţul Sibiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manageri noi la spitalele din judeţul Sibiu

  Gabriel Budescu este primul vizat pentru schimbarea de la cârma spitalului judeţean. Acesta va rămâne în funcţie cel mult până pe 6 iulie. Situaţia este aceeaşi şi pentru ceilalţi manageri de spitale.

 • Google continuă să experimenteze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Google continuă să experimenteze

  Motorul de căutare Google cochetează din ce în ce mai frecvent cu schimbări de „look“ ale tradiţionalei pagini de start. Cea mai recentă dintre acestea a stârnit un val de proteste.

Modifică Setările