Stiri despre schimbari

  285 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Finanţele au director nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finanţele au director nou

  Dorina Sanda Cicioc este, de astăzi, noul şef al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud. Aceasta a fost numită prin ordin de ministru şi va ocupa temporar funcţia de director executiv al finanţelor publice ale judeţului.

 • Ştii să te adaptezi schimbărilor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii să te adaptezi schimbărilor?

  Persoanele care se acomodează uşor cu schimbările îşi fac viaţa mai uşoară atât lor, cât şi celor din jur. Până la un punct, flexibilitatea aduce numai beneficii.

 • Stoichiţă s-a enervat!Face patru schimbări în echipă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stoichiţă s-a enervat!Face patru schimbări în echipă

  Mihai Stoichiţă pregăteşte câteva surprize pentru meciul cu FC Timişoara de a cărui victorie mai depind şansele Stelei la titlu.În locul lui Tătăruşanu, Tudose, Emeghara şi Toja foarte slabi cu Rapid, contra Timişoarei vor fi folosiţi Zapata, Golanski, Parpas şi Pleşan.

 • Principalele schimbări din legea educaţiei pentru părinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele schimbări din legea educaţiei pentru părinţi

  Proiectul legii educaţiei aduce modificări şi în privinţa rolului pe care părintele îl va avea în decizia şcolii la care îşi trimite copii. Astfel, potrivit ministrului educaţiei, Daniel Funeriu, şcoala va fi condusă, pe lângă director de un Consiliu de Administraţie format din părinţi, comunitatea locală şi profesori.

 • Şcoala viitorului: examene mai dese şi orar mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şcoala viitorului: examene mai dese şi orar mai uşor

  Şcoala intră într-o nouă eră: examene mai dese, educaţie din faşă, fişă de evaluare şi evidenţă ca la medicul de dispensar şi gimnaziu de nouă ani, potrivit noului proiect de lege a educaţiei. Vestile bune aduc mai puţine ore în programă, „şcoală după şcoală" ca soluţii anti-meditaţii şi bacalaureat la numai două materii.

 • Principalele schimbări din legea educaţiei pentru profesori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele schimbări din legea educaţiei pentru profesori

  Profesorii care acum se pregătesc de grevă vor avea un an cu salarii mai mici, dar şi cu schimbări aduse prin noul proiect. Potrivit acestuia, directorii de şcoli îşi vor putea alege profesorii de la catedră prin concurs, finanţarea nu se mai dă pe clase ci pe numărul de elevi din bancă, iar cariera profesorului va suferi şi ea câteva schimbări de traseu.

 • Principalele schimbări pentru şcoala primară, gimnaziu, liceu şi facultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Principalele schimbări pentru şcoala primară, gimnaziu, liceu şi facultate

  Şcoala intră într-o nouă eră: examene mai dese, educaţie din faşă, fişă de evaluare şi evidenţă ca la medicul de dispensar şi gimnaziu de nouă ani, potrivit noului proiect de lege a educaţiei. Vestile bune aduc mai puţine ore în programă, „şcoală după şcoală" ca soluţii anti-meditaţii şi bacalaureat la numai două materii. Examenul de liceu şi chiar admiterea la facultate sunt la liber astfel că fiecare liceu, respe

 • Pro şi contra schimbărilor din educaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pro şi contra schimbărilor din educaţie

  Părerile cu privire la noul proiect de lege sunt împărţite: Miclea spune că este european, Marga arată că îl vede defazat. Cea mai aprinsă polemică este legată de competenţele pe care le vor avea copiii după ce vor termina şcoala.

 • 10 schimbări aduse Legii educaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 schimbări aduse Legii educaţiei

  Şcoala intră într-o nouă epocă: elevii vor avea portofoliu, admiterea prin concurs va fi reintrodusă la unele licee, iar Bacalaureatul va avea doar două probe scrise. Proiectul noii legi a fost pus în dezbatere publică. Părinţii şi profesorii vor putea comenta şi aduce critici timp de două săptămâni. 

 • Campioni europeni la schimbat antrenori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campioni europeni la schimbat antrenori

  Cu 15 tehnicieni înlocuiţi în sezonul actual suntem lideri în Europa. Mircea Rădulescu propune o nouă lege: maximum doi antrenori pe an la un club. Preşedinţii din România sunt iuţi la mânie. E de ajuns ca echipa să nu câştige două‑trei meciuri la rând că imediat se ia în discuţie schimbarea antrenorului.

 • În rugby se discută despre aşezarea unor camere video pe buturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În rugby se discută despre aşezarea unor camere video pe buturi

  Spre deosebire de fotbal, care ezită a adopta arbitrajul video, în rugby acesta se foloseşte cu succes de câţiva ani. Iar acum forul mondial analizează posibilitatea amplasării unor camere video pe buturi cu ajutorul cărora să se valideze dropgolul şi loviturile de ţintă.

Modifică Setările