Stiri despre schimbari

  284 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ghid pentru meteosensibili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid pentru meteosensibili

  Persoanele care suferă de boli cronice au cel mai mult de suferit de pe urma schimbărilor meteorologice. Stricarea bruscă a vremii poate fi picătura care umple paharul în cazul unei afecţiuni ţinute sub un control precar. Iar neplăcerile „de sezon“ nu-i ocolesc nici pe cei aparent sănătoşi.

 • Cum ne-a schimbat internetul viziunea despre moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne-a schimbat internetul viziunea despre moarte

  Cu toţii murim, dar este posibil ca imaginea noastră să rămână mereu în această lume. Acest lucru s-ar putea întâmpla datorită reţelelor sociale pe care chiar şi persoanele decedate au conturi.

 • Astăzi este cea mai lungă zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Astăzi este cea mai lungă zi

  În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a trecut la ora de iarnă, ora 04:00, a devenit ora 03:00, iar noi ne putem bucura de o zi mai lungă decât de obicei.

 • Cum ne poate afecta organismul munca în ture
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne poate afecta organismul munca în ture

  Serviciul în schimburi ne modifică bioritmul, iar odată cu acesta, o mulţime de funcţii importante din organism. Somnul, digestia şi tensiunea arterială sunt câteva dintre procesele afectate de munca în ture.

 • Schimbările Facebook, nepopulare printre utilizatori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbările Facebook, nepopulare printre utilizatori

  Utilizatorii Facebook nu apreciază schimbările realizate de platforma socială în ultima lună, conform unui sondaj realizat de USA Today, citat de site-ul mashable.com. Aproximativ 56% din respondenţi au considerat că Facebook arăta şi funcţiona mai bine înainte.

 • Noi reguli de succesiune la tronul Marii Britanii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi reguli de succesiune la tronul Marii Britanii

  Premierul britanic David Cameron a prezentat planurile sale privind schimbarea regulilor de succesiune celorlalte15 ţări care o au ca monarh pe regina Marii Britanii.

 • Schimbarea bruscă a vremii ne îmbolnăveşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbarea bruscă a vremii ne îmbolnăveşte

  Variaţiile mari de temperatură scad capacitatea de reacţie a sistemului imunitar. Trecerea bruscă de la temperaturi ridicate, de peste 20 de grade Celsius la unele mici, de aproximativ 10 grade Celsius, reprezintă un şoc în sine pentru organism.

 • Schimbări de directori în şcoli. Vezi unde au fost numiţi manageri noi şi de ce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Schimbări de directori în şcoli. Vezi unde au fost numiţi manageri noi şi de ce

  De săptămâna aceasta, două unităţi de învăţământ din judeţ au altă conducere. Potrivit inspectorului şcolar general Ioan Abrudan, schimbările au fost impuse de noua Lege a Educaţiei Naţionale, are nu mai permite directorilor de şcoli să rămână în funcţie după împlinirea vârstei de pensionare.

 • Mark Zuckerberg promite să revoluţioneze reţeaua socială Facebook
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mark Zuckerberg promite să revoluţioneze reţeaua socială Facebook

  „Mâine este prima zi a restului vieţii voastre" sau cel puţin aşa au lăsat impresia reprezentanţii Facebook, cu o zi înaintea Conferinţei F8. Potrivit lui Elliot Schrage, vicepreşedinte Global Communications, aceasta va fi probabil cea mai importantă conferinţă a Facebook de până acum.

 • Regimul Rutier va suferi o serie de schimbări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Regimul Rutier va suferi o serie de schimbări

  Amenzile pentru soferi vor deveni mai usturătoare, însă se va elimina sistemul cu puncte. Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, vineri seară, că regimul rutier se va modifica, respectiv permisele nu se vor mai putea ridica uşor.

 • Invenţii care ne schimbă viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Invenţii care ne schimbă viaţa

  Oamenii de ştiinţă din întreaga lume s-au întrecut în ultima perioadă în realizări care ar putea schimba modul în care ne raportăm la viaţă. Săptămâna trecută, ei au anunţat leacul-minune care ar putea trata aproape orice boală, de la gripă la SIDA, dar şi tatuajul de dimensiuni reduse care monitorizează inima şi creierul. Pe lângă acestea, trei descoperiri şi invenţii recente ar putea modifica stilul nostru de vi

 • Uniforme obligatorii la şcoală şi pe stradă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uniforme obligatorii la şcoală şi pe stradă

  Fie că este vorba de un ecuson, o cravată, o eşarfă sau o uniformă, elevii vor fi obligaţi să poarte elementele specifice şcolii în care învaţă. Anul şcolar 2011-2012 vine cu o serie de modificări impuse de Legea educaţiei, dar şi de legislaţia secundară care trebuie aprobată până la începutul lunii septembrie.

 • Şeful poliţiei Teiuş, detaşat la DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful poliţiei Teiuş, detaşat la DNA

  De la 1 august s-au făcut doi schimbări în echipa managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Şeful poliţiei din Teiuş a fost mutat la Direcţia Naţională Anticorupţie, iar în locul său a fost numit comisarul Marius Pop, de la biroul rutier al Poliţiei Alba Iulia.

 • Reglementări europene care ne schimbă viaţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reglementări europene care ne schimbă viaţa

  Drepturile pasagerilor şi ale cumpărătorilor, şofatul sau utilizarea telefonului mobil - toate vor fi influenţate de noile reguli adoptate de Parlamentul European sau propuse de Comisie. Europarlamentarii au votat pentru introducerea scanerelor corporale în aeroporturile din Uniunea Europeană.

 • Călăraşi: Canicula şi ploile, stresul fermierilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Canicula şi ploile, stresul fermierilor

  Trecerea de la o temperatură la alta nu face decât să le creeze probleme fermierilor. Ion Ciulinaru, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice din judeţul Călăraşi ne-a spus că schimbarea vremii este un mare stres.

 • Lucian Pintilie, „Loverboy“ la TIFF
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucian Pintilie, „Loverboy“ la TIFF

  Regizorul „Balanţei“, cuplul Ada Condeescu şi George Piştereanu din filmul lui Cătălin Mitulescu, Gabriel Spahiu în primul rol principal, Vlad Ivanov în rolde tată torţionar „din dragoste“ sau proiecţiile 3D cu „Pina“ lui Wim Wenders au fost printre highlight-urile de la TIFF din acest an. Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Cluj-Napoca – jubiliară, fiind a zecea – a sta

 • Telenovela, în continuă schimbare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telenovela, în continuă schimbare

  Actorul argentinian Gabriel Corrado spune că telenovelele au evoluat, dar că poveştile de dragoste rămân „coloana vertebrală“ a acestor formate. Actorul, care a jucat în „Narcisa sălbatică“ (Antena 1), crede că acest serial poate concura oricând cu producţii similare din lume, pentru că are „o poveste bună şi actori extraordinari“.

Modifică Setările